Karısını her gün dayaktan öldüren kıracı!

Polis her geldiginde tutanak tutturun. Tahliye davasi açın. Diger ev sahiplerinden imza alin. Ilk durusmada cikartılır.

Bizimde var binada bir kiraci suriyeli 2 yil once karisini dovdu ama oyle boyle degil polisi aradim hemen kadin sikayetci olmadi ama aksam esime soyledim ve esimde suriyelilere gicik oluyo terbiyesizler diye aksam asagi indi adami kapiya cagirdi omuzuna vura vura bi daha karini doversen seni sokak ortasinda islak odunla doverim dedi toplarim 10 kisi elimizden alamazlar falan korkuttu o gunden sonra adam sut dokmus kedi oldu cok korktu degil karisini dovmek yuksek sesle bile konusmuyo tabi sizinki biraz yuzsuz sanirim keske hic kiraya vermeseydiniz ben cok kiziyorum uc kurus icin doldurdu butun ev sahipleri suriyelileri binalara sonrada dert eksik olmuyo

Evet Türklerde suriyeliler gibiyse onlarıda sınır dışı etsinler. Merhametlik bir durum kalmadı artk

Kısa yoldan eşyaları atsanız dışarı, kilidide değiştirseniz olmuyor mu?

Şahsi görüşümdür tamamen. Öyle aman aman milliyetçi yada ırkçı değilim. Ama evimi bunlara kiraya vereceğime boş tutarım. Önce 2 yada 3 çocuk anne baba gibi gelirler bir bakmışsınız 20 - 30 olmuşlar. hırsızlık gasp arsızlık uğursuzluk hepsi bunlarda. Bugün bir haber vardı. "Suriye ilk yerli uydusunu uzaya göndermeye hazırlanıyor" diye. Biz neden bunları hala içimizde barındırmak zorundayım anlamıyorum.

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…