ya arkadaşlar bu yağın orjinali kokusuz olanmı yoksa benzin gbi kokanmı?
ben sonuç aldım halada alıyorum
3 ay oldu bu gutto karınca yumurtası yağı kremini kullanıyorum
hem çıkma süresi epi uzadı hemde tüylerde belli bir şekilde azalma oldu
valla devamda edeceğim..
ama birşey dikkatimi çekti bu talanın ne çok değişik ürünü var önüne gelen tala yapmış geçenlerde gutto arıyordum bitti ürün alcaktım tala ları gördüm birisinde başka şişe birinde başka bu ne ya önüne gelen bişiler yapmış allah bilir içine ne koymuşlardır
ben guttoyu araştırdım sağlık bakanlığı izni olsun etkinlik raposu olsun hepsini ve allaha şükürler olsun yanılmamışım 4/4 lük ürün tavsiye ediyorum
ya arkadaslar bu tala acaba orjinali degilmiki ,ben turkiyeye gittigilde 3 tane aldim simdi 2 sean kullandim ama bi supe dustu icime sizi okuyonca
tuhhh keske turkiyedeyken okusaydim size ozellikle gutto olandan alirdim , ne bileyim akdardan karinca yumurtasi yagi dedim bunu verdi insallah ise yarar
aceba orjinal olup olmadigini nasil anlayabilirizki
benimkinin cok azcik kokusu var belli bile olmuyor
uzerinde arapca yaziyo kapaktada yine arapca original yaziyo ,2 seans oldu daha bi fark goremedim ,
cunku benim yuzumde baya var ozellikle cene aldimda cok kalin cikiyo,
once azdi agda ile aldim aldikca cogaldi,
2 sise daha varya kolumada kullanmak istiyorum
yinede turkiyeye gidince veya birisine soylerim
ayyyy dur kkden bi aradas simdi turkkiyede ona soyleyimde getirsin
ismi karinca yurtasi yagi markasi guttmi olcak tala degilde
canim sen ne kadara aldin ,ben 8 milyona almistim
bide akdardan aliyosun degilmi ,arkadasima ona gore soyleyim ,bide fiyatini yazarmiisn
cok sevinirim
canim ya resimleri netten aldim iki kutu cesidi var hangisiki aceba
bu mu
yoksa bumu
ben eczaneden gutto yu 30a aldım, kozmetik mağazasında 19a gördüm. sinir oldum. 39 çok pahalı arkadaşlar ya..
arkadaşlar ben bu gutto kremini tw de gördüm ve almaya karar verdm ama her eve lazım ın sitesinden sipariş verdim 39 ytl siz 25 den fln bahsediyorsunuz gerçekten dışarıda o fiyatamı satılıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?