- 1 Mart 2021
- 83
- 25
- Konu Sahibi Ismszkllnan00
Bütün bu belirtileri psikolojik yaşayacak derece düşündüğümü kafama taktığımi düşünmüyorum aslında.Bi tek enfeksiyondan olmazda psikolojik etmenlerde devreye girdiği için ikisi birleşince mümkün. bende o yüzden emin olamıyorum zaten, yani benim regl den bi kaç gün önce başlayan ağrılar 12 gün önce falan başladı. hafifleyip şiddetlenme şeklinde dalgalı, yer yer batmalar söz konusu.. Gönlümüzü ferah tutup bekleyeceğiizz, bizde de 1 buçuk yıldır olmuyor, fiziksel hiç bi sorun yok.. geçen ay sinirlerim artık harap olduğu için doktoru bıraktım, bakalım nasip
Tam tersi belirti olduktan sonra acaba mi diyorum.. Her ay adetimi beklerim nasilsa olmuyor diye umudum olmaz hiçbir zaman. bizde 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle belirtiler hissettim. Regl öncesi de hiç ağrı vs birşey olmaz. İnşallah güzel haberleri alırız. Bı süre daha kendinizi dinlendirin bu konudan uzaklaşın , kafanızda bitirin belki kendiliğinden olacak.. kendinizi daha güçlü hissettiğiniz dönem başlayın tedaviye.. Doktor bir tedavi vs başlamış mıydı?