karınca sorunu :(

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.129
1.321
28
kızlar günaydın hepinize. gerçekten baş edemiyorum artık. evimi karıncalar sardı çıldırmak üzereyim. ilk başta yatak odasından geliyor sandım hatta belki öyledir çünkü kombinin altı beton bi kısım var ama şuan mutfakla başım belada. lavabonun altını boşalttım orda da çok var. tezgahın üstündeler kapı aralarından çıkıyorlar her yere silikon sıktık yok Allah bitmiyor. bi tane canım oğlum kedim var ilaç da yapamıyorum. çöp dahi bırakmıyorum lavaboda ama yine de öbek öbek buluyorum iki sabahtır. evim eski de değil yani eski değil derken toprak vs bi yeri de yok her yer fayans ve parke ya nolur bana bi yöntem söyleyin öldürmeye de kıyamıyorum ama kurtulmam da lazım

Bulunduklari yere limon veya salatalik kabugu bırakılması söyleniyor ne kadar ise yarar bilemiyorum ama

Limon kabugu falan denedim olmuyor. Karincalarin gittigi yönü takip ettim, girdikleri delige sinek ilaci sıktım, ilac sıktıgım yeri temizlemedim bir hafta. Sonra kayboldular

Sık sık benim evde de oluyor , 2 gün önce koridoru basmışlardı hem de kanatlı karınca .
Kapının orda bir delik gibi boşluk vardı oradan geliyorlarmış . Mecburen sirkeli limonlu su yaptım , sıktm her yere sonra çamaşır suyuyla da tekrar sildim , o boşluğa da limon kabuğu koydum ve poşetle tıkadım. 2 gündür yoklar bakalım.

Bnm evimdede baya vardı limon sirke çamaşır suyu tarçın hepsini demedim bi işe yaramadı en son ziraat malzemeleri satan yerden bi karınca ilacı aldım şimdi yok hiç istersen resmini atayım ilaçsız çare bulunmuyor

resim atar mısınız çok sevinirim bi ziraatçilere sorayım kedim için zararsız bi şey arıyorum aslında ama artık en olmadı bi kaç gün oğlumu odaya kapatacağım mecburen

benim evimi de basmıştı. yediğimiz şeylerin içine bile girmeye başlamışları.
herşeyi denedim olmdı.
en son marketten karınca tabletlerinden aldım ve geldikleri yere koydum.
bir daha hiç gelmediler.

Hiç bitkisel biseyle olcak iş değil annemin evinde okadar çok vardiki artık bizle yaşıyordu eczaneden bı ilaç aldık o son oldu nasıl nere gittiler anlamadık annem geçen diyo özledim karıncaları
yaaaa afedersiniz çok güldüm ay gitsinler ben özlemiyceeemm rica etsem adını biliyorsanız yazar mısınıızz :)

Biz eski evimizde tuz ve karabiber dokmustuk çıktığı yere bir daha gelmediler

benim evimi de basmıştı. yediğimiz şeylerin içine bile girmeye başlamışları.
herşeyi denedim olmdı.
en son marketten karınca tabletlerinden aldım ve geldikleri yere koydum.
bir daha hiç gelmediler.
ilaç en son çare olarak görüyordum ama mecburum sanırım. hafta sonu boya badana yapacağız o arada evi de ilaçlamayı planlıyorum valla kapalı kutu şeker attım ya nasıl girdiniz içine mübarekler sallıyorum her yerden karınca çıkıyor. vakumlu kapaklı balın içine girmişler valla çıldırma sebebi

raid karınca ve hamam böceği öldürücü sprey var ben ondan kullandım banyoda vardı benim evimde bir daha çıkmadı tamamen bitti 2 - 3 defa geldikleri yere sıktık bi dene istersn

resim atar mısınız çok sevinirim bi ziraatçilere sorayım kedim için zararsız bi şey arıyorum aslında ama artık en olmadı bi kaç gün oğlumu odaya kapatacağım mecburen
Yok canım benimde bebeğim var bu ilacı sıkınca evden çıkmak zorunda değilsiniz demişti ama bn yinede bi odanın duvar diplerine sıkınca bi saat oraya girmedim bebeğim küçük ne olur ne olmaz diye sıra sıra ilaçladım ve üç ay koruması varmış bu ilacın .

Geldikleri yolu sürekli takip edin onları dağıtmadan ve silikon sıkmaya devam edin biz öyle kurtulduk pudra serpin yollarına

Ziraatciler ilac karisimi da yapiyor. Gidip derdinizi anlatırsanız belki kediniz icin zararsiz bir karisim yapabilirler

Benimde evimde hamam böceği var,yeni taşındım ne yapıcam bilmiyorum.Karınca olsa öpüp başıma koyucam ama bunlardan acayip tiksiniyorum((

ben bununla kurtuldum gerçekten belgesel çekecek kadar fazlalardi odanın köşelerine sıkıyorum ve gelmiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…