Karın germe😥🙄

Tlc diye bi kanal var orda izliyorum çok kilo verip deri ameliyatı olanları. Doktor 1-2 gün sonra eve yolluyo. Korse giyiyosunuz belli bi süre. Devlette yapılırmı bi bilgim yok ama estetik ameliyata giriyosa yapmazlar bence.
Tüp mide ameliyatı olduğum için devlette olabilimişim.
Ücretsiz yapan yerler de varmış.
Araştırmam gerekecek bir süre.
Sonuçta büyük bir operasyon şansa bırakamam.

Tam olarak süreçleri bilmiyorum eski iş yerindeki müdürüm yaptırmıştı ondan duyduğum kadarıyla söyleyeceğim.
3 4 ay cinsel ilişki yasak
En az 2 hafta iş yok.
Ortalama 1-2 ay yavaş yavaş düzelirsin.
Sürekli korse takmak zorundasın belirli bir süre.

Anlayacağın küçük çocukla çok zor bu süreç.

Bende kara kara düşünüyorum ama korkuyorum. Çevremden duyduklarım nette gördüklerim biraz endişeye itti beni. Mesela göbek deliği çok yapay ve kötü duruyormuş öyle mi acaba? Kendimi ikna etmek istiyorum herkes sporla gider diyor ama inanmıyorum. Kısaca neler yaşadığınızı anlatırsanız çok mutlu olurum

Bir tanidigin yaptirdi,gogusle birlikte.En ufak agri sizi hicbirsey hissetmemis.Bir ara bende dusundum ama yeterli parayj biriktirmedim simdilik bu dusunceyi erteledim.Kolay ameliyat degil,ilk bir hafta kambur gibi geziyormussun,iki ay cok siki bir korse kullaniyosun,bir seneye yakin karnini hissetmiyosun hafif agir kaldirdiginda usudugun de falan dikis bolgesi aciyormus.Estetiklerin icinde en zor olaniymis oyle okumustum ama sonucuna degermi bence deger.ozellikle bel bolgen kivrimli hos bir fizige sahipsen eger aynalara bakmaya doyamazsin.Benim dort dogum sonrasi sadece alt karnimda ufak bir sarkiklik var ic camaisiri ile kamufle edicek kadar gobek kismimda hic birsey yok,ufak tefek catlaklar haric,yinede yaptirmaya kalksam kizlik halimden dahada guzel olur ahdim var gobegi acik bluzlar giyicem (evde)

Ben de bu ameliyati olacagim insallah hayirlisiyla
Simdiki halim söyle, fazla kilom yok, karnim düz sayilir, karin kaslarimda yirtilma var, o aciklik oc organlarimi disariya attigindan göbek görüntüsü olusturuyor
Spor yapiyorum, üc aydir mekik cekiyorum ve bugün ögrendim ki ayrilmis karin kaslari icin yanlis hareketleri yapiyormusum, döndüm basa yani, baska herketleri yapacagim yaklasik bir sene kendime süre verdim
Oglum 4 yasina girinca yaptiracagim, simdi üc yasina giriyor yine de yaptirmiyorum cünkü agir bir ameliyat aherekeli bir cocukla zor olur diye erteledim
Bir de ilk elinden geleni yap, yani karin derindeki yaglari bile eritsen sana faydasi olur
Benim kaslarimi yakinlastirmam cok zor oldugu halde hergün cabaliyorum
kaslar güclendikce karin diklesiyor, sarkmam yok yani mekiklerle hele alt karnim dümdüz oldu
Ama sende fazla deri varsa onu zaten kestirmen gerekiyor onun pek caresi yok
Tavsiyem sporunu yaptiktan sonra vucut iyice bir toparlansin en son gelebilecegin halinle gir ameliyata
Hem daha vucudun hala toparlanma sürecinde
Yeni dogum yapmis sayilirsin, dokular yavas yavas kendine geliyordur
En az bir sene ver kendine
Üc yil oldu günden güne hala degismekte vucudum
Emzirme biteli bir sene oldu gögüslerim bile azicik da olsa düzeldi
kendine ilk bir zaman ver, vucudun toparlansin öyle olun derim

4 5 gün kadar yattım. İç sabit ağrım olmadı. Kalkarkarken otururken bi acıma vardı. Dik durabiliyordum ama doktorum bi 10gün kadar eğik durmamı öğütledi. En zor tarafı 1.5 ay taktığım korseydi. Ama tekrar söylüyorum doktor çok önemli. Lütfen daha önceden bir ameliyat olmuş tanıdığınız olsun. Aynı doktora benim peşimden bir kaç arkadaşımda oldu. Hiö biri sorun yaşamadı. Göbek deliğine gelince benim dikişlerim deliğin içindeydi etrafında yama gibi değildi. Gayet doğal göze batan bişey yok. Bikini giyiyorum

Çok teşekkür ederim

Bilmeden söylüyolar sporla göbek gider sadece.
Sarkan dokuyu tamir edecek bir spor yok mslesef. Çok ciddi yapıldığında görüntüde mutlaka fark olacaktır ama asla düzelmez sporla.
Kas işi değil çünkü deri sarkıyor.
Tek çözüm cerrahi.

Herşey gönlünüzce olsun kurtulun inş

Çok güzel soylemissin bir poşet düşünün gerilip buzusunce eskisi gibi olmuyor önce ve yayılmış duruyor işte ..deride böyle çatlaklar zaten yüzeyin genişlemesi sebebi ile oluyor

Catlayinca deri yüzeyi fazlalasmis oluyor

Zayıflayınca bir çok kişi o yüzden cerrahi işlem görüyor

Merhaba ablaniz kime oldi ameliyat acaba

Merhaba kime yaptirdiniz ameliyatinizi acaba

bence biraz daha kilo verip 2 yaş civarı olun. 36 38 beden olursanız ameliyat sonrası fıstık olursunuz

tlcde bu ben miyim diye bir program var. karın gerdirenler bikaç gün içinde taburcu oluyor. ama günlük işleri vs yapamazsınız bence.

estetik olduğu için devlet karşılamaz diye düşünüyorum.

Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor olabilir canım herkesin acı eşiği aynı değil
Birde ablam 4-5 ay boyunca reformer pilatese gitmişti cok faydası oldugunu düşünüyor
Merhaba amelyattan ne zaman sonra spora basladi dikislere zarar vermezmi cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…