Karısına doğum yaptıran erkek doktoru vurdu

evet bu yok belki ama daha beteri var ornek aldiginiz yada ozendiginiZ batidaki bosanma oranlarina bakiniz lutfen yuzde 90 i aile ici cinsel istismar kaynakli

Kaynak ne?

Aile içi cinsel istismar şu an bizde ve ortadoğuda hat safhada. Ortadoğu ülkelerindeki oğlancılıktan bahsetmiyorum bile.

hiç mi düşünmediniz islamdaki erkek egemenliğini ya.

allah bir yarattığını diğerine üstün kılar mı ki kadın olmaya ben karar vermedim yaratıldım de mi.

hiç mi bunu sorgulamadınız.
Biz sorgulamadan yoksun! aciz! bireyleriz sorgulamak mi? O da ne? Ne versen aliyoz biz!
Neyin derdindesin? Sana ne? Kim neyi nasil istiyorsa kabul etsin? Milleti alttan alttan kucumsemek sana mi kaldi? Haddini bil

Son düzenleme:
söylediğiniz şeylerin ayakları yere basmıyor.her şey mantık mı ne demek tabi ki...

mantıksız olur mu ,sorgulamadan olur mu.

üstelik benim mantığımı Allah yarattı ve beni yaratandaki mantığı bir düşünün ben de bu kadar varsa onda ne kadar vardır.

Kaynak ne?

Aile içi cinsel istismar şu an bizde ve ortadoğuda hat safhada. Ortadoğu ülkelerindeki oğlancılıktan bahsetmiyorum bile.
Kaynak rivayet canım :)
Yok evlilik dışı ilişkiymiş bilmem neymiş atıp duruyorlar da, bizdeki imam nikahı altında gerçekleşen evlilikleri kimse görmüyor.
Ayriyeten adam nikahsız ilişki yaşamak istiyorsa yaşar, en azından isteği ile yapıyor. Bizdeki gibi tecavüzcüsüyle evlenmiyor.

metres hayatı başka ,bunu Allah emretti demek başka arkadaşlar bu farkı anlamak lazım.

insanlar eşlerini aldatıyor belki 10 farklı kadınla.bu başka bir durum.

ama bunu Allahın emriyle yapıyorum demek ve bu hakkın kendine verildiğini sanmak başka .

Açta bir oku bakalım ne diyor kitaplar bayan doktor varsa o tercih edilmeli öncelikle yazıyor neyin kafası bu ya nato kafa nato mermer yazma daha fazla Allah aşkına ya.
bana edepsiz diyene de bak.. Merak etme ben zaten araştıran biriyim üstelik eniştem fetva hattında diğer eniştem müftü ve 2. doğumumu erkek doktora gittiğim için araştırdım .. Sizinle tartışılma yapılmaz edebinizde bilginizde ortada !!

Kaynak ne?

kaynak gözü :KK53:

yurdum insanı böyle işte, kulaktan dolma, afaki, aslı astarı olmayan, hayatında bir kere bile "la bunu dediler ama bir araştırayım" deme ihtiyacı hissetmeyen insanlardan oluşuyor.. işte bu da batı da yok, sadece bizde ki gibi ortadoğuda var.. şu siyaset topiğinin daha ilk sayfasında yığınla aile içi istismar okursun ama onlar gider Avustralya da ki bir aileyi örnek verir.. o baba ömür boyu hapis yatar, bizimkiler tecavüzcüsüyle evlendirilir.. gırtlağı aşmış rezilliğimiz hala batı tü-kaka.. he canım he bir sen iyisin :)

az önce diğer tefsirlerden bahsettin ama.onlar insanlar değil mi
sana şu örneği vereyim kitapta açıkça penisilin şu hastalığa iyidir yazıyor sen kendi kendine ne kadar ve nasıl uygulayacağını bilebilir misin hayır bunun için doktora ihtiyacın var işte Kuran da böyle açık açık yazar ama manayı anlamak için tefsircilere ihtiyacın var ve tefsirci bir alim ile kendini bir tutamazsın onlar araştırıyor ilmini öğreniyor ona göre tefsiri yapılıyor.

bana edepsiz diyene de bak.. Merak etme ben zaten araştıran biriyim üstelik eniştem fetva hattında diğer eniştem müftü ve 2. doğumumu erkek doktora gittiğim için araştırdım .. Sizinle tartışılma yapılmaz edebinizde bilginizde ortada !!
Tartışma zaten sana tartış diyen oldu mu senden alıntı mı yaptım fikrini mi sordum? Kendi kendine polemik çıkarıyorsun sonra aaa bana ne dedi niye her yoruma atlıyorsunuz madem araştıran birisin biraz daha araştır olmamış

Tartışma zaten sana tartış diyen oldu mu senden alıntı mı yaptım fikrini mi sordum? Kendi kendine polemik çıkarıyorsun sonra aaa bana ne dedi niye her yoruma atlıyorsunuz madem araştıran birisin biraz daha araştır olmamış
:işsiz:sadece konuşuyorsun ama içi boş

sana şu örneği vereyim kitapta açıkça penisilin şu hastalığa iyidir yazıyor sen kendi kendine ne kadar ve nasıl uygulayacağını bilebilir misin hayır bunun için doktora ihtiyacın var işte Kuran da böyle açık açık yazar ama manayı anlamak için tefsircilere ihtiyacın var ve tefsirci bir alim ile kendini bir tutamazsın onlar araştırıyor ilmini öğreniyor ona göre tefsiri yapılıyor.

işte böyle olmamalıydı diyorum her insan her okuduğunda herkes aynı anda aynı şeyi anladığı bir mücize dil olmalıydı diyorum.bu kadar karmaşaya gerek olmazdı diyorum.r

çok riskli çünkü sonunda yanacaz.

amaç anladım anlamadım ,inandım inanmadım karmaşası mı .yoksa insanların anladığı ve inandığının kesin olduğunu bilerek mi cezalandırmak.

bu matığı Allah pekala yapardı.ben bile yapıyorum bak.ben ki bir kulum.

işte böyle olmamalıydı diyorum her insan her okuduğunda herkes aynı anda aynı şeyi anladığı bir mücize dil olmalıydı diyorum.bu kadar karmaşaya gerek olmazdı diyorum.r

çok riskli çünkü sonunda yanacaz.
bak mesela mezheplerde bu sebepten var . Şafii mezhebi kan abdesti bozmaz kadına dokunmak bozar der hanefi ise kadına dokunmak değil kan bozar der ve esas aldıkları olay aynı Peygamber efendimizin eli kanıyor ve Aişe anamız elini sarıyor Peygamber efendimiz abdestim bozuldu deyip abdest alıyor şafii mezhebi hanımına değidi diyor hanefi mezhebi eli kanadı diyor. Eğer tefsircileri yada mezhep alimlerini dikkate almayacaksan hem kanama hemde erkeğe veya kadına deyince abdestim bozuldu demen lazım. Kuran aşikar belirtmemiş misal bu konuyu yani illaki alimlere göre davranmak durumundayız..

bak mesela mezheplerde bu sebepten var . Şafii mezhebi kan abdesti bozmaz kadına dokunmak bozar der hanefi ise kadına dokunmak değil kan bozar der ve esas aldıkları olay aynı Peygamber efendimizin eli kanıyor ve Aişe anamız elini sarıyor Peygamber efendimiz abdestim bozuldu deyip abdest alıyor şafii mezhebi hanımına değidi diyor hanefi mezhebi eli kanadı diyor. Eğer tefsircileri yada mezhep alimlerini dikkate almayacaksan hem kanama hemde erkeğe veya kadına deyince abdestim bozuldu demen lazım. Kuran aşikar belirtmemiş misal bu konuyu yani illaki alimlere göre davranmak durumundayız..

canım işte bunlara ne gerek duysun Allah bunu kendisi hallederdi mucize bir dille.ne gerek var mezhebe alime onlar da benim gibi insan.

kan abdesti bozar mı bozmaz mı bunu apaçık yazsa tamadı.bu zor mu.tüm bunlar olmazdı işte.

Back