kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım
Çok teşekkür ederim hepinize :) sirkeden olumlu sonuç aldım şimdilik. tek tük var ama eğer fazlalaşırsa dediklerinizi de uygulayacağım çok teşekkür ederiimmm :)
Ya bizim evi de bastı salatalık koy kaçarlar dediler salatalık koydum bir baktım hepsi salatalığın üstünde yiyor çatır çatır . Kapsül şeklinde karınca ilacı aldım hala azalmadı . Şaşırdım ne yapsam .
Karıncalara bi çözüm bulabildin mi morkity-
14. Kattayım nasıl buraya kadar çıkıyorlar anlamıyorum evde kedi ve kuş var ilaç yapamıyorum doğalından bir çözüm bulabilirsen lütfen yaz
Çocukken en sevdiğim canlılardi onlar için yuvalar falan yapmaya çalışırdım aklımda ama son senelerde resmen nefret eder oldum. Benimde mutfağı basıyor. Burdaki önerileri deneyeceğim umarım çözüm buluruz
Çocukken en sevdiğim canlılardi onlar için yuvalar falan yapmaya çalışırdım aklımda ama son senelerde resmen nefret eder oldum. Benimde mutfağı basıyor. Burdaki önerileri deneyeceğim umarım çözüm buluruz
Karıncalara bi çözüm bulabildin mi morkity-
14. Kattayım nasıl buraya kadar çıkıyorlar anlamıyorum evde kedi ve kuş var ilaç yapamıyorum doğalından bir çözüm bulabilirsen lütfen yaz
Ya bizim evi de bastı salatalık koy kaçarlar dediler salatalık koydum bir baktım hepsi salatalığın üstünde yiyor çatır çatır . Kapsül şeklinde karınca ilacı aldım hala azalmadı . Şaşırdım ne yapsam .
Hepinize çooookk teşekkür ederiimmmm :) Cicek Kiz
ben sirkeden çok memnun kaldım şimdilik tamamen bitmediler ama çok çok çok azaldı 3 5 tane görüyorum o da bazen çıkıyorlar bazen çıkmıyorlar. bende de kedi var ilacı son çare düşünmüştüm ama şimdilik sirke ile hallettik :) umarım çözüm bulur herkes. ben de çok seviyorum kıyamıyorum ama tezgahın üstünde de karınca görünce çıldırıyorum. bir sürü şey atmak zorunda kaldım
Dert ettiğiniz şeye bak karınca yemi var. Buraya yazana kadar gidin alın uğraşmaya değmez. Çocukların dokunabileceği birşey de değil. Olsa bile hemen silersiniz bir gece de yok oluyorlar.
ben ilaç kullanmak istemediğim için buraya yazdım. kedim var evde ve her yerde geziyor. ilaç kullanırsam onu tehlikeye atmış olurum. velhasıl benim için büyük bi sorundu ve burada önerilen şeylerle çözdüm çok teşekkür ederim yine de.