- Konu Sahibi Ismszkllnan00
İnşallah canım, güzel haberleri hep birlikte alırızİnşallah bebiş vardır canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, güzel haberleri hep birlikte alırızİnşallah bebiş vardır canim
İnşallah. mantar filan olmasın daAynen benimde hiç olmazdı böyle bi akıntı inşallah bebişim mujdesidir
Kaşıntı yanma vs yok bende inşallah değildirİnşallah. mantar filan olmasın da
Evet kasinti yanma olursa mantar deniyor bende de hiç yok ama olmasada olabilir diyenler oldu. Neyse pozitif düşünelim pozitif sonuçlar alalım insallahKaşıntı yanma vs yok bende inşallah değildir
İnşallah. Bugün sabah test yaptım tek çizginin yanındaki alan komple pembe oldu test bozuk olabilir miEvet kasinti yanma olursa mantar deniyor bende de hiç yok ama olmasada olabilir diyenler oldu. Neyse pozitif düşünelim pozitif sonuçlar alalım insallah
Test bozuk olabilir foto atsanaİnşallah. Bugün sabah test yaptım tek çizginin yanındaki alan komple pembe oldu test bozuk olabilir mi
Çöpe attım malesef. Ama bozuktu diye düşünüyorum hiç böyle görmemiştim. Tek çizgininn yaninda ki alan komple pembe oldu ama sabah yaptım testi pembelik akşama doğru olmuşTest bozuk olabilir foto atsana
Bir daha aynı marka kaset test alma canımÇöpe attım malesef. Ama bozuktu diye düşünüyorum hiç böyle görmemiştim. Tek çizgininn yaninda ki alan komple pembe oldu ama sabah yaptım testi pembelik akşama doğru olmuş
Eşim almışti. 2 tane daha var elimde yanlış sonuç verme ihtimali var mı ?Bir daha aynı marka kaset test alma canım
İkisini de yap ama emin olma derim benim başıma geldi çift çizgi gösterdi ama hamile değildim. Bu hamileliğimde emin olmak için 3 kaset test yaptımEşim almışti. 2 tane daha var elimde yanlış sonuç verme ihtimali var mı ?
Freely pregnancy marka. Bende daha önce kullanmamıştım bu markayı. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz tebrik ederim. Belirtileriniz nelerdi?İkisini de yap ama emin olma derim benim başıma geldi çift çizgi gösterdi ama hamile değildim. Bu hamileliğimde emin olmak için 3 kaset test yaptım
Freely pregnancy marka. Bende daha önce kullanmamıştım bu markayı. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz tebrik ederim. Belirtileriniz nelerdiİkisini de yap ama emin olma derim benim başıma geldi çift çizgi gösterdi ama hamile değildim. Bu hamileliğimde emin olmak için 3 kaset test yaptım
Akıntı ne renkti?Aynı belirtileri ben de yaşadım kendimden %100 emindim hamileyim diyordum adete 2 gün kala test yaptım negatifi gördüm. Ama adetim gecikince 5 gün sonra pozitifti. Test için sabırlı olun adet tarihinizin geçmesini bekleyin. Akıntı, şişkinlik ve yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık agrıları benim ilk belirtilerim olmuştu. Ama belirtilere de cok takılmamaya düşünmemeye çalışın
Akıntı Çoğunlukla beyaz bazen açık sarı renkte. Adet öncesi kasık ağrım olmazdi hiçAkıntı ne renkti?
Yumurtlamadan sonraki kasık ağrılarının adet belirtisinden farkı neydi?
Test yaptım mı varsa çıkar inş.Akıntı Çoğunlukla beyaz bazen açık sarı renkte. Adet öncesi kasık ağrım olmazdi hiç
Dün prodoctor ile yapmıştım negatif canm 2 günüm kaldı olsa çıkardı heralde yine hüsranla sonuçlandıTest yaptım mı varsa çıkar inş.
Olsun bi dahaki aylara inş, hiç bozma moralini.Dün prodoctor ile yapmıştım negatif canm 2 günüm kaldı olsa çıkardı heralde yine hüsranla sonuçlandı
Kaçıncı günde yumurtladığınızı biliyor musunuz ?Aynı belirtileri ben de yaşadım kendimden %100 emindim hamileyim diyordum adete 2 gün kala test yaptım negatifi gördüm. Ama adetim gecikince 5 gün sonra pozitifti. Test için sabırlı olun adet tarihinizin geçmesini bekleyin. Akıntı, şişkinlik ve yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık agrıları benim ilk belirtilerim olmuştu. Ama belirtilere de cok takılmamaya düşünmemeye çalışın