- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
-
- Konu Sahibi Limonsarisi
Bu çocuklar nasıl geleceğimiz olacak çok merak ediyorum. Allah akıl fikir versin yaGörümcem çocuklarını aynı şekilde yetiştiriyor ben bazen şakayla, bazen ciddi uyarıyorum, bazen kayınvalideme söylüyorum ama değişmiyo. 7.5 yaşındalar gece altları bezleniyodu geçen sene
evet bana çok güzel bir örnek oldu bu videolar çocuk yetiştirme açısından yani ilerde olursa, izlemesem aklıma bile gelmezdi altı aylık çocuğun önüne yemek koymak falan tabi hazırlıklarına aylar öncesinden başlıyor. o kadar eğlenceli videolar ki bence sıkılmadan izler kayınvalidenizInternetten tek anladiklari dizi izlemek olan insanlar onlara özenip öyle yaşayan insanlara bişeyler anlatmak zor ama deneyeceğim teşekkür ederim. Kendim içinde güzel bir örnek olur bakmakta fayda var
Bence yanlış bulup elestirir ama denemekten zarar gelmez. Instagram da takip ettiğim bir kaç bayan var blw diye birşey yapıyorlar eski usul aslında çocuğa kendisi yemesi ogretiliyor sizin dediğiniz de bunun gibi sanırım. Mutlaka uygulamak istediğim birsey. Yaşarım inşallah o günlerievet bana çok güzel bir örnek oldu bu videolar çocuk yetiştirme açısından yani ilerde olursa, izlemesem aklıma bile gelmezdi altı aylık çocuğun önüne yemek koymak falan tabi hazırlıklarına aylar öncesinden başlıyor. o kadar eğlenceli videolar ki bence sıkılmadan izler kayınvalideniz
Daha bi sürü şey ,yazın bir araya gelince içim daralıyor kendimizi evden dışarı atıyoruz hep eşimleUffff hem kendi geleceğim hem de çocuklarını için endişe ettim vallaa
inşallah:) oradaki bayan let beginning with baby diye birşeyden bahsediyor forumları varmış anneler paylaşımda bulunuyormuşBence yanlış bulup elestirir ama denemekten zarar gelmez. Instagram da takip ettiğim bir kaç bayan var blw diye birşey yapıyorlar eski usul aslında çocuğa kendisi yemesi ogretiliyor sizin dediğiniz de bunun gibi sanırım. Mutlaka uygulamak istediğim birsey. Yaşarım inşallah o günleri
Her çocuk, her aile böyle değil umudum varBu çocuklar nasıl geleceğimiz olacak çok merak ediyorum. Allah akıl fikir versin ya
Eşim de annesiz baba otoritesi altında sevgiden daha çok askeri tarzda bi disiplinle büyümüş bir tek baba olunca. Ama en azından beni anlıyor ve beni gördükçe ozeniyor biliyorum annemle babamla aramdaki diyalog onu çok etkiliyor ve cocugumuzunda böyle olmasını istiyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu bu şekilde eğitmek yanlış ama anlatmak zor. Sizin acinizdan daha zor olmuş kızınızın sosyal hayatı nasıl peki şimdiValla genc kizligimda benim karsi komsum vardi ayni böyleydi..Genellikle gec yasta anne olanlarda böyle oluyor..Neyse efendim ben kadini uyardim ve cook sert uyari aldim..genciz bir sey bilmiyoruz ya...Neyse
sonra efendim ben de gec anne oldum..Tabii dolayisiyle esimde..esimde ayni komsumuz gibi cikmasin mi?cok mücadele ettim ama esimi degistiremedim maalesef..Cogu Zaman kötü anne oldum..Bizim kiz esimin sayesinde 9 yasina Kadar aramizda yatti..Herkes uyardi herkes uyardi, esim uyarildikca savunma mekanizmasi gelistirdi.zor dönemdi..
haa bu arada esimi ailesi 6 yasindayken babanesine birakmislar..Yillarca ana baba sevgisi görmemis..köylük yerde yoklukla büyümüs..
Inşallah ben de aynı istekteyim. Hafta 1 mutlaka birlikte vakit geciriyoruz kayinpederlerimle gerçekten daraliyorum bana fenalık basıyorHer çocuk, her aile böyle değil umudum varinşallah bir gün çocuğum olur; doğal ,mutlu bir birey yetiştirmek istiyorum .
Helal olsun size. Sizin gibi örnek anneler beni mutlu ediyor ve özeniyorum imrenerek okudum. Umarım bende böyle bir anne olabilirim günün birinde.
Görümcem değil bisiklete binmek düşer diye salincaga ya da kaydiraga bile bindirilmiyor. Tek bildiği telefondan ve bilgisayardan oyun oynamak ve dizi izlemek. Çizgi film bile izlemiyor dizi takip ediyor.
Tek başına çöp atacak ama elini mutlaka annesi yikayacak niye beceremez o. Mikrop kalır elinde.
Dün en çok bisküvi yerken ikiye ayırıp ortasındaki kremayi yemek istedi dökülür üstün kirlenir dediler izin vermediler ben bu yaşıma geldim hala bende bisküvileri ortadan ayırıp kremasini dişlemeyi severim
Soyleyemiyorum zaten ama yanlış anlarlar diye. Biraz daha zaman geçse tutamam sanırım kendimi. Gelin hemen karışıyor demesinler ya da çocuğu yok konuşuyor derler diye çekiniyorumBu tarz insanlara hic bir şey söyleyemezsin.. yazık o çocuğa
Evet bilmiyor onun farkındayım iyiligini düşündüğü için yapıyor ama yanlış. Ben bişey desem çocuğu yok nerden bilecek der konuşur biliyorum o yüzden daha çok çekiniyorum. Yarın doktor randevusu var çocuğu yanında goturemeyecegi için bana bırakacak ama bana guvenmedigi için bakamam diye düşündüğü için eşimin evde olduğu saate almış randevuyu abisi de olsun yanınızda bakamazsin tek başına dedi açık açıkBence hakkım yok diye düşünme. Her çocuğun güzel ve özenli yetisebilmesi için elimizden geleni yapmalıyız ille de bizim çocuğumuz olması gerekmez. Ve tepki almaktan korkma. Söylesin kizsin atarlansin boşver sen duymamazliga ver. Sadece kalp kırma o kadar. Uyar belki yaptığı şeyin yanlış olduğunu bilmiyodur.
Kaçınılmaz son asla yanlış yaptıklarını dusunmuyorlarBenimde bir tanıdığım öyle,ikiz iki erkek çocuk,ellerinde olsalar nefes aldırmayacaklar.Ben karışmadım ama karışanları çok güzel payladılar.
Kesinlikle,çocuklar hiçbir yere ellerini uzatamıyolar,evde kedim var onu elledi diye üç dört kez ellerini yıkadılar cocukların.Çok sık görüşmüyoruz neyseki,yoksa insan huzursuz oluyo.Kaçınılmaz son asla yanlış yaptıklarını dusunmuyorlar
Benim eşimin ailesi olduğu için sürekli görüşmek durumunda kaldığım için bana daha çok koyuyor o çocuğu öyle robot gibi görmek. Boya yapıyoruz diyelim ben ağacı pembe ye boyadım ağaç pembe olmaz ki yeşil olur dedi hayalgücümü kullandım ben ağaçların pembe olmasını istiyorum dedim olmaz ki öyle annem hep ağaçlar yeşil olur diyor dediKesinlikle,çocuklar hiçbir yere ellerini uzatamıyolar,evde kedim var onu elledi diye üç dört kez ellerini yıkadılar cocukların.Çok sık görüşmüyoruz neyseki,yoksa insan huzursuz oluyo.
Aslında ne kadar yanlış,oyun alanlarında çocukları kendi haline bırakmak gerekli,hayal gücünü kullanmayı öğrenebilsin diye ama nerdeee.Sizin gibibende üzülüyorum cünkü cocukluklarını yaşayamıyolar.Benim eşimin ailesi olduğu için sürekli görüşmek durumunda kaldığım için bana daha çok koyuyor o çocuğu öyle robot gibi görmek. Boya yapıyoruz diyelim ben ağacı pembe ye boyadım ağaç pembe olmaz ki yeşil olur dedi hayalgücümü kullandım ben ağaçların pembe olmasını istiyorum dedim olmaz ki öyle annem hep ağaçlar yeşil olur diyor dedi
Benim böyle bir tanıdığım var çocuğu liseye gidiyor. Tepsiye tabak koyup tencereden yemek alıp yiyemez. Çayına şeker bile atamaz. Çok acayip Bir karakteri var çocuğun. Bazı çocuklar ne olursa olsun kendi mizaçları ile doğar. Bu çocuk içten çok merhametli ama aile inatla çocuğu bencil yetiştiriyor. Ailesi yokken herkesle çok uyumlu aile varken uyumsuz vs vs.benim cocugum yok o yuzden sana herseyi soylemek kolay geliyor diyorlar dinlemiyorlar bile.. hem ablam hem gorumcem boyle. Çocuklarini inanilmaz bagimli yetistiriyorlar hepsi de erkek. Ikisi de kvde den cok cekiyor, diyorum sizin ogullar da gelecekte sizin yuzunuzden mutlu bir birey olamayacak, o nefret edilesi kv siz olacaksiniz diye ama nato kafa nato mermer