- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Tüp mide ameliyatı olduğum için devlette olabilimişim.Tlc diye bi kanal var orda izliyorum çok kilo verip deri ameliyatı olanları. Doktor 1-2 gün sonra eve yolluyo. Korse giyiyosunuz belli bi süre. Devlette yapılırmı bi bilgim yok ama estetik ameliyata giriyosa yapmazlar bence.
O zMan bence biraz daha bekle vücut da doğumdan sonra kendini biraz topluyor bence bebek 1 yaşına gelince düşünülebilirBaşka çocuk düşünmüyorum
O zaman beben 1 yaşına gelince yaptır canım bence. Sonra yardımcı olacak birini bulursun yaptırırsın. Evet zor ama sonrası güzel olur inşBaşka çocuk planımız yok
8 sene önce oldum karın germe ameliyatı. Kendim için aldığım en güzel karar. Bugün olsa hiç düşünmem tekrar olurum. Doktor çok önemli. Hiçbir sıkıntu yaşamadım. 19 gün sonra dojtor kontrolü sonrasında avm deydim. 1 hafta kadar çıkmadım. 3 gün kadar yattım. 15 20 gün sonra hiçbir şeyim kalmadı. Ama bi 6 ay kadar ağır kaldırmak falan yasak.
4 5 gün kadar yattım. İç sabit ağrım olmadı. Kalkarkarken otururken bi acıma vardı. Dik durabiliyordum ama doktorum bi 10gün kadar eğik durmamı öğütledi. En zor tarafı 1.5 ay taktığım korseydi. Ama tekrar söylüyorum doktor çok önemli. Lütfen daha önceden bir ameliyat olmuş tanıdığınız olsun. Aynı doktora benim peşimden bir kaç arkadaşımda oldu. Hiö biri sorun yaşamadı. Göbek deliğine gelince benim dikişlerim deliğin içindeydi etrafında yama gibi değildi. Gayet doğal göze batan bişey yok. Bikini giyiyorumBende kara kara düşünüyorum ama korkuyorum. Çevremden duyduklarım nette gördüklerim biraz endişeye itti beni. Mesela göbek deliği çok yapay ve kötü duruyormuş öyle mi acaba? Kendimi ikna etmek istiyorum herkes sporla gider diyor ama inanmıyorum. Kısaca neler yaşadığınızı anlatırsanız çok mutlu olurum
4 5 gün kadar yattım. İç sabit ağrım olmadı. Kalkarkarken otururken bi acıma vardı. Dik durabiliyordum ama doktorum bi 10gün kadar eğik durmamı öğütledi. En zor tarafı 1.5 ay taktığım korseydi. Ama tekrar söylüyorum doktor çok önemli. Lütfen daha önceden bir ameliyat olmuş tanıdığınız olsun. Aynı doktora benim peşimden bir kaç arkadaşımda oldu. Hiö biri sorun yaşamadı. Göbek deliğine gelince benim dikişlerim deliğin içindeydi etrafında yama gibi değildi. Gayet doğal göze batan bişey yok. Bikini giyiyorum
Ben 2 ayı geçti yapıyorum her yer topandi daPlates deneyin. Vucudu sekle sokuyormus. Olmadi o zaman ameliyat dusunursunuz.
Bende kara kara düşünüyorum ama korkuyorum. Çevremden duyduklarım nette gördüklerim biraz endişeye itti beni. Mesela göbek deliği çok yapay ve kötü duruyormuş öyle mi acaba? Kendimi ikna etmek istiyorum herkes sporla gider diyor ama inanmıyorum. Kısaca neler yaşadığınızı anlatırsanız çok mutlu olurum
Çok güzel soylemissin bir poşet düşünün gerilip buzusunce eskisi gibi olmuyor önce ve yayılmış duruyor işte ..deride böyle çatlaklar zaten yüzeyin genişlemesi sebebi ile oluyorBilmeden söylüyolar sporla göbek gider sadece.
Sarkan dokuyu tamir edecek bir spor yok mslesef. Çok ciddi yapıldığında görüntüde mutlaka fark olacaktır ama asla düzelmez sporla.
Kas işi değil çünkü deri sarkıyor.
Tek çözüm cerrahi.
Herşey gönlünüzce olsun kurtulun inş
Merhaba ablaniz kime oldi ameliyat acabaAz cok gördüklerimi anlatayım :)
Ablam 28 kasım günü karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatını birlikte oldu hastane sürecinde yanındaydım
Cok fazla agrısı olmadı agrısı oldu tabiki ama onun beklediği şiddetli agrıları olmadı
Bir hafta sonra hastaneden taburcu olduk yere eğilmek dısında tüm işlerini kendi yapıyor
Hatta yarın iş bası yapacak
Merhaba kime yaptirdiniz ameliyatinizi acaba4 5 gün kadar yattım. İç sabit ağrım olmadı. Kalkarkarken otururken bi acıma vardı. Dik durabiliyordum ama doktorum bi 10gün kadar eğik durmamı öğütledi. En zor tarafı 1.5 ay taktığım korseydi. Ama tekrar söylüyorum doktor çok önemli. Lütfen daha önceden bir ameliyat olmuş tanıdığınız olsun. Aynı doktora benim peşimden bir kaç arkadaşımda oldu. Hiö biri sorun yaşamadı. Göbek deliğine gelince benim dikişlerim deliğin içindeydi etrafında yama gibi değildi. Gayet doğal göze batan bişey yok. Bikini giyiyorum
Merhaba amelyattan ne zaman sonra spora basladi dikislere zarar vermezmi cok gecmis olsunKişiden kişiye değişiklik gösteriyor olabilir canım herkesin acı eşiği aynı değil
Birde ablam 4-5 ay boyunca reformer pilatese gitmişti cok faydası oldugunu düşünüyor
Ameliyattan önce gitmişti spora simdi spor yapamaz daha 40 gun olduMerhaba amelyattan ne zaman sonra spora basladi dikislere zarar vermezmi cok gecmis olsun
Ben yanlis anladim ozur dilerim ama 6 ay sonra yapilir sanirimAmeliyattan önce gitmişti spora simdi spor yapamaz daha 40 gun oldu
Aynen 6 ayı bulur kolay bir ameliyat değilBen yanlis anladim ozur dilerim ama 6 ay sonra yapilir sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?