karınca sorunu :(

Geçen gün aynı sorunu yaşadık ve kurtulduk...
Koli bantlarının üzerine döküp,evin belirli yerlerine geçiş yerlerine koyduk...Şuan eser kalmadı ....Bizimde evde çocuk var..Kör noktalara yerleştirdik...Kapının en dip arkası gibi gibi...Göreceksiniz

Ise yaramaz bunlar. Tarcina gelmez dediler doktum bu kez de biraz uzavina yenj yol yapip ordan gelmeye basladilar. Cıktikları yeri takip edip silikon sikın eninde sonunda pes ediyorlar. Ilac da kesin cozum olmuyor disardan geliyorlar sonucta. Bizim evin yanindaki parkta cok fazla karinca var. Karinca yapan agac da denen bir agac var buyuk cicekli kendisi gızel ama cicegi sekerli mi neymiş ona geliyor. Ordan da bizim apartmana. Ben işte silikonla heryeri tikadim ertesi sene bize gelmediler duydumki 3 ust komşuna gelmişler. Başka uol olarak orayi buldular demekki

tek çare beyaz sirke ölmezler bizim evde de çıkmıştı akşam fısfıs şişesiyle bulunduğu yere sıktım evide sirkeli su ile sildim gitti

2 hafta ilaçlı mı kalsın. ay kedi var bende ama ya o kadar tutamam ki 1 gün bıraksam yeterli olur mu acaba
Bilmiyorum yani bizde ertesi gün yoklardı ama kutuda koloni kontrolü 2 hafta diyodu. Zehri koyup etrafını bişeyle çevreleyemez misiniz? Gerçi benim kız gibi meraklıysa ona da dalabilir. Koyup önünü kapatacak bir formul bulmalısınız yoksa Allah korusun zehirler

Silikon cözüm degil malesef onu kemirip delik aciyorlar yine. Eski evimizde bende buna bi cözüm bulamadim artik ufak ekmek kirintisi koyuyordum yere alip gidiyorlar evin icinde gezmiyorlar en azindan

Ayy Allah korusun ya ben en iyisi gidip bi ziraatçiyle konuşayım da zararsız bi şeyler bulayım. oğluma bi şey olmasın da

Benim de yazın kabusumm gerçekten yeşillik alandayız birde mahfolıyoruz. Yatak tuvalet banyo her yerdeler. Şimdi deneyip te kesin etki gördüğüm şeyleri sıralıyorum. Birincisi pudra bebek pudrası. İkincisi yazın şu sinekler gelmesin dite sıktıgımız sprey varya o . üçüncüsü naftalin. 3 de kesin denendi sonuc alındı :)

Kabuk tarçın koyuyorum ben gelmiyorlar. Bir de ziraat ilaçları satan yerde bi ilaç var adını bilmiyorum ama çok etkili toz şeklinde attığınız zaman onu bir daha gelmiyor. Sorarsanız yardımcı olurlar bence

Çok teşekkür ederim hepinize :) sirkeden olumlu sonuç aldım şimdilik. tek tük var ama eğer fazlalaşırsa dediklerinizi de uygulayacağım çok teşekkür ederiimmm :)

Ben evime ilk tasindigimda o kadar çektim ki karıncadan önce kıyamadım tüm bitkisel yolları denedim
Ama inanın bir gün kabak tatlısınız içine girmişler ocaktaki dedim bu böyle çözülmez
Sonra esim bir ilaç aldı sulandirarak kullaniliyor onu yaptim rahat ettim şimdi yine çıktılar yine o ilaçtan yapacagim

Bizi de yakın zamanda basmışlardı. Rahmetli Yeşil Adam önermişti. Fısfıs şişesine su beyaz sirke ve birkaç damla nane yağı. Olay kesinlikle budur.

Dert ettiğiniz şeye bak karınca yemi var. Buraya yazana kadar gidin alın uğraşmaya değmez. Çocukların dokunabileceği birşey de değil. Olsa bile hemen silersiniz bir gece de yok oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…