• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARININ SOL ALTNDA NABZ ?

Su sıralar çok hissediyorrum belki de sadece oraya odakli olduğum için böyle hangi bölüme gitmeliyim kalp damar mi? Kardiyoloji mi
Kalp damar canım tansiyon vs öğrenmiş supenı atmıs olursun ama adette olmussun kaşık baskısındaysa kaynaklanıyordur bende karında yada rahımde arada hıssederım ama rahatsız edıcı boyutta degıl stres yapma devamlı olan bırseyse gitmen iyi olur

Kalp damar canım tansiyon vs öğrenmiş supenı atmıs olursun ama adette olmussun kaşık baskısındaysa kaynaklanıyordur bende karında yada rahımde arada hıssederım ama rahatsız edıcı boyutta degıl stres yapma devamlı olan bırseyse gitmen iyi olur
Teşekkür ederim 😔💙

Yardımcı olabilecek olan var mı .. Sol karnımın alt tarafında nabız gibi atan bir yer var ben baktığım zaman attığını görebiliyorum telefon yada kumanda koyduğum da dahi oynayabiliyor takip ediyorum kalbimle eş zamanlama da gidiyor? Bu herkeste var mı olan bir şey mi ? Benim gibi yaşayan var mı? Ve karnım da göbek deliğinin üstünde 1-2 saniyelik gerginlik oluyor sanki çekiyor gibi daha sonra geçiyor hamilelik vs olabilir mi? Bundan 3 hafta önce birşeyler yaşadım ama vajinal değildi. ne olabilir bunlar yaşayan var mı? ( Ara ara karnimdan sesler geliyor bağırsak sesi gibi) piskolojim bozuldu hamilemiuim diye :KK43:
Canım sakin ol o herkeste olan birşey.. Hamilelikle alakası yok yani 😊 ayrıca hamile olsan bile bebeğin karnına çıkıp pıtır pıtır oynaması için 4 ay geçmesi gerekiyor 😂 o kumandayı göbeğine koyup benim de çok oynatmışlığım vardı yani hamile değildim 😂

Back
X