- 23 Ağustos 2023
- 180
- 46
- 32
- Konu Sahibi burcueylul
İstanbul atasehir esteticha siban ulusoyGeçmiş olsun, kimde oldunuz ameliyatı acaba ben de yarın dr görüşmesi yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul atasehir esteticha siban ulusoyGeçmiş olsun, kimde oldunuz ameliyatı acaba ben de yarın dr görüşmesi yapacağım.
Merhaba, 28 Ekim'de meme küçültme lipo ve karın germe oldum. Yaklaşık 9 saat sürdü. Ameliyattan çıktığımda hiç ağrım yoktu. Sonraki günlerde olmadı. Sadece yatarken kalkarken kaslar dikildiginden biraz ağrı oldu o kadar. Sonraki süreç biraz uzun ama. Dik yuruyememek kötü. Bel ağrısı yapıyor. Ödemeler geçince ve korse de çıkınca sanırım mutlu olacağım.
Benim 2 ay doldu.Aynisini olmuşuz .Korse gitti ama ödem halâ var.İyiyim şükür.Merhaba, 28 Ekim'de meme küçültme lipo ve karın germe oldum. Yaklaşık 9 saat sürdü. Ameliyattan çıktığımda hiç ağrım yoktu. Sonraki günlerde olmadı. Sadece yatarken kalkarken kaslar dikildiginden biraz ağrı oldu o kadar. Sonraki süreç biraz uzun ama. Dik yuruyememek kötü. Bel ağrısı yapıyor. Ödemeler geçince ve korse de çıkınca sanırım mutlu olacağım.
Yazın olun.Benim 2 ay oldu .İnanın yeni yeni düzeldim.Zaten 1 ay gerginlik oluyor ve kambur yürüyoruz.Bu ameliyatı olan en az 2 ayı kendine ayırmalı.Benim çok iyi geçtiği halde durum buÖğretmenim sömestr tatilinde lipo ve karın germe olsam 15 günde iyileşir miyim ? İlkokul öğretmeni olduğum için döndüğümde hareketli olmam gerekiyor? Yazın olamam çünkü korse takmak sıkıntı
2 ay doldu.Şükür düzeliyor insan.Zor olsa da.... Meme küçültme de vardı bende.Merhaba ,ben de 4 Kasım da 2.karın germe. Operasyonu oldum,Ankara da oldum,başka şehirde yaşıyorum ,5 gün hastane de yattım,dün eve geldim.Ameliyat sonram rahattı çok iyi ağrı kesiciler yapıldı,eğik yürümek ve sırt ağrısı dışında fena değilim ama dün eve geldim gece zor geçti yani hastanede yapılan ağrı kesiciler gerçekten etkiliymiş,hareketim çok kısıtlı ,inşallah sonuç güzel olur çektiklerimize değer .Olmak isteyen herkese tavsiye ederim zor günler geçince inşallah iyiki olmuşuz deriz.
TekirdağÇok geçmiş olsun.Ankara'da mı oldunuz bende ameliyat olmaya karar verdim.Dr. Hasan Kütüoğluna randevu aldım, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Odem atmak için biseyler yapiyor musunuz. Ananas suyu falan.Benim 2 ay doldu.Aynisini olmuşuz .Korse gitti ama ödem halâ var.İyiyim şükür.
Merhaba çok zor. 15 gün dik durmanız gerekiyor zaten. 15 gün sonunda da zaten tamamen dik duramiyorsunuz. Ben de 2 korse var biri zıbin gibi diğeri de bel korsesi. Yani ben atlet bile giyemeyen biri olarak hareketlerim çok kısıtlanıyor. Yani 15 günde dönersiniz ama çok hareketli olamazsinizÖğretmenim sömestr tatilinde lipo ve karın germe olsam 15 günde iyileşir miyim ? İlkokul öğretmeni olduğum için döndüğümde hareketli olmam gerekiyor? Yazın olamam çünkü korse takmak sıkıntı
Durmamaniz olacaktı :)Merhaba çok zor. 15 gün dik durmanız gerekiyor zaten. 15 gün sonunda da zaten tamamen dik duramiyorsunuz. Ben de 2 korse var biri zıbin gibi diğeri de bel korsesi. Yani ben atlet bile giyemeyen biri olarak hareketlerim çok kısıtlanıyor. Yani 15 günde dönersiniz ama çok hareketli olamazsiniz
Sagolun, Ben esteticha sinan ulusoyda oldumGeçmiş olsun, kimde oldunuz ameliyatı acaba ben de yarın dr görüşmesi yapacağım.
Bromelian içiyorumOdem atmak için biseyler yapiyor musunuz. Ananas suyu falan.
Bende karın germe kas dikimi ve lipo oldum. Evet iyileşme sürecim çok hızlı ve sorunsuz oldu ama yinede ilkokul öğretmeni için 15 gün yeterli gelmeyebilir. O yüzden 1 hafta daha eklerseniz bence çok daha sağlıklı olacaktır. Çünkü kas dikimi olursa yüksek sesle konuşmak ve bağırmak zorluyor. Karın ve diyafram bağlantılı olduğu için ister istemez geriliyor gibi oluyor.Öğretmenim sömestr tatilinde lipo ve karın germe olsam 15 günde iyileşir miyim ? İlkokul öğretmeni olduğum için döndüğümde hareketli olmam gerekiyor? Yazın olamam çünkü korse takmak sıkıntı
Merhaba şuan durumunuz nasıl dik yürümeye başladınız miMerhaba, 28 Ekim'de meme küçültme lipo ve karın germe oldum. Yaklaşık 9 saat sürdü. Ameliyattan çıktığımda hiç ağrım yoktu. Sonraki günlerde olmadı. Sadece yatarken kalkarken kaslar dikildiginden biraz ağrı oldu o kadar. Sonraki süreç biraz uzun ama. Dik yuruyememek kötü. Bel ağrısı yapıyor. Ödemeler geçince ve korse de çıkınca sanırım mutlu olacağım.
Hangi hastanede oldunuzEvdeyim şu anda.İyi şükür.Korseleri doktor verdi bana orada.Onlar taktı.Yanima normal hastane odasında ne gerekirse onları aldım . Kolonya,havlu filan
Ben Tekirdağ da oldumHangi hastanede oldunuz
Evet dik yuruyebiliyorum. Ama Dr benim karın germeyi 270 derece yaptı bu sebeple arkada da dikişlerim var. Onlar biraz açıldı. Birazda karnimda şişlik var. İnşallah odemdir ve geçer.