- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
Geçen gün aynı sorunu yaşadık ve kurtulduk...kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım
ya ağlıycam şimdi valla
kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım
Bilmiyorum yani bizde ertesi gün yoklardı ama kutuda koloni kontrolü 2 hafta diyodu. Zehri koyup etrafını bişeyle çevreleyemez misiniz? Gerçi benim kız gibi meraklıysa ona da dalabilir. Koyup önünü kapatacak bir formul bulmalısınız yoksa Allah korusun zehirler2 hafta ilaçlı mı kalsın. ay kedi var bende ama ya o kadar tutamam ki1 gün bıraksam yeterli olur mu acaba
Ayy Allah korusun ya ben en iyisi gidip bi ziraatçiyle konuşayım da zararsız bi şeyler bulayım. oğluma bi şey olmasın daBilmiyorum yani bizde ertesi gün yoklardı ama kutuda koloni kontrolü 2 hafta diyodu. Zehri koyup etrafını bişeyle çevreleyemez misiniz? Gerçi benim kız gibi meraklıysa ona da dalabilir. Koyup önünü kapatacak bir formul bulmalısınız yoksa Allah korusun zehirler
hahaha karınlarını doyurmak lazım dimi :)Silikon cözüm degil malesef onu kemirip delik aciyorlar yine. Eski evimizde bende buna bi cözüm bulamadim artik ufak ekmek kirintisi koyuyordum yere alip gidiyorlar evin icinde gezmiyorlar en azindan
bu akşam bunu bi deneyeceğim ilk olarak. olmazsa mecbur ilaç..tek çare beyaz sirke ölmezler bizim evde de çıkmıştı akşam fısfıs şişesiyle bulunduğu yere sıktım evide sirkeli su ile sildim gitti
Benim de yazın kabusumm gerçekten yeşillik alandayız birde mahfolıyoruz. Yatak tuvalet banyo her yerdeler. Şimdi deneyip te kesin etki gördüğüm şeyleri sıralıyorum. Birincisi pudra bebek pudrası. İkincisi yazın şu sinekler gelmesin dite sıktıgımız sprey varya o . üçüncüsü naftalin. 3 de kesin denendi sonuc alındı :)
Çok teşekkür ederim hepinize :) sirkeden olumlu sonuç aldım şimdilik. tek tük var ama eğer fazlalaşırsa dediklerinizi de uygulayacağım çok teşekkür ederiimmm :)Kabuk tarçın koyuyorum ben gelmiyorlar. Bir de ziraat ilaçları satan yerde bi ilaç var adını bilmiyorum ama çok etkili toz şeklinde attığınız zaman onu bir daha gelmiyor. Sorarsanız yardımcı olurlar bence
Dert ettiğiniz şeye bak karınca yemi var. Buraya yazana kadar gidin alın uğraşmaya değmez. Çocukların dokunabileceği birşey de değil. Olsa bile hemen silersiniz bir gece de yok oluyorlar.kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım