- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Çok eşliliğin hiçbir türlüsünü birbirine karşı savunmuyorum yani. İğrençse hepsi iğrençtir. Kadın kocasının yan odada başka kadınla sevişmesine rıza göstermez. Mecburiyetten tamam der derse. Gidecek yeri olmadığından tamam der.
Nahl süresinde eger bilmiyorsanz zikir ehline sorun derniye kuran apaçık göndrildi demez mi ayet.
apaçıksa neden anlamıyoruz da bir de tefsir var.
yine benimle aynı insan olan birinin açıklamasına neden ihtiyaç duyuyorum.
nisa 3 nasıl bilmiyor muydun.
eee bilmeden nasıl bu tartışmaya girdin.
sen kurandaki her ayeti ve mealini biliyorsun galiba insanlar sorark tartisark bazi seyleri ogrenrler lutfen bu kadr kasinti olmiyalim
kasıntı mı..
Allahın gönderdiği kitaptaki kuralları bilmeden müslümanım demek...
direkt allahın sözleri onlar ötesi var mı.müslüman olmak için neyi bilmek gerekiyor daha..
Yani ben smdi o cok eslilik ayetini bilmedigim icin ayrica senn vesilenle öğrenmiş oldum cok sagol bu arada
Musluman degil miyim yani
Bende cok isterim hepsini bileyim anlayim ama tabii bimekle kalmayıp uygulayayim insallah nasip olur
O zmn peygamberede ihtiyaç yok .. Peygamberimizde br tefsirci . Kuran herşeyi açık açık bildirmez her zaman tefsirede ihtiyaç var.niye kuran apaçık göndrildi demez mi ayet.
apaçıksa neden anlamıyoruz da bir de tefsir var.
yine benimle aynı insan olan birinin açıklamasına neden ihtiyaç duyuyorum.
O zmn peygamberede ihtiyaç yok .. Peygamberimizde br tefsirci . Kuran herşeyi açık açık bildirmez her zaman tefsirede ihtiyaç var.
Yaaa bu soylediklerinn benim savunduklarimla pek alakasi yok yanlis alinti yaptn galibabilmemen için sebep ne .okuma biliyosun.
bir hoca mı okuyup anlatsın biz de dinleyelim bu mu. allah böyle dememiş.oku demiş.
benim söylediklerim apaçık demiş .ayrıyeten bir insana ihtiyacınız var dememiş .
Yaaa bu soylediklerinn benim savunduklarimla pek alakasi yok yanlis alinti yaptn galiba
Bende sana nahl suresinden bahsetmistim acip okumadin galiba birde bana okumayi savunuosun yazık eger okusyadin kime ne gerk var deyip durmazdin sabhtan beri sorular sorup duruosun bende bir insanim neden soruosun ac oku o zamn
Ne dedigin belli degil
evet bu yok belki ama daha beteri var ornek aldiginiz yada ozendiginiZ batidaki bosanma oranlarina bakiniz lutfen yuzde 90 i aile ici cinsel istismar kaynakliBatida var mi bunlar,yok !
Sen bilmio musun nahl suresini aaaaaa kizzz okuman yok mu senin illa ben mi demeliyim acip okusana neyi bekledin bugune kadar cok ayippp yaaa..... bilmiomussunn olacak sey degilllll tuh tuhhhh daha yeni acip okuyo suna da bakintamam okuyorum şimdi.pardon nahl kaçıncı ayet okuyayım
insanlar dediğiniz Peygamber efendimiz..Allahın ayetlerine insanlar mı anlam katıp anlamamızı sağlayacak.haşa Allahın gücü her şeye yeter.
hem sen anne olsan çocuklarına açık açık anlatmaz mıydun kuralları.yakacaksın sonunda çocuklarını dikkatini çekerim.iyi düşün.
Sen bilmio musun nahl suresini aaaaaa kizzz okuman yok mu senin illa ben mi demeliyim acip okusana neyi bekledin bugune kadar cok ayippp yaaa..... bilmiomussunn olacak sey degilllll tuh tuhhhh daha yeni acip okuyo suna da bakin
i
insanlar dediğiniz Peygamber efendimiz..
Açta bir oku bakalım ne diyor kitaplar bayan doktor varsa o tercih edilmeli öncelikle yazıyor neyin kafası bu ya nato kafa nato mermer yazma daha fazla Allah aşkına ya.ay cok hanımefendice konuşuyorsun ya.. Ben gayet terbiyem ile konuşuyorum.. Bir kişiyi alıntı yapınca başkaları cevap veremez diye bişey yok. Ayrıca bayan doktorun olması erkek doktoru zaruretten düşürmez .. Tekrar söylüyorum susta bari biliyor sansınlar daha da komikleşme..
Arkadsm bz bosuna parmaklarmzi yoruyoruz ha bire art niyetim yok die sorular soruyor sanki gercekten brseyler ogrenmk istiyormus gbi zaten savundugu zihniyete bakarsak bu konuda kmse ondan daha bilgili olamaz herseyi mantiktan ibaret saniyori
insanlar dediğiniz Peygamber efendimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?