- 14 Ekim 2011
- 38
- 18
-
- Konu Sahibi kafsinkaf1912
teşekkürederim doktorum cüneyt özek ata sağlıkta yaptı ameliyatlarımı :)geçmiş olsun oncelikle. doktorunuz kimdi acaba ve hangi hastane?
SelamArkadaşlar burayı okuyup çok korkmak yada çok basite indirgemek gibi hislere sahip olunabiliyor bende kendi sürecimi anlatmak istedim :)
10.02.2017 de ameliyatımı oldum kilo fazlam olmadığı için benden yağ alınmadı odaya geldiğimde karnımda korse gögüslerimde elastiki sargı vardı tabii içlerindede tamponlar:)ameliyat acısız gerçekten kendime ilk geldiğimde nefes almakta zorlanıyor hissine kapıldım baya sıkıydı korse ve bandaj çünkü:)
Nerdeyse dik bir şekilde yatarak iki gün hastanede kaldım dikişlerim kendiliğinden yok olanlardandı bu arada ve direnlerim sadece karnım için dikişlerimin altında iki taneydi.(elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışıcam çünkü bende ameliyattan önce merak ediyordum her ayrıntıyı:))
ikinci gün eğik bir şekilde koridorda yürüdüm fakat inanın sporcu olmama rağmen çok yoruluyorsunuz o şekilde ama dayanılmıyacak bi acı değil.yataktan kalkarken evet zorlanıyorsunuz ve bu zorlanma yaklaşık 20 gün kadar devam etti benim.
Direnlerle hastaneden çıktım 5.gün doktorum direnleri çıkarttı hiç acımıyor hiç hissetmiyorsunuz bile emin olun.(canım çok tatlıdır bu arada:))
5.gün aynı zamanda gögüsüme sporcu atleti giydirildi korse açılıp içindeki bandajlar alındı ve fanila giydirilip tekrardan korse takıldı.
Ben karnıma bakınca ilk miğdem bulandı biraz garip gözüküyor gibi geliyor şişlikten ötürü ama asla morarma falan olmadı.
Benim terlemekten ve ameliyattan sonra hiç içmeme rağmen öncesinde içmiş olduğum sigaralardan dolayı bi göğüsümde deri de ufak bi açılma oldu o yüzden duş almam biraz gecikti fakat normalde doktorum duş alabilirsin demişti.
Ben yaklaşık 30 gün kadar sallanan koltuk yada baba koltuğu dediğimiz koltukta uyudum yatınca hiç rahat etmiyordum çünkü.
Bu süreçte ilk 5.günden sonra inanın çok daha rahatlıyorsunuz.
18.gün işe döndüm fakat imkanım olsa 30 gün evimde durmayı tercih ederdim.
53.günüm bugün doktorum yürüyüşe izin verdi spor olarak bu benim için önemli bi olay :))
Fakat hala dar kot giyince kot düğmesinin altında kalan karın kısmı sertleşiyor ve üzeri şişiyor o yüzden çok sıkı şeyler tercih etmemeye çalışıyorum.
40.gün korsemden ve gögüsümdeki sporcu atletinden kurtuldum bu arada korse sadece yatarken tak dedi doktorum 15 gün daha balensiz südyen giyebiliyorum.
Tüm karın dikişlerim düştükten sonra bebe yağıyla masaj verdi doktorum.5 gün kadarda karnımdaki dikişin solması için jel kullandırdı sonra bende allerji yaptı bıraktım.
Gögüsümde 250 cc lik silikon var boyum 1.73 kilom 65 bu arada bi kaç kilo fazlam var onuda verince tamamdır:)
Doğum yapmadım hiç bi ara 112 kiloya kadar çıktığım için sporlada versem deformasyondan dolayı oldum bu ameliyatı.
Hala tam iyileştim diyemem tabikide karnım şişiyor falan ama sarkan bi deri yok gögüslerim dimdik :)
Ben gayet memnun kaldım sadece sabırlı olmanız gereken bir süreç olduğunu unutmayın derim.
Ayrıca bazı yerlerde okuyorum göğüste hissizlik falan diyorlar ben göğüs başımı bile hissediyorum hissizlikle alakalı hiç bir sıkıntım olmadı.
Hepinize hepimize geçmiş olsun :)
Merhaba benim de 3 hafta oldu karın germe ameliyatı resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada bana lipo yapmadı doktorum sadece kasları onarıp fazla deriyi aldı...Selam
Benim bugün tam 15. günüm! Karnim ama sanki 3 aylik hamileymisim gibi duruyor- normalmi? Yani ben düz bir karin beklerken simdi böyle dombeli karin beni biraz düsündürüyor.... seninde öylemiydi? Yani bu karin daha inecekmi yoksa yetersiz lipomu yapildi?
benim hiç o kadar şişim olmadı ama evet şişim vardı hala var belli bi kısmında normaldir yani bana lipo hiç yapılmadı ondan bişey diyemem ama 15 gün çok az bi zaman en azından 2 ay bi geçmeli malesef sabır :)Selam
Benim bugün tam 15. günüm! Karnim ama sanki 3 aylik hamileymisim gibi duruyor- normalmi? Yani ben düz bir karin beklerken simdi böyle dombeli karin beni biraz düsündürüyor.... seninde öylemiydi? Yani bu karin daha inecekmi yoksa yetersiz lipomu yapildi?
Arkadaşlar burayı okuyup çok korkmak yada çok basite indirgemek gibi hislere sahip olunabiliyor bende kendi sürecimi anlatmak istedim :)
10.02.2017 de ameliyatımı oldum kilo fazlam olmadığı için benden yağ alınmadı odaya geldiğimde karnımda korse gögüslerimde elastiki sargı vardı tabii içlerindede tamponlar:)ameliyat acısız gerçekten kendime ilk geldiğimde nefes almakta zorlanıyor hissine kapıldım baya sıkıydı korse ve bandaj çünkü:)
Nerdeyse dik bir şekilde yatarak iki gün hastanede kaldım dikişlerim kendiliğinden yok olanlardandı bu arada ve direnlerim sadece karnım için dikişlerimin altında iki taneydi.(elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışıcam çünkü bende ameliyattan önce merak ediyordum her ayrıntıyı:))
ikinci gün eğik bir şekilde koridorda yürüdüm fakat inanın sporcu olmama rağmen çok yoruluyorsunuz o şekilde ama dayanılmıyacak bi acı değil.yataktan kalkarken evet zorlanıyorsunuz ve bu zorlanma yaklaşık 20 gün kadar devam etti benim.
Direnlerle hastaneden çıktım 5.gün doktorum direnleri çıkarttı hiç acımıyor hiç hissetmiyorsunuz bile emin olun.(canım çok tatlıdır bu arada:))
5.gün aynı zamanda gögüsüme sporcu atleti giydirildi korse açılıp içindeki bandajlar alındı ve fanila giydirilip tekrardan korse takıldı.
Ben karnıma bakınca ilk miğdem bulandı biraz garip gözüküyor gibi geliyor şişlikten ötürü ama asla morarma falan olmadı.
Benim terlemekten ve ameliyattan sonra hiç içmeme rağmen öncesinde içmiş olduğum sigaralardan dolayı bi göğüsümde deri de ufak bi açılma oldu o yüzden duş almam biraz gecikti fakat normalde doktorum duş alabilirsin demişti.
Ben yaklaşık 30 gün kadar sallanan koltuk yada baba koltuğu dediğimiz koltukta uyudum yatınca hiç rahat etmiyordum çünkü.
53.günüm bugün doktorum yürüyüşe izin verdi spor olarak bu benim için önemli bi olay :))
Fakat hala dar kot giyince kot düğmesinin altında kalan karın kısmı sertleşiyor ve üzeri şişiyor o yüzden çok sıkı şeyler tercih etmemeye çalışıyorum.
40.gün korsemden ve gögüsümdeki sporcu atletinden kurtuldum bu arada korse sadece yatarken tak dedi doktorum 15 gün daha balensiz südyen giyebiliyorum.
Tüm karın dikişlerim düştükten sonra bebe yağıyla masaj verdi doktorum.5 gün kadarda karnımdaki dikişin solması için jel kullandırdı sonra bende allerji yaptı bıraktım.
Gögüsümde 250 cc lik silikon var boyum 1.73 kilom 65 bu arada bi kaç kilo fazlam var onuda verince tamamdır:)
Doğum yapmadım hiç bi ara 112 kiloya kadar çıktığım için sporlada versem deformasyondan dolayı oldum bu ameliyatı.
Hala tam iyileştim diyemem tabikide karnım şişiyor falan ama sarkan bi deri yok gögüslerim dimdik :)
Ben gayet memnun kaldım sadece sabırlı olmanız gereken bir süreç olduğunu unutmayın derim.
Ayrıca bazı yerlerde okuyorum göğüste hissizlik falan diyorlar ben göğüs başımı bile hissediyorum hissizlikle alakalı hiç bir sıkıntım olmadı.
Geçmiş olsun arkadaşımMerhaba benim de 3 hafta oldu karın germe ameliyatı resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada bana lipo yapmadı doktorum sadece kasları onarıp fazla deriyi aldı...
Geçmiş olsun tekrar
Benimde duyarlı ama aşırı değil o yüzden ne desem yalan olur bi doktorunuza sorun derim ama zamanla aşırı gelen herşey normale geliyor bunu diyebilirim :)Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 28.04.2017'de dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Halimden çok memnunum. Bir tek şey size danışmak istiyorum. Meme uçlarım aşırı derecede duyarlı. Bu Zaman'la geçermi?
Mrb kime ameliyat oldunuz? Izler nasil ?Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 28.04.2017'de dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Halimden çok memnunum. Bir tek şey size danışmak istiyorum. Meme uçlarım aşırı derecede duyarlı. Bu Zaman'la geçermi?
Bende 1.5 ay oldu amelyat olali benimde karnim cok şiş ne yapacağımı sasirdim benide izlemeye alirmisin resimlere bakayimMerhaba benim de 3 hafta oldu karın germe ameliyatı resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada bana lipo yapmadı doktorum sadece kasları onarıp fazla deriyi aldı...
Geçmiş olsun tekrar
Bende 1.5 ay oldu amelyat olali benimde karnim cok şiş ne yapacağımı sasirdim benide izlemeye alirmisin resimlere bakayim
Bazı vücutlarda normal biliyorum bende 1 ayın sonunda indi şişlikler. 2 ay sonunda tam süreç bitiyormuş bakalım son 15 gün.Bende 1.5 ay oldu amelyat olali benimde karnim cok şiş ne yapacağımı sasirdim benide izlemeye alirmisin resimlere bakayim
Görünmüyor resimlerMerhaba benim de 3 hafta oldu karın germe ameliyatı resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada bana lipo yapmadı doktorum sadece kasları onarıp fazla deriyi aldı...
Geçmiş olsun tekrar
Kimse yardımcı olmuyormerhaba benim de hem dikleştirme hem göbek germe ameliyatı olmam lazım iksii aynı anda oluyor mu ayrıca fotoları görbilir miyim izlei çok merak edyorum
Resimlerini atar misiniz bizede ışık ölürsünBazı vücutlarda normal biliyorum bende 1 ayın sonunda indi şişlikler. 2 ay sonunda tam süreç bitiyormuş bakalım son 15 gün.
Ne kadar ücret ödediniz acabaArkadaşlar burayı okuyup çok korkmak yada çok basite indirgemek gibi hislere sahip olunabiliyor bende kendi sürecimi anlatmak istedim :)
Nerde ve ne kadara oldunuz?Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 28.04.2017'de dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Halimden çok memnunum. Bir tek şey size danışmak istiyorum. Meme uçlarım aşırı derecede duyarlı. Bu Zaman'la geçermi?