karınca sorunu :(

Yok canım benimde bebeğim var bu ilacı sıkınca evden çıkmak zorunda değilsiniz demişti ama bn yinede bi odanın duvar diplerine sıkınca bi saat oraya girmedim bebeğim küçük ne olur ne olmaz diye sıra sıra ilaçladım ve üç ay koruması varmış bu ilacın .
bizimki meraklı gider ilacı falan yalar yani Allah korusun. bi sorayım bakalım valla artık bitireyim de bi kaç gün kapatırım kedimi diğer odaya :KK43:

Geldikleri yolu sürekli takip edin onları dağıtmadan ve silikon sıkmaya devam edin biz öyle kurtulduk pudra serpin yollarına
gerçekten çok fazla yere giriyorlar silikonu da her yere nasıl sıkarız bilmiyorum tezgah,süpürgelikler, fayansların derzlerinin bazısı kalkmış orlara.. her yere giriyorlar her yere :KK43:

kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım :KK43:
Mecbur ilaç yapacaksıniz yada karınca yemi ali belirli noktalara koyacaksın.

Benimde evimde hamam böceği var,yeni taşındım ne yapıcam bilmiyorum.Karınca olsa öpüp başıma koyucam ama bunlardan acayip tiksiniyorum:KK43:((
Yasadigim yer jeotermalli oldugu icin evde olmasada sokaklarda hamam böceği ile büyüdük.

Tavsiyelerim su yonde; kacinci katta oturursaniz oturun sineklik takin, duvardan yuruyerek cikiyorlar.
Giderlerinizin kapagi varsa bile uzerine agirlik koyun, ittirip cikabiliyorlar. Eger baca girişi varsa kapak takin(kapagi ittirip eve girmisligi var o yuzden sıkı sıkı kapatin)
Evin icinde yuva yaptilarsa tek çözüm tarim ilaci sıkıp, evi bir sureligine bosaltip gelince temizlik yapmak(bu yontemle kurtulmustuk)

Banyo kapinizi mutlaka kapali tutun. Ozellikle geceleri cam kapi acacaksaniz mutlaka sinekligi cekin.

Acikta yiyecek icecek koymayin. Bardak tabak ne varsa icine giriyorlar.

Hamam bocekleri leş ile beslenen hayvanlar oldugu icin kendi kendinleri açlıktan ölmüyorlar. Ekstra dikkatli olmaniz lazim

Biz de de oluyor biz blattanex kullanıyoruz valla mecbur yani gelebilecek yerlere döküyoruz

Yasadigim yer jeotermalli oldugu icin evde olmasada sokaklarda hamam böceği ile büyüdük.

Tavsiyelerim su yonde; kacinci katta oturursaniz oturun sineklik takin, duvardan yuruyerek cikiyorlar.
Giderlerinizin kapagi varsa bile uzerine agirlik koyun, ittirip cikabiliyorlar. Eger baca girişi varsa kapak takin(kapagi ittirip eve girmisligi var o yuzden sıkı sıkı kapatin)
Evin icinde yuva yaptilarsa tek çözüm tarim ilaci sıkıp, evi bir sureligine bosaltip gelince temizlik yapmak(bu yontemle kurtulmustuk)

Banyo kapinizi mutlaka kapali tutun. Ozellikle geceleri cam kapi acacaksaniz mutlaka sinekligi cekin.

Acikta yiyecek icecek koymayin. Bardak tabak ne varsa icine giriyorlar.

Hamam bocekleri leş ile beslenen hayvanlar oldugu icin kendi kendinleri açlıktan ölmüyorlar. Ekstra dikkatli olmaniz lazim
Teşekkür ediyorum tablet alıp koydum bi kaç gündür görünmüyorlar:KK43:(

yaa bunun kediye bi zararı olur mu acaba. bi araştırıp deneyeyim çok teşekkür ederim:)
Benim bebeğim var ekstra bir kokusu rahatsız edici birşeyi yok önlem amaçlı
Bir süre bebeğimi o odaya sokmayıp camı açık bırakıyorum .
Bu zamana kadar çok şükür hiç sorun olmadı

Benim bebeğim var ekstra bir kokusu rahatsız edici birşeyi yok önlem amaçlı
Bir süre bebeğimi o odaya sokmayıp camı açık bırakıyorum .
Bu zamana kadar çok şükür hiç sorun olmadı
anladım, çok teşekkür ederim ben de her ihtimale karşı bi gün farklı odada tutayım oğlumu. tekrar teşekkür ederim:)

kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım :KK43:
Bizi bir günde kurtaran ilaç aldık, eğer paylaşmak yasak değilse paylaşayım . Doğal şeyler bi işe yaramıyor valla.

ya inanın
Ya çok üzüluyorum onlara yuva yapavak gidecek yer bulamiyorlar mi evlere geliyorlar artık öldüruyoruzda ama onlarla yaşanmiyorda ☹️
öldürmek istemiyorum gerçekten :KK43: sinek bile öldürmeyi sevmiyorum ama mutfakta yiyeceklerde karıncalarla da yaşanmıyor gerçekten çok zor :KK43:

ayy çok sevinirim paylaşırsanız:)
Bayer Blattanex Karınca Granülü. Bunu karıncanın çıktığı güzergaha serpin, hatta bu granülleri ezip toz yaparsan daha da etkili ama eldiven kullan mutlaka.
Dökünce karıncalar birden toplanıp yemek gibi yuvalarına taşıyacak sakın yakalama o sırada bırak taşısınlar. Yuvalarında yiyip koloni kontrolü sağlanıyor. 2 hafta da çekme kalsın bırak.
Biraz canice gibi durabilir ama ben yemeklerimin içinde gördüm bi akşam , tiksinmekten kustuğum oldu çok afedersiniz. 1 günde kesti karıncaları

Gecen yıl ben de asiri muzdariptim heryere silikon siktim illa biryer buldular yine siktim falan filan cozum olmadi tam. Ertesi yil gelmediler ama yeni yol buldular galiba benim silikon muhabbetimden sonra

Bayer Blattanex Karınca Granülü. Bunu karıncanın çıktığı güzergaha serpin, hatta bu granülleri ezip toz yaparsan daha da etkili ama eldiven kullan mutlaka.
Dökünce karıncalar birden toplanıp yemek gibi yuvalarına taşıyacak sakın yakalama o sırada bırak taşısınlar. Yuvalarında yiyip koloni kontrolü sağlanıyor. 2 hafta da çekme kalsın bırak.
Biraz canice gibi durabilir ama ben yemeklerimin içinde gördüm bi akşam , tiksinmekten kustuğum oldu çok afedersiniz. 1 günde kesti karıncaları
2 hafta ilaçlı mı kalsın. ay kedi var bende ama ya o kadar tutamam ki :KK43: 1 gün bıraksam yeterli olur mu acaba

X