- 8 Nisan 2023
- 27
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
Öncelikle yerde asla kırıntı olmamasına dıkkat edın, ikinci olarak karınca tozu var ben yuvalarına onu dokuyordum cıkmıyorlardı.hanımlar lütfen bu karıncalara bi çözüm bulamadım bana yardım edin lütfenn tam bitti gelmiceklet artık diyorum yine geliyorlar yuvalarını bulamadım evim çok büyük her yerde varlar bana kesin bi çözüm verir misiniz tarçın sirke limon diş macunu herşeyi denedim
bulamıyorum yuvalarını heryerdeler nasıl bulabilirimYuvalarını bulup ilaçlayıp kapatmanız gerekir .
çocuklu ev olunca kırıntı hep oluyor malesef dakka başı süpürüyorum artık tiksiniyorum resmen yuva bulamadım heryerden cıkıyolarÖncelikle yerde asla kırıntı olmamasına dıkkat edın, ikinci olarak karınca tozu var ben yuvalarına onu dokuyordum cıkmıyorlardı.
Birden fazla yuvaları var o zaman, benim önceki evimde yastıgıma bıle geliyorlardı deprem olacagı zaman, karıncalar ortalıkta olunca ızleyın nereye gidiyorlar ona gore o bolgeye komple karınca ılacı (toz veya sprey) işe yararçocuklu ev olunca kırıntı hep oluyor malesef dakka başı süpürüyorum artık tiksiniyorum resmen yuva bulamadım heryerden cıkıyolar
teşekkür ederim insallah işe yaraeBirden fazla yuvaları var o zaman, benim önceki evimde yastıgıma bıle geliyorlardı deprem olacagı zaman, karıncalar ortalıkta olunca ızleyın nereye gidiyorlar ona gore o bolgeye komple karınca ılacı (toz veya sprey) işe yarar
hanımlar lütfen bu karıncalara bi çözüm bulamadım bana yardım edin lütfenn tam bitti gelmiceklet artık diyorum yine geliyorlar yuvalarını bulamadım evim çok büyük her yerde varlar bana kesin bi çözüm verir misiniz tarçın sirke limon diş macunu herşeyi denedim
Bu işe yarıyor mu diyorsunuz? Bıktım karıncadan
Dene ve kurtul. Biraz pahalli ama her kusuruna deger.Bu işe yarıyor mu diyorsunuz? Bıktım karıncadan
Dene ve kurtul. Biraz pahalli ama her kusuruna deger.