Karın germe😥🙄

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
52 kilo verdim. Ama alt karnım çok çok sarktı. İlk başta sorun yapmıyordum çünkü 52 kilo vermiştim ve mutluydum ama şuan gıcık olmaya başladım. Sinir bozucu bir halle büründü benim için. Yani şöyle söyleyeyim karnımı gerdirsem rahat 2 3 beden incelirim.

Ama çok da korkuyorum. 4. 5aylık bir oğlum var. Şimdi olamam ameliyat ama oğlum 1 yaşını geçtikten sonra düşünüyorum.
Zor olur mu bebekle?
Ne zaman iyileşilir?
Dvlette bu işleri yapan doktorlar var mı?
Ya tekrar hamile kalırsam o zaman ameliyat boşamı gider??

Geceleri bile uyuyamaz oldum şu aptal sarkıktan.

Bence rahatsız oluyorsanız olun genelde olup pişman olan yok gibi bir şey.Ama karın germe ameliyatı bugun oldum haftaya kalkar hayatıma devam ederim gibi basit bir ameliyat değil ne yazık ki iyileşirken acılı bir süreç.Oğlunuza 3-4 hafta bakacak bir yakınınız varsa olabilirsiniz şimdi ama bence en azından 1.5 yaşına falan gelene dek bekleyin çünkü dik dururken bile acı çekeceksiniz ilk bir ay,bebekle ve evle ilgilenmesi çok zor olur imkansız gibi

Ev önemli değil de oğlum işte...
Ne yaparım ben de bilmiyorum.
Eşim bakar bir süre o da 1 hafta 10 gün rapor alır.
Sonra annem gelebilir vs.
Baya gözümü kararttım.
42 bedenim normalde ama karnım sarkık olduğu için 44 alıyorum elbiseleri görünmesin diye.

2. Doğumdan sonra şu anki kadar olmasada yine sarkma olur mu acaba bunu araştırıp yaptırsan daha iyi olur. Ben sezeryan yaptm sarkmam yok ama çatlaklarım aşırı rahatsız ediyo. Bende şimdi bi çaresini bulsam yine aynı şey olacak diyorum pufff

Arkadaşım oldu... iki hafta sonra gördüğümde bile dik duramiyordu kadın ...sizin çocuğunuz çok küçük 1 yaşındaki bebek kucak ister ,kucaktayken de annesinin karnında kaç dikiş var bilmeden hareket eder...ev işinde ve bebekle ilgilenecek başkasına kesinlikle ihtiyaç var...

Tam da şu an instagram da takip ettiğim bi hesap var, pubsilalalam diye, ona baktım sizin konunuz çıktı karşıma. Kız daha yeni ameliyat oldu çıktı. Çok ağrılı bi süreçmiş. Öyle diyor. Zor bi karar

Bende olmak istiyorum fakat hala kilom da var fakat o gerçekten ayrıca bir iki beden sanki o gitse derli toplu durcam konuyu takipteyim..

Zipzip- arkadaşa fikir verebilir misin :))
Az cok gördüklerimi anlatayım :)
Ablam 28 kasım günü karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatını birlikte oldu hastane sürecinde yanındaydım
Cok fazla agrısı olmadı agrısı oldu tabiki ama onun beklediği şiddetli agrıları olmadı
Bir hafta sonra hastaneden taburcu olduk yere eğilmek dısında tüm işlerini kendi yapıyor
Hatta yarın iş bası yapacak

Bende çok ağrı li geçtiğini biliyordum ama zıpzıp ile konustiktan sonra çok şaşırdım bir haftada sadece egilemiyor olmak muthtesem bence .

Bir ay yattığını söyleyenler i okumuştu m ben burda çünkü :/

Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor olabilir canım herkesin acı eşiği aynı değil
Birde ablam 4-5 ay boyunca reformer pilatese gitmişti cok faydası oldugunu düşünüyor

Tekrar cocuk dusunuyorsan bosa olma tekrar sarkicak

1,5 -2 yaşına kadar beklediğinizde daha zor değil mi çocuk ayaklanacak devamlı peşinde koşmak zorunda kalacaksınız? Her iki koşulda da size bir kaç hafta yardım edecek biri olması lazım evde. Bence olun ameliyat, çok kilo vermişsiniz moraliniz tam yerine gelir (sanırım devlet de karşılıyor bu durumlarda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…