Karın germe😥🙄

8 sene önce oldum karın germe ameliyatı. Kendim için aldığım en güzel karar. Bugün olsa hiç düşünmem tekrar olurum. Doktor çok önemli. Hiçbir sıkıntu yaşamadım. 19 gün sonra dojtor kontrolü sonrasında avm deydim. 1 hafta kadar çıkmadım. 3 gün kadar yattım. 15 20 gün sonra hiçbir şeyim kalmadı. Ama bi 6 ay kadar ağır kaldırmak falan yasak.

Biraz daha kilo verip düşünmeniz lazım..Bebek düşünüyorsanız da tekrar başa dönersiniz. 2. Çocuk plânınız varsa biraz bekleyin derim.

Peki şişlikler falan oldum dikişlerde.
Dikiş izleri ne alemde.

Dikiş izi var mı peki

Haklısınız o da var.
Görğmcem eltim kayınvalidem eşim herkes yarfumeder sorun yok

Başka çocuk planımız yok

2. Cocuk dusunuyorsaniz ondan sonrasina birakin kesinlikle. Dusunmuyorsaniz da yavrunuz en az 2 hatta bence 3 yasina gelsin ki en azindan azicik sözden anlar durumda olsun. Mümkün değil yetisemezsiniz. Ağır bir operasyon. İyilesme sureci de ne kadar rahat yasam o kadar hizli iyileşme.

2. Çocuk planımız yok.
Evet belki de biraz büyüse iyi olur.
En azından kreşe gider..
Gün içinde rahat olur bana

Kesinlikle 1 yaş erken. Kuzenim oldu bu ameliyatı. Doktoru 3-4 gün yatarsın demişti ama o 2 hafta yataktan dahi kalkamadı. Gerçekten zormuş dedi ve onun çocuğu 4 yaşındaydı. Ona rağmen zorlandılar. Tabi ne oldu, şimdi dümdüz ve güzel bir karnı var ama tam anlamıyla iyileşmesi 3 ayı buldu.

Kilolu doguma girildiginden mi sarkiyor karin herkesin sarkmiyor cunku yani kilo.alknmasa da cok yine sarkma olur mu?kendi kendine toparlamaz mi?
Ameliyata gelince iyi biyerde yaptirin mutlaka.ben devlet hastanesinde bi kadinla tanismistim.devket hastanesinde olmustu ameliyati ve oturamiyorum diye agliyordu.once saglik.dikkatli olun

Tlc diye bi kanal var orda izliyorum çok kilo verip deri ameliyatı olanları. Doktor 1-2 gün sonra eve yolluyo. Korse giyiyosunuz belli bi süre. Devlette yapılırmı bi bilgim yok ama estetik ameliyata giriyosa yapmazlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…