- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
anım sınege brnzıypr ama kırmızı bir karıncaKanatli karinca nasil oluyoe yavv.
Bizim evde de karinca cok vardi. Eczaneye gittik sorduk var mi ilac vs. Beyaz kucuk kutulardan verdi. Aksam koyduk, sabah hic biri yoktu. Isterseniz once eczaneye bir sorun.
Limon falan da denedım hala cıkıyorlarnaneyi sevmiyorlar diye biliyorum ama?
Cok kotu ısırıyorlar bırdeBizim evdede var gördüğüm yere ilaç döküyorum orada bitiyor ama bir bakıyorum ki başka yerden çıkıyorlar şimdi mutfağa dadan dı lar aynı sizin söylediğiniz gibi kanatlı lar
Cok kotu ısırıyorlar bırde
Sanırım yatak baslıgımın arkasından parke arasından cıkıyorlar
İlaçlatavaguz galıba kac gundur tukenmek bilmedıler
Öldürmekten baska care yok kiBen toz şeklinde bir ilaç var aldım onu döküyorum malesef öldüren bir ilaçmecbur kalmadığım sürece kullanmıyorum birde gece çıkıyor lar sabah en geç 11 de yok oluyor lar öyle de garip misafirlerim
Öldürmekten baska care yok ki
Allah korusun ısırdıklarında bır alerjik rekasıyona bıle sebep olup hayatımızı tehlikeye sokabılırler
Normal karınca olsa idare ederdım ama maşallah cok kotulerBende tarçın sevmiyorlar diye biliyorum.
Tam kanatlı karıncaların dönemi şu an.
Baharda çıkarlar sonra ölürler.
İlaçlatmak daha mantıklı.
Üzülemiyorum daÖyle hepsini ölmüş görünce üzülüyorum katliam yapmış hissediyorum kendi mıramazan gelince genel de mutfak da çıkıyor lar di mecbur artık bu gece atacağım ilaç.
Kızım görünce terlik le öldürüyor zaten
Üzülemiyorum da
Hepsını yatagımda gorunce cınnet gecırıyorum
Bende cat cat öldürmeye basladım
O tebeşiri nerden bulabiliriz ki ?Evet mevsimleri şu an geçen yıl bu mevsimde benim de evimde vardı. Ben baküdeyim burda karıncalar için ilaçlı tebeşir satıyorlar. Camlara parkeye her yere resim çizer gibi çizdim o tebeşirlerle. Kokusuzdurlar korkmayın. Karıncaların uçan ya da gezen hepsi ölüp yere düşüyolar. Sizde de varsa tebeşir en etkili çözüm
Peki bize bor zararı olur mu uyurken fln ilacınNormal karıncalar için eczaneden tox diye bir karınca ilacı almıştım.un gibi tuz döker gibi döküyordum çıktıkları yere.bittiler sonunda. Kanatlılar için etkisi olur mu bilmem.eczaneye sormak lazım
O tebeşiri nerden bulabiliriz ki ?
O odada yattıgınızda koku falan yapar mı zarar verır mı bızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?