- Konu Sahibi EU3
-
merhaba sozzled. bu kremden memnunmusun diye sormuşsun. evet çok memnunum. heyecanla bu kutunun bitmesini bekliyorum çünkü 1 kutu kullandıktan sonra nerdeyse tüy problemi tamamen yok oluyormuş. kullanan kuaförler var, onlarla da konuştum. müşterilerinin yüzündeki hiç alamadıkları batık kılları bile yumuşatmış,inceltmiş ve kolayca almışlar. ilk kullanımdan sonra bile tüylerin yarısı yok oluyor. ama 4-5 ağda sonrası asıl sonuç veriyormuş. ben 1 kez kullandım, ilk kullanımdan sonra bile koltuk altlarımı özellikle acayip pürüzsüz yaptı. ya ürün dermatolojik bir ürün. dediğim gibi ben her zaman ülkemin insanına daha çok güvenmişimdir. :) eminim sizler de çok iyi sonuçlar alacaksınız.
arkadaslar lazerle birlikte kullansak bunu bir zarari olurmu?
arkadaşlar ben tala aldım sölendiği gibide kullandım ama sonuç aldımmı hayır daha doğrusu sanki biraz bi azalma oldu ilk kullanımlarda ama sivilcelerden cildim mahfoldu bide kuru bir cildim olmasına rağmen birsürü ve büyük sivilcelerim oldu hiç sivilce çıkmayan cildim sivilceden görünmez hale geldi kullanmayı bıraktıum baktım tüylerden kurtulayım derken cildimi mahvettim edecem bıraktım 3 4 hafta sonra kendi eski haline dönebildi cildim ama gerçekten kullanıp tüylerinden kurtulan varmı çook merak ediyorum varsa yazssın
canım ben kullandım çokk ta memnunum ....arkadaşlar ben tala aldım sölendiği gibide kullandım ama sonuç aldımmı hayır daha doğrusu sanki biraz bi azalma oldu ilk kullanımlarda ama sivilcelerden cildim mahfoldu bide kuru bir cildim olmasına rağmen birsürü ve büyük sivilcelerim oldu hiç sivilce çıkmayan cildim sivilceden görünmez hale geldi kullanmayı bıraktıum baktım tüylerden kurtulayım derken cildimi mahvettim edecem bıraktım 3 4 hafta sonra kendi eski haline dönebildi cildim ama gerçekten kullanıp tüylerinden kurtulan varmı çook merak ediyorum varsa yazssın
merhaba arkadaşlar..bende bu kremi kullanmak isteyip kullanamayanlardanım..kuzenim kullanıp önerdi bana yıllardır ağda kullanıyordum yaklaşık 5-6 aydır jiletkullandığımdam daha rahat etkisini görebileceğimi düşünmüyorum ama yardım ederseniz tavsiye ederseniz bende alıp kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?