- Konu Sahibi EU3
-
kremi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz?günde kaç kere ve kaç gün?birde epilasyondan sonra hemen mi sürüyorsunuz.ben pek düzenli kullanamıyorum...
Bende karınca yumurtası yağı kremi kullanıp,iyi sonuç alanlardanım a.s Tüyler seyrek,cılız ve geç çıkıyor kesinlikle a.s Dikkatimi ceken bir diğer faydasıda,yüzümdeki sarı tüyleri yılda iki,üç kere sirle aldırıyorum ve cildimin tahrişi bir haftada gecmiyordu,fakat bu kerimi kullanmaya başladığımdan bu yana bu sorunu yaşamıyorum :sm_confused: Uzun lafın kısası ben cok memnunum ve denemenizi tavsiye ediyorum :1hug:
arkadaşlar ben aktardan tala krem aldım üzerinde karınca resmi var bundan kullanan varmı,yararlı bi ürünmü aldm acaba lütfen yardımcı olun.
aktarcının önünden geçerken aklıma geldi birden alim dedim şu guttodan yanımdada babam var :1ninca:
-kızım ne kremi bu
-baba hani ablam lazere gidio ya 2 milyar verdin tüyleri için , onun krem versiyonu çıkmış :lepi:
-babam;kaç ytl bu meret
-aktarcı 25 ytl abi
-al kızım al tmm sengözlerimebaksanab
hadi hayırlısı kremi temin ettik ağdayı bekliyo pamuk vücudum naniknanik
vücudumun bütün tüylerine selam büyüyorum sizinle :lepi: hadi güzel bayanlar işiniz rast gitsin kılsız günler hepinize
bu Karincayumurtasiyagkremi bildigim kadariyla sadece ezcanelerde satiliyor.Ben bikac ay önce alicaktim param kalmamisti alamadim ve fiyatida cok uygundu 20-25 ytl gibi biseydi.Ama ozamanlar daha denemeasisindaydi ve bugün ne göreyim petekdincözde bu Karincayumurtasininyagkremini tanittilar.cok pisman oldum keske alsaydim dedim sonra.Ya simdi kesin bunun Fiyatlarida pahallis Tvye cikti diye arkadaslar.
Oo Allah nasip ederse Kisin Türkiyemdeyim insallah bende alicam yaa.Sevindim :)mALESEF bu GAvuryerde yoktur kesin.Biraz saftakoz su alamanlar.bizim Türkler gibi cingöz degiller.:teytey:slm üzülme ben bu gün ikinci kutı kremimi aldım hemde 25 ytl üstelik dahada kaliteli yapmışlar kıvamı kokusu daha belirgin bi de kapaktaki helogram çok iyi olmuş tereddüt etmeden aldım sahte olma şüpesi yok .bide programı bende izledim memnundum şimdi hiç kuşkum kalmadı artı her eve lazım da 39 ytl ye satılıyor aynı krem sanırım yurtdışında bulamayanlar alıyor heralde internette baktım orda en çok satılan 3.ürün karınca kremi biz şanslıyız sadece eczane değil kozmetik ve aktarlarda da varhihoyyyt
bende karınca yumurta uagı kreminden buhafta alcam inşallah fayda eder kızlar buarada yeni mesajlar butonu yok bende yeni konulara nerden bakıcam
Oo Allah nasip ederse Kisin Türkiyemdeyim insallah bende alicam yaa.Sevindim :)mALESEF bu GAvuryerde yoktur kesin.Biraz saftakoz su alamanlar.bizim Türkler gibi cingöz degiller.:teytey:
hangi krem bu????:sm_confused:slm kızlar ben ilknur o kremı kullanıyorum cok guzel cok etkılı herkese tavsıye ederım vede cok rahat by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?