Benim bugün 35 gün olduNe kadar oldu sizin lipodan sonra bunlar çok normal demişti doktorum bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugün 35 gün olduNe kadar oldu sizin lipodan sonra bunlar çok normal demişti doktorum bana
Daha çok erken zamana bırakın yavaş yavaş azalıyor onlarBenim bugün 35 gün oldu
Çok teşekkür ederim, sizin ne kadar oldu?Daha çok erken zamana bırakın yavaş yavaş azalıyor onlar
ben 5. Ayın içindeyim baya azaldı ödemlerim dikiş hızası boyunca hala biraz var ama zamanla iniyor bence kafaya takmayın çokÇok teşekkür ederim, sizin ne kadar oldu?
sizin baya olmuş ne güzel :) sizin dikiş hizasında sertlikler olmuş muydu? Kasık bölgem daha şiş ve yumru gibi hissediyorum sankiben 5. Ayın içindeyim baya azaldı ödemlerim dikiş hızası boyunca hala biraz var ama zamanla iniyor bence kafaya takmayın çok
Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende 1 yıldır istiyorum maalesef çok artmış ben karın germe üst bölgeme komple lipoda istiyorum genetik olarak üst bölgem kilolu zayıf kol zayıf omuz zayıf sırt zayıf koltuk altı hep hayalim zayıflayınca biraz eriyor yağlar ama alt taraf daha çok eriyor yine bir eşitsizlik oluyor vücudum da kalça bacak ve yüzden daha çok veriyorum kiloyu sezeryan göbeği ve simit bölgem zaten asla gitmiyor sadece içi boşalmış oluyor göbek deri fazlalığı rezalet duruyor doktora karar veremiyorum çok kararsızım 1 yıldır deli gibş araştırdım ama güvenemiyorum da korkuyorum da çok siz hangi doktora oldunuz memnun musunuzBenim 9 ay bitti iz kremi kullandım pek işe yaramadı izler aynı duruyor fiyatlar iyice artmış ben Nisan ayında olmuştum 50 bin ödedim olmak isteyenler bir an önce olsun kurtulsun bence eski halini düşünüp değerlendirmek gerekiyor sonuçta dikiş izi mecbur oluyor kolay bir ameliyat değil ve her vücut farklı kıyas yapmamak gerekiyor bence
İstanbul Beylikdüzünde oldum doktorum Mustafa Murat Öztürk çok memnunumMerhaba geçmiş olsun öncelikle bende 1 yıldır istiyorum maalesef çok artmış ben karın germe üst bölgeme komple lipoda istiyorum genetik olarak üst bölgem kilolu zayıf kol zayıf omuz zayıf sırt zayıf koltuk altı hep hayalim zayıflayınca biraz eriyor yağlar ama alt taraf daha çok eriyor yine bir eşitsizlik oluyor vücudum da kalça bacak ve yüzden daha çok veriyorum kiloyu sezeryan göbeği ve simit bölgem zaten asla gitmiyor sadece içi boşalmış oluyor göbek deri fazlalığı rezalet duruyor doktora karar veremiyorum çok kararsızım 1 yıldır deli gibş araştırdım ama güvenemiyorum da korkuyorum da çok siz hangi doktora oldunuz memnun musunuz
Yok oluşmadı silikon bant kullandım sürekli o yumru hissi bendede var normal bir durum bencesizin baya olmuş ne güzel :) sizin dikiş hizasında sertlikler olmuş muydu? Kasık bölgem daha şiş ve yumru gibi hissediyorum sanki
Merhaba, çatlaklara lazer yapınca nasıl oldu iyileşme süreciniz bende karın germe oldum yarısı gitti çatlaklarımın yarısı kaldı nasıl bi tedavi uyguladı doktorunuzDün kontrolüm vardı şişlik bazen hafifliyor bazen hepten şişiyor doktorum normal diyor zamanla düzelecekmiş..kalan çatlaklarıma lazer yaptı hem izler için hemde cildin toparlanması içinmiş..iyileşme sürecimiZ tamamlansın beğenmediğin yerler olursa tedavi ederiz diyor..fazla yağ kaldıysa yağ parçalayan iğneler yaparız,izler için lazer yada fazla deri kaldıysa ufak bir mudahaleyle o fazlalığı alırız diyor yani kızlar yaptırdım bitti yok bu işte süreç uzun
Ayın birinde tekrar franksiyon lazer oldum bu sefer fazla atış yaptı derin yani..ama kendi doktorum yoktu bu sefer dikiş üzerlerine yapıldı sadece..canım çok yandı anlatamam yani ki yanmış yani bildiğiniz…çatlaklardada etki ediyor bir miktar ama çok fazla düzenli gidemedim bu 2 ciydiMerhaba, çatlaklara lazer yapınca nasıl oldu iyileşme süreciniz bende karın germe oldum yarısı gitti çatlaklarımın yarısı kaldı nasıl bi tedavi uyguladı doktorunuz
Merhaba geçmiş olsunBenim 9 ay bitti iz kremi kullandım pek işe yaramadı izler aynı duruyor fiyatlar iyice artmış ben Nisan ayında olmuştum 50 bin ödedim olmak isteyenler bir an önce olsun kurtulsun bence eski halini düşünüp değerlendirmek gerekiyor sonuçta dikiş izi mecbur oluyor kolay bir ameliyat değil ve her vücut farklı kıyas yapmamak gerekiyor bence
Nasil yani kanama agriniz filan oldumu 15 gün oldu olalım dediginiz gibi bir tarafım sis dümdüz değilim kanamadan dolayı agri filan oldumu yoksa sadece şişlik şikayetiyle gidip kanama oldugunumu ogrendinizKızlar durumlarınız nasıl şimdi benimde o bölgede şişlik vardı ama indi sonrasında göbek deliğimin sağ tarafında şişlik oluştu doktor içten kanama olmuş dedi böyle bişey yaşayan varmı acaba çok moralim bozuk o kısım şii ve ağrıyor zorlamışsın kendini dedi iki çocuk olunca mecbur
Merhaba lazer çatlaklarınıza iyi geldi mi? Bende gebelik nedeniyle oluşan çatlaklarım için gitmek istiyorumAyın birinde tekrar franksiyon lazer oldum bu sefer fazla atış yaptı derin yani..ama kendi doktorum yoktu bu sefer dikiş üzerlerine yapıldı sadece..canım çok yandı anlatamam yani ki yanmış yani bildiğiniz…çatlaklardada etki ediyor bir miktar ama çok fazla düzenli gidemedim bu 2 ciydi
evet bir miktar düzelme yapılır denemeye değerMerhaba lazer çatlaklarınıza iyi geldi mi? Bende gebelik nedeniyle oluşan çatlaklarım için gitmek istiyorum
Ay çok sevindim düzelmesine. Peki sizde nasıl bir etkisi oldu. Nerede yaptırdınız bu işlemievet bir miktar düzelme yapılır denemeye değer
Merhaba geçmiş olsun,ben de 6 ay önce karın germe ameliyatı oldum ödemim geçmedi ve karnım sert sizce bu durum geçici mi acaba lütfen bilgi verebilir misiniz1 buçuk ay önce karın germe oldum. şuan halen şiş ödem gibi canımı sıkan bikini kısmı yani vajina üst kısmı şiş içinde küçük toplar var sanki doktor bu normal biraz daha iner daha erken dedi ama bilmiyorum çok kafaya taktım ameliyatı olup atlatanlar var mı süreç nasıl yardım edin kafayı yicem
Merhaba sertlik ne kadar süre sonra geçiyor,benim de 6 ay oldu sert ve ödemli, cevap verebilir misiniz lütfen, çok kötü durumdayımContractubex kullanıyorum 3 ayı geçti ama halen kırmızı sert kötü ya