Karışmaya hakkım yok ama dayanamıyorum

Senin cici kayınvalide maalesef hasta. Bunun annesiz büyümekle, geç çocuk doğurmakla alakası yok. İlerde zaten yavaş yavaş farklı psikiyatrik problemler de yaşamaya başlayacak. Maalesef ki şu an yapabileceğiniz hiç bir şey yok.

Çok acı bir durum.

Durum daha da kötü olmaz inşallah buna yüreğim dayanmıyor daha fazlasını kaldiramam

Durum daha da kötü olmaz inşallah buna yüreğim dayanmıyor daha fazlasını kaldiramam
Haklısın, hem de çok haklısın ben bile burada hırsımdan kudurdum ama yapacak hiç bir şey yok. Sağlıklı psikolojik profile sahip olmayan insanların ebeveyn olmaması gerek.

Anladığım kadarıyla aile tabuları olan bir aile ve ne yazıkki yıllarca boyle yaşamış insanları sozle değiştiremezsiniz ancak siz biseyler yapabilirsiniz alin çocuğu siz çıkarın ufak ufak müdahale edin ve ona hep gülümseyin yanlış yetiştirildiğini hissettirmeyin cunki güvenmeyi öğrenme yaşı bu onu ailesine güvensiz yapar kararsızlığa düşer bu da karakterini ilerki yasta olumsuz etkiler....

Maalesef yapabileceğiniz pek bir şey yok. Etrafımızdaki ebeveynleri incelesek o kadar çok eksikleri var ki. Herkes kendini en iyi sanıyor.

Ergenlik yaşı bukadar dusmusken hormonlu gıdalar yüzünden, bu çocuğun 7 yaşında biberonla süt İçmesi, 8 yaşında göğüslerinin çıkmaya başlaması 9 yaşında Tüylenme, 10- 11 yaşında adet görme derken geçireceği travmayi düşünmek bile istemiyorum. Biberondan büyümeye geçiş hiç sağlıklı olmicaktir .maalesef durum ve şartlar şu zamanda bu şekilde.gençler erken ergenlige giriyor. Annesi de psikolojik olarak kaldıramaz ama.

Bizimki hala biberonla süt içiyor bardakla istiyorum dediği halde. Yemekte daha eline çatal kasık aldığını görmedim.

tavrinizi koymakla iyi yapmissiniz, aman taviz vermeyin, bu insanlarin eline cocuk birakilir mi hic?
Aynen katiliyorum. Benim de benzer tanidigim var, kiz liseye gidiyor, pedini annesi degistiriyor inanabiliyor musunuz? Bu cocugun da gelecegi belli simdiden...

boşver sene sen kendi çocuğuna lafın geçer şimdilerde herkes böyle yetiştiriyor çocuğu

Çocuk onların çocuğu.İyisiyle kötüsüyle onların.

sizi çok ilgilendirmeyen konuya bile dert edinmeniz çok hoşuma gitti,,, Keşke tüm insanlarımız senin gibi olsa konu açıçak kadar kafa yormuşunuz maşallah hep böyle iyi niyetli olmanızı temenni ederim.. böyle insnalar oldukça mutlu oluyorum okadar kirli insanlar varkii

Çok teşekkür ederim haklısınız ailesine ve kendisine güvenmesi gerekiyor

Yasitlarina göre zaten çok iri bir çocuk yaşını bilmeyenler 9-10 zannediyor

boşver sene sen kendi çocuğuna lafın geçer şimdilerde herkes böyle yetiştiriyor çocuğu
Bosveremem ne olursa olsun eşimin kardeşi ama herseyden önce o bir çocuk düzgün şekilde yetişmesi gerekir. Özgüven sahibi düşünce özgürlüğü olan ve kendi kendine yeten bir birey olmasi için elimden geleni yapmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…