Karısına doğum yaptıran erkek doktoru vurdu

bu kadar ateşli savunmaları bir ramazan sohbetine göre mi yapıyorsunuz inanmıyorum..

Kütübü Sitte'den kalp kırmak üzerine söylenmiş hadisleri okuyarak yorumlayabilirsiniz eşler arası "Rıza" nın önemini.
Kur'an ve Hadisler bire bir açıklamak zorunda değil, biraz da mantığınla karacaksın ki hakkını vereceksin arkadaşım. Yoksa her okuyan aynı derece alim olurdu

Yok evet genelde de onlarda es degistirme veya baska buna benzer iliskiler var
Allah batililarin ahlakindan ve muslumanligi lekeleyenlerden islam dusmanlarindan muhafaza etsin arkadasim
eş değiştirme şu an suriye kamplarında büyük oranda olduğu tespit edilen ensest ilişkilerden daha mide bulandırıcı mı ? doğu veya batı eleştirirken bence cinselliğe girmeyin. çünkü ensest ilişki ve hemcins (erkekler ) ile ilişki maalesefki savunduğumuz arap toplumunda hat safhada ! bizzat yaşadığım şehir kamplarındaki doktor ve hemşireler kafayı yemek üzere ! Bu adamların tek derdi uçkuru namuş, şeriat hikaye cehalet !

kuranda şöyle mi yazıyor da ben hoca mıyım diyorsunuz.hocalar ancak anlar.

kuran aklı olan her insan için inmedi mi.

işte bu her konuşan hocaya inanmamız var ya.hiç okumamak.

bu yüzden bu durumdayız

mezhep ya da ilmihal ile cevap beni tatmin etmez.

kuran ve hadis yeterli.
İlmihaller de kur-an ve hadislere göre yazılmıştır adil olup izin alınma şartları yerine getirildiğinde uygulanabilir bu kadar basit

kuranda şöyle mi yazıyor da ben hoca mıyım diyorsunuz.hocalar ancak anlar.

kuran aklı olan her insan için inmedi mi.

işte bu her konuşan hocaya inanmamız var ya.hiç okumamak.

bu yüzden bu durumdayız
hayır siz işinize geldiği için böyle anlıyorsunuz
ben araştırırım okurum ama kendime
kusura bakma size bişey ispatlamaya çalışamam kendimi yoramam
çünkü biliyorum ki yok yere olacak
siz bir taraf seçiyorsunuz sadece fanatikçe orayı tutuyorsunuz söyleyeyim yani
ama ben karşı taraf olamam kusura bakmayın

senin kaynağın ne.

daha yeni avusturyada öz kızını 24 yıl bodrumda alıkoyan ve kızından 7 çocuğu olan adamı görmedin mi.

ki bu amerikada sık sık duyuyoruz.

kocasının iznini alarak ve adaleti tam sağlayarak kadın da 4 kere neden evlenemez.

senin kaynağın ne.

daha yeni avusturyada öz kızını 24 yıl bodrumda alıkoyan ve kızından 7 çocuğu olan adamı görmedin mi.

ki bu amerikada sık sık duyuyoruz.
kaynağım oturup haber izlersen göreceğin ve aylardır o kampta görev yapan komşu, arkadaş gibi hatta yaşanılan ensest ilişkileri sonrasındaki tramva ve kürtaj olayını kayıt altına alan kişiler. her toplumda maalesef ki var böyle şeyler.. yok demedim ama batı direk sapık doğu asla öyle şeyler yok demek komik geliyor.. unutmayalım kendi ülkemizde de bu aralar çoğalan her haberde bir tane görülen şey haline geliyor.. yapanlar batılılaşan mı yoksa araplaşanlarmı ?

Seriati savununca arap toplumunu mu sacunmus oluyorum ayrica arap toplumu diye genelleme yapamazsinz boyle bir hakka sahip değilsiniz o zaman szde avrupa da terörist muamelesi gormeyi hak edersinz
O avrupa avrupa diye yanip tutustugunz millet varya birde gdiin afrika da taniyin onları
Aslinda avrupa milleti demeyim szden br farkim kalmaz hay...n heryerde hay....n

DNA ile kanıtlasa

Dediğimi iyi anlamaya çalışın, ben çocuğun hangi babadan olduğunu konuşmuyorum.
Adaletten bahsediyorsak, tek kadının 4 adama yeterliğinden bahsetmemiz lazım.
4 adam için her biri ile ortak çocuğu, aynı anda doğurabileceksen, yani karnında 4 farklı babanın 4 çocuğunu taşıyabileceksen, evlen. Adaletten bahsediyorsak :)

Tabi bu doğal olarak kedilerde mümkün bir durum.

4 farklı adamdan aynı anda hamile kalmak mı ne diyosun sen.sadece birinden hamile kalabilir .

bunu mu demek istedin nasıl yani anlamadım.4 üyle yatsa da sadece birinden hamile kalır

Öncelikle babayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

Ancak hastanelerde insanların doktor seçme hakkı olması lazım. Özellikle suudi arabistan gibi bir ülkede şaşırdım. Muhtemelen hastanede o an kadın doktor yoktu acil doğumdu.

Şeriatla mı yönetiliyor orası neyle yönetiliyor bilmiyorum ama hocalara eşlerinizi erkek doktora baktırtmayın diye fetvalar verdirtmeden önce düşünecekti bunu suudiler. Cahil halkın beynini din adı altında bir şeylerle uyuşturup eğitimli kitlenin içine edilince ne olduğunu sorgulayamazsın. O baba ne psikolojiyle vurdu doktoru bilmiyorum ama çevre baskısı namus davası vb kendini çok kötü durumda hissettiğini düşünüyorum. Çünkü adamın nasıl bir çevrede hAngi eğitimlerden geçerek yetiştiği ortada ğlkenin genel gidiştından.

Pardon kim dedi doguda boyle seyler yok die daha dun orada bulunan arkadslarla konustuk adamlar muslumanligi ehli sunnet uzerine yasamiyorlar diye sadece gida kiyafet uzerine olmamali bu yardimlar yetistirilmeli okutulmali yol gosterilmeli ki oylede yardimda bulunan dernekler var cok şükür

artı bir arkek 4 kadına yetmesi mi zor 1 kadının 4 erkeğe yetmesi mi.bunu da anlamadım .fıtrat olarak erkeğinki daha zor değil mi.

4 farklı adamdan aynı anda hamile kalmak mı ne diyosun sen.sadece birinden hamile kalabilir .

bunu mu demek istedin nasıl yani anlamadım.4 üyle yatsa da sadece birinden hamile kalır

Eee? En baştaki sorunuza dönelim:
kocasının iznini alarak ve adaleti tam sağlayarak kadın da 4 kere neden evlenemez.

Kocasının iznini alan kadın, 4 erkek eş arasındaki adaleti doğal olarak sağlayamıyor ki siz bunu nasıl ön kabul sayabiliyorsunuz? Şimdi bir adam çocuk istiyor, aynı anda diğer 2 adam da çocuk istiyor. Eee, kadın hepsi arasında adil davranmak zorunda. Hangi kocasının çocuğunu doğurmak için diğer kocasını ortalama 1 sene bekletecek? Birisi hemen isteğine kavuşurken diğer adamın beklemesi adil mi?

ay cok hanımefendice konuşuyorsun ya.. Ben gayet terbiyem ile konuşuyorum.. Bir kişiyi alıntı yapınca başkaları cevap veremez diye bişey yok. Ayrıca bayan doktorun olması erkek doktoru zaruretten düşürmez .. Tekrar söylüyorum susta bari biliyor sansınlar daha da komikleşme..

zaten ben şunu da hiç anlamam.bir çocuğun annesi kesindir ama babası asla kesin değildir.buna rağmen babanın soyadını alır çocuk.kadınınkini alması daha mantıklı değil mi.kesin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…