Karıncalarrr

Kızlar yeni ev aldım
Bahçeli , müstakil yani .
Ama yatak odamda nerden geldiği belli olmayan kanatlı katıncalardan var . Ya parke atasından çıkıyor ,yada camlardan sanırım
Dün odada yatamadık ve hala cıkıyorlar
İlaclatmalı mıyız
Lütfen yardım edin

Eviniz hayırlı olsun öncelikle. Annemin evinde görmüştük bir sürü karınca, bir çok yöntem denemişti bunlardan en işe yararı karınca tebeşiriydi bulunduğu ve geçtiği yerleri çiziyorsunuz. O bölgeyi silmek yada yıkamak ilacın etkisini yok ediyor bilginiz olsun. Sanırım büyük market veya eczaneden bulabilirsiniz.

Kızlar yeni ev aldım
Bahçeli , müstakil yani .
Ama yatak odamda nerden geldiği belli olmayan kanatlı katıncalardan var . Ya parke atasından çıkıyor ,yada camlardan sanırım
Dün odada yatamadık ve hala cıkıyorlar
İlaclatmalı mıyız
Lütfen yardım edin
ilalatırsan geçer canım

Ben 8.kattayım ama banyoda kabinin altından karınca çıkıyordu.
Karınca ilacı aldım,tablet şeklinde. 6 ayda bir yeniliyorum.
Ama uçanlara düzenli fısfıs ilaçlama yapılır bence.
Belediyelerin yaz aylarında yaptıkları gibi.

Eviniz hayırlı olsun öncelikle. Annemin evinde görmüştük bir sürü karınca, bir çok yöntem denemişti bunlardan en işe yararı karınca tebeşiriydi bulunduğu ve geçtiği yerleri çiziyorsunuz. O bölgeyi silmek yada yıkamak ilacın etkisini yok ediyor bilginiz olsun. Sanırım büyük market veya eczaneden bulabilirsiniz.

1impossiblelove 1impossiblelove türkiyede de varmış bak.

Ne güzek çok ssevindim :) bi kaç gün silip temizlemeyin oraları ilaç etkisini kaybetmesin. Silseniz bile tekrardan çizin
İlk sildim süpürdüm sonra cizdik
Akşam odada yattık suan gorunen birşey yok
Bır muddet kullanmayı dusunuyorum bakalım
Ama öneriniz cok iyi oldu , ilaç benı korlutuyordu biraz :)

Bizimde böyle sorunumuz vardi. Karincalar karanfili sevmiyor. Ciktiklari yere karanfil koyun. Biz yaptik bidaha hic gelmediler

İlk sildim süpürdüm sonra cizdik
Akşam odada yattık suan gorunen birşey yok
Bır muddet kullanmayı dusunuyorum bakalım
Ama öneriniz cok iyi oldu , ilaç benı korlutuyordu biraz :)

Evet hamilesiniz kokulu ilaçlar riskli. Bu en iyisi sizin için.
İnşaALLAH sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız :dua:

Back
X