Merhaba, çok geçmiş olsun. Germe olmadan liposuction nasıl oluyır? Ne kadar bir fazlanız vardı? Hamilelik geçirdiniz mi? Doktora nasıl karar verdiniz?Merhaba, yakın zamanda göbek ve bel liposuction oldum. Ben de 1 gece hastanede yattım. Ameliyat sanırım 1 saat kadar sürdü. Sonrasında odaya alındığımda üzerimde korse vardı. Ben yanıma 1 öift pijama, terlik, şarj aleti, 2 yedek iç çamaşırı ve 2 takım eşofman almıştım. Herşeyden 2 tane almak fazla geldi açıkçası. Pijama takımı (üzerinde sabahlığı olan) ve terlikleri kendime gelince hastane koridorunda yürümek için kullandım ve ertesi gün çıkarken eşofman takımımı giydim çıktım. Benim sürecim çok ağrılı sancılı geçmedi. Gece boyunca serum içerisinde antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Hatta akşam üzeri bir ara (tek başıma çünkü beniö refaketçim yoktu) aşağı kata inip kantinde ıhlamur çayo be sigara içtim çıktım. Ertesi gün çıkış. Ben cumartesi sabah ameliyata girmiştim ve pazartesi oğlumı kreşe götürdüm. Araç kullanmak sorun olmadı. Uzanırken/kalkarken ve göbek kısmı ezilecek kadar eğilirken dikkatli oldum sadece. Size şimdiden geçmiş olsun. Ama gözünüzde büyütmeyin. Ben biraz tedirgin girmiştim hiç korktuğum gibi olmadı
Benim de küçğk 33 aylık :)) dediğiniz gibi ayva göbekliyim. Ben de aynı şwhşrde bir doktor bulurum diye düşünüyorum ama germede dikiş izine güvenemiyorum da. Geçen yıl bacağımdan oyularak ben alındı, dikiş atıkmadı ama sadece oyup çıkarttı, hala kırmızı koca bir iz var orada. Tabi ben alınması önemli ve gerekli bir sağlık kontrolü, onun izine takılmıyorum ama germe yaptırırsam ve böyle iz kalırsa diye endişe ediyorum. Hiç germesiz lipo seçeneğini düşünmemiştim. Ama şimdi size yazarken hatırladım, yıllar önce bir doktor kas oranımın yüksek olduğunu bana germe yapılması gerektiğini söylemişti.3,5 yaşında bir oğlum var ve normal doğum yapmıştım. Karnımda bir kesi olmadığı için doktor germe işlemi yapmayalım dedi. Toparlar kendini vücut dedi ve ben 43 yaşındayım. Umarım toparlar. Çok bi fazlalığım yoktu ayva göbekten az büyük bir göbek ama yanda simitlerim vardı. Şu an hala korse takıyorum. Benim için zor olan süreç korsenin bacak kısımlarını kesmesi oluyor. 23 Kasımda ameliyat oldum. Ben Alanya’da olduğum için buradan bir doktor tercih ettim çünkü ameliyat sonrası kontroller git gel yorucu olmasın istedim.
Verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim. O zaman 1 ter tane alayım yanıma. Sigarayı da duyduğuma iyi oldu kara kara düşünüyordum:) zaten bırakamadım diye karın germe yapmadı kendini toparlar dedi beğenmezsen 1 sene sonra falan o zaman yaparız demişti. Okusuruk vs gelince ağrı sızı oluyor mu? Ya da WC sorun oluyor mu? Diren takıldı mi ?Merhaba, yakın zamanda göbek ve bel liposuction oldum. Ben de 1 gece hastanede yattım. Ameliyat sanırım 1 saat kadar sürdü. Sonrasında odaya alındığımda üzerimde korse vardı. Ben yanıma 1 öift pijama, terlik, şarj aleti, 2 yedek iç çamaşırı ve 2 takım eşofman almıştım. Herşeyden 2 tane almak fazla geldi açıkçası. Pijama takımı (üzerinde sabahlığı olan) ve terlikleri kendime gelince hastane koridorunda yürümek için kullandım ve ertesi gün çıkarken eşofman takımımı giydim çıktım. Benim sürecim çok ağrılı sancılı geçmedi. Gece boyunca serum içerisinde antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Hatta akşam üzeri bir ara (tek başıma çünkü beniö refaketçim yoktu) aşağı kata inip kantinde ıhlamur çayo be sigara içtim çıktım. Ertesi gün çıkış. Ben cumartesi sabah ameliyata girmiştim ve pazartesi oğlumı kreşe götürdüm. Araç kullanmak sorun olmadı. Uzanırken/kalkarken ve göbek kısmı ezilecek kadar eğilirken dikkatli oldum sadece. Size şimdiden geçmiş olsun. Ama gözünüzde büyütmeyin. Ben biraz tedirgin girmiştim hiç korktuğum gibi olmadı
Bana da doktor karın germeye gerek yok Liposuction yapalım eğer memnun kalmazsan Bir sene sonra karın germe yaparız dedi ama kendini toparlar vücut dedi bakalım neler olacak göreceğiz. Benim ayva göbekten fazlası var :) göbek mide ve bel sorunluMerhaba, çok geçmiş olsun. Germe olmadan liposuction nasıl oluyır? Ne kadar bir fazlanız vardı? Hamilelik geçirdiniz mi? Doktora nasıl karar verdiniz?
Yarın Özkaya inkılap tıp merkezi oğuz atan hoca. Piyasanın en uygunu . Olayım çıkayım bilgilendiririm sizi :)Bende düşünüyorum ilk etapta liposuction olmazsa sonra karın germe . Özkaya tıp merkezinde yapıldığını bilmiyordum . Bende sizi bekleyeyim o zaman inş memnun kalırsınız .
Nasıl geçti kendinize gelebildiniz miYarın Özkaya inkılap tıp merkezi oğuz atan hoca. Piyasanın en uygunu . Olayım çıkayım bilgilendiririm sizi :)
Nasıl oldunuz? Herşey yolundadır umarım.Yarın Özkaya inkılap tıp merkezi oğuz atan hoca. Piyasanın en uygunu . Olayım çıkayım bilgilendiririm sizi :)
Merhaba sabah 9'da ameliyata aldı odaya kaçta geldim bilmiyorum ama kendime geldiğimde 13.42'ydi narkozun etkisiyle tabii çok titredim ama böyle çok sıcak bir hava verdiler yatağın içine ısındım kısa bir süre sonra. Bir saat sonra su içirdiler çorba içirdiler ondan bir buçuk saat sonra bayağı hamburger menü yedim söylemesi ayıp çünkü çok açtım sonra da bir sigara içtim sonra da çay kahve çay kahve :)))) Ağrı acı gibi bir şey öyle yok sadece hafif hafif içeride bir sızlama var zaten hissiz yani yağları aldığı yer çok bariz belli hissedilmiyor çünkü dokunduğumda. 5 kiloya yakın yağ aldım sadece karın bölgenden dedi yani karnım sırtım yani bu sütyen hizası göğsümün altından almış mide bölümü yani belimin böyle tam popomun üstü kısmını almış bel oyuntusu yapmış yani ilk çıktığım Halim annem fotoğraf çekti gayet İncelmiş bir görüntüydü şu an elimde yüzümle sağımda solumla öyle bir şişme yok dediğim gibi ağrım falan yok ağrı kesici de vurdurmadım geldiler ağrı kesici yapalım diye istemedim çünkü ağrım yok sadece tek başıma dik durup yatamıyorum çünkü direnler batıyor. Sanırım direnler çıktıktan sonra sanırım o batma hisside geçer.Nasıl geçti kendinize gelebildiniz mi
Çok geçmiş olsun. Bundan sonraki iyileşme sürecinizi de paylaşın lütfen. Bana diren takılmamıştı ondan mı bilmiyorum ama şu an mideme yakın kısımda göbek üzerinde bir sertlik oluştu. Ödem orada toplanıp sertleşmiş. Lenf drenaj ve g5 masajına başladım. Bugün 3. Seansa gittim ama sertlik hala duruyor. G5 yapılırken ezik et ağrısı gibi hissettiriyor. Bugün 17. Günüm ve göbeğimde hafif şişlik var. Doktor bana ödemi atmak için bromelain tablet önermişti onu kullanıyorum.Merhaba sabah 9'da ameliyata aldı odaya kaçta geldim bilmiyorum ama kendime geldiğimde 13.42'ydi narkozun etkisiyle tabii çok titredim ama böyle çok sıcak bir hava verdiler yatağın içine ısındım kısa bir süre sonra. Bir saat sonra su içirdiler çorba içirdiler ondan bir buçuk saat sonra bayağı hamburger menü yedim söylemesi ayıp çünkü çok açtım sonra da bir sigara içtim sonra da çay kahve çay kahve :)))) Ağrı acı gibi bir şey öyle yok sadece hafif hafif içeride bir sızlama var zaten hissiz yani yağları aldığı yer çok bariz belli hissedilmiyor çünkü dokunduğumda. 5 kiloya yakın yağ aldım sadece karın bölgenden dedi yani karnım sırtım yani bu sütyen hizası göğsümün altından almış mide bölümü yani belimin böyle tam popomun üstü kısmını almış bel oyuntusu yapmış yani ilk çıktığım Halim annem fotoğraf çekti gayet İncelmiş bir görüntüydü şu an elimde yüzümle sağımda solumla öyle bir şişme yok dediğim gibi ağrım falan yok ağrı kesici de vurdurmadım geldiler ağrı kesici yapalım diye istemedim çünkü ağrım yok sadece tek başıma dik durup yatamıyorum çünkü direnler batıyor. Sanırım direnler çıktıktan sonra sanırım o batma hisside geçer.
Bir de bu arada yanıma gelirken bir tane eşofman altı iki iç çamaşırı 1 sweatshirt getirdim sütyen getirmedim zaten birer tane de üstüme giymiştim hiçbirine gerek kalmadı giydirdikleri korse zaten dize kadar uzun sadece avret yeri açık olduğu için belime bir şey bağlıyorum sigara içmeye öyle çıkıyorum ama görünmüyor da böyle pamukla kapatılmış orası. Yani sen ameliyat olmak istersen kesinlikle böyle bir elbise hastane elbisesi gibi bir şey olsa çok daha iyi olabilir.Merak ettiğim bir şeyler olursa sorabilirsin:)))
Diren iki tane var bir tane karnımda bir tane sırtımda direnlerle taburcu etti şu an eve geldim direnleri de Perşembe ya da cuma çıkartırız ne kadar sıvı akarsa bizim için o kadar iyi dedi drenlerin içine sıvı ve yağ karışımı var zaten, çıkartırsak bu sıvı ödem olarak kalır içeride sertlik olur dedi o yüzden Dursun 2-3 gün daha direnlerin dedi. Liposuction'dan ziyade direnlerin varlığı otururken kalkarken canımı yakıyor ama sadece o zaman dilimlerinde onun dışında bir ağrım sızım yok çok şükür. benim sırtım belim popomun üzeri koltuk altlarım sütyen hizam simetlet göğüs altı göbek karın neredeyse sanırım anladığım kadarıyla bu vajinanın üstünü bile almış ki orada da bir acı hissediyorum çünkü 5 litre yağ aldığını söyledi. Şimdilik bu şekilde ama çok şükür ağrı kesici bile yutmadım iğne de vurdurmadım çünkü ağrım yok dediğim gibi oturup kalkarken direnler batıyor sadece. Korse çok rahat hiç beni sıkmıyor ne beden taktığında tabii ki bilmiyorum ama ne bacağını üstünde bir sıkıntısı yok böyle daraldığım bunaldığım bir durum da yok sabah muayene etmek için korsenin önünü açtığında çok rahatsız oldum hemen kapat kapat dedim hocaya o da böyle bastırdı baktı ama iyi güzel dedi tekrar kapattı korseyi ama beni daraltmıyor ne bacağı ne başka bir yere ama tabi benim bacaklarım falan ince belki de o yüzdendirÇok geçmiş olsun. Bundan sonraki iyileşme sürecinizi de paylaşın lütfen. Bana diren takılmamıştı ondan mı bilmiyorum ama şu an mideme yakın kısımda göbek üzerinde bir sertlik oluştu. Ödem orada toplanıp sertleşmiş. Lenf drenaj ve g5 masajına başladım. Bugün 3. Seansa gittim ama sertlik hala duruyor. G5 yapılırken ezik et ağrısı gibi hissettiriyor. Bugün 17. Günüm ve göbeğimde hafif şişlik var. Doktor bana ödemi atmak için bromelain tablet önermişti onu kullanıyorum.
Çok geçmiş olsun . Korkulacak kadar değil o zaman dimi banada cesaret olsun . ) . İstediğiniz görüntüye ulaşırsınız inşallah . Sizin sürecinizi takip ediyorum memnun kalırsanız bende gidicem . Benim bel ve basenlerimle sıkıntım . Siz anlaştığınız ücret dışında özkaya tm’ye ücret ödediniz mi hepsi dahil mi bu ücreteDiren iki tane var bir tane karnımda bir tane sırtımda direnlerle taburcu etti şu an eve geldim direnleri de Perşembe ya da cuma çıkartırız ne kadar sıvı akarsa bizim için o kadar iyi dedi drenlerin içine sıvı ve yağ karışımı var zaten, çıkartırsak bu sıvı ödem olarak kalır içeride sertlik olur dedi o yüzden Dursun 2-3 gün daha direnlerin dedi. Liposuction'dan ziyade direnlerin varlığı otururken kalkarken canımı yakıyor ama sadece o zaman dilimlerinde onun dışında bir ağrım sızım yok çok şükür. benim sırtım belim popomun üzeri koltuk altlarım sütyen hizam simetlet göğüs altı göbek karın neredeyse sanırım anladığım kadarıyla bu vajinanın üstünü bile almış ki orada da bir acı hissediyorum çünkü 5 litre yağ aldığını söyledi. Şimdilik bu şekilde ama çok şükür ağrı kesici bile yutmadım iğne de vurdurmadım çünkü ağrım yok dediğim gibi oturup kalkarken direnler batıyor sadece. Korse çok rahat hiç beni sıkmıyor ne beden taktığında tabii ki bilmiyorum ama ne bacağını üstünde bir sıkıntısı yok böyle daraldığım bunaldığım bir durum da yok sabah muayene etmek için korsenin önünü açtığında çok rahatsız oldum hemen kapat kapat dedim hocaya o da böyle bastırdı baktı ama iyi güzel dedi tekrar kapattı korseyi ama beni daraltmıyor ne bacağı ne başka bir yere ama tabi benim bacaklarım falan ince belki de o yüzdendir
Canım çok teşekkür ederim yani korkulacak hiçbir şey yok öyle aman aman dayanamayacak ağrı sızı yok direnler durduğu için rahatsız edici ama eğilirken kalkarken rahatsız ediyor sonuçta içinde hortum var ve bir yerlere batıyor ama onun dışında liponun ağrısı sızısı böyle et eziği gibi bir ağrısı var. Şu an sağım solum biraz şişti yani ellerim kol um şişti aslında bacağımda ayaklarımla falan bir şişlik söz konusu değil doktora sordum normal bekliyoruz zaten dedi bol bol su iç ve yürü dedi ödemi daha çabuk atarsın dedi ki sanırım öyle de sabah kalktığımda şiş ama biraz yürüdüğümde iniyor gibi öyle insanlar yok ameliyata girdim 70 ile çıktım 80 kilo vallahi böyle bir şey de olmadı şu an evet illa ki şişim ama aynada baktığımda bel oyuntum görünüyor belimdeki o yan simitler gitmiş karnım daha düz görünüyor 5 litreye yakın yağ aldığını söyledi Ben sigarayı bırakabilseydim karın germe ile birlikte çok daha güzel sonuçlarım olurdu ama tabii ki ben sigarayı bırakamadım doktor da yapmadı karın germeyi sigara bırakmadığım için.:))) ama bu hali bile şu an beni tatmin ediyor :) anlaştığım ücret dışında 1 TL bile ekstra ücret ödemedim sadece dediğim gibi yemek yok onu dışarıdan söyledim ona para verdim o kadar. Gelirdikleri korse ameliyata girerken varis çorabı gibi bir çorapta giydiriyorlar bunların hepsi bu ücrete dahilÇok geçmiş olsun . Korkulacak kadar değil o zaman dimi banada cesaret olsun . ) . İstediğiniz görüntüye ulaşırsınız inşallah . Sizin sürecinizi takip ediyorum memnun kalırsanız bende gidicem . Benim bel ve basenlerimle sıkıntım . Siz anlaştığınız ücret dışında özkaya tm’ye ücret ödediniz mi hepsi dahil mi bu ücrete
Merhabalar sen nasılsın iyi misin nasıl oldun?Merhaba her kese:) 9 Aralık benim da ameliyyatım var inşaAllah. Abdomino+lipo.
Çok korkuyorum açıkçası, en çok da ameliyyat komplikasyonlarından. Dren tüplerini düşünürken fenalaşıyorum.