karın germe sonrası şişlik

geçmiş olsun canım, direnlerin erken mi çekildi acaba? aylardır forumu didik didik okudum içten kanama duymamıştım. sıvı birikmesi olabilir mi? seroma deniliyormuş. şırınga ile çekiliyor.

geçmiş olsun canım, direnlerin erken mi çekildi acaba? aylardır forumu didik didik okudum içten kanama duymamıştım. sıvı birikmesi olabilir mi? seroma deniliyormuş. şırınga ile çekiliyor.
Çok sağol canım benim nerdeyse üç bucuk ay oldu ameliyat olalı hazıranda olmuştum ameliyattan sonra öyle bi Şişlik yoktu sonradan oldu doktor zorlamışsın dedi biraz çocukları falan kucağıma almıştım ondan olmuş olabilir belki diye düşündüm evde yorulduğum için falan çok moralim bozuk ama önceki gibi düz durmuyor orası bariz bombeli hale geldi napıcam bilmiyorum geçmesi için bekliycem inşaallah geçer geri

Bende olmadı 4 buçuk ay oldu karnım çok sert halen düz yatınca gerilip ağrıyor yaralar halen besbelli

Sizin yazdıklarınızın birebir aynı durumu yaşıyorum benim şuan 2 ay olucak umarım sağ taraf ödemdir.sol tarafım düz sağ taraf bombeli iniyor

Dikişimin üzerine siltape adında silikon bir bant kullanıyorum bunu yapıştırınca ayrıca bir kreme gerek kalmıyor izleri beyazlatmayı vadediyor..biraz pahalı ama koruduğunu düşünüyorum..açılma falan olmadı..ayrıca siliskar aldım arada onuda sürüyorum bantı çıkardığım zamanlarda işe yarayıp yaramadığını güncellerim şimdilik memnunum

Nasıl oldu şişlik?

Benim de aynı oldu .Şimdi nasılsınız?

Dün kontrolüm vardı şişlik bazen hafifliyor bazen hepten şişiyor doktorum normal diyor zamanla düzelecekmiş..kalan çatlaklarıma lazer yaptı hem izler için hemde cildin toparlanması içinmiş..iyileşme sürecimiZ tamamlansın beğenmediğin yerler olursa tedavi ederiz diyor..fazla yağ kaldıysa yağ parçalayan iğneler yaparız,izler için lazer yada fazla deri kaldıysa ufak bir mudahaleyle o fazlalığı alırız diyor yani kızlar yaptırdım bitti yok bu işte süreç uzun

Benim 5 Ay oldu halen sert ödemli yaralar belirgin hissiz dışardan evet göbek yok ama iç kısmı yara bere niye böyle oldu ya neden geçmiyor hissizlik yaralar sertlik

Merhaba benimde göbek üstümde zorlanmadan dolayı şişlik hassasiyet dokununca ağrı oluştu. Doktor onemsemedi geçer geçer dedi ama ben içten yanlış giden biseyler olduğunu biliyorum. Siz de durumlar nasıl acaba şuan

Valla ben zannetmiyorum geçeceğini benim altı ay oldu hala geçmedi ordaki şişlik nasıl olacak ki keşke daha çok dikkat etseydim kendime kızıyorum bende

Merhaba! Baya düzeldi hala hafif var ama ilk günlere nazaran daha iyiyim 3 4 ay mutlaka zaman tanıyın kendinize
umarım düzelir benim de şimdi lipo olan yerlerde şişlikler var yumru gibi, birde pubis tarafinda var yumru gibi şişlikler. Çarsamba kontrolüm var, bakalım doktorum
Ne dicek.

umarım düzelir benim de şimdi lipo olan yerlerde şişlikler var yumru gibi, birde pubis tarafinda var yumru gibi şişlikler. Çarsamba kontrolüm var, bakalım doktorum
Ne dicek.
Ne kadar oldu sizin lipodan sonra bunlar çok normal demişti doktorum bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…