-
- Konu Sahibi kafsinkaf1912
Merhaba,bende resimlerinizi görebilirmiyim?Merhaba benim de 3 hafta oldu karın germe ameliyatı resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada bana lipo yapmadı doktorum sadece kasları onarıp fazla deriyi aldı...
Geçmiş olsun tekrar
izlemeye aldım bakabilir sinizMerhaba,bende resimlerinizi görebilirmiyim?
Nur meraba bende 21 kasımda olucam insallah ameliyat. Seninle boy kilomuz aynı. Bende çok kilo verdiğim için olucam . Öncelikle şunu sorsam sana dr la beraber silikon gerek yok diye düşündük çünkü yıllarca büyük gogusten dertlendim artık istemiyorum dedim. Sen küçükte olsa silikon yatırmışsın. Bana bu konuda fikir verirmisin lütfen. Bu arada benim lipo gerek yok dedi sadece fazla deri alınıp kaslar onarılacak dedi. Hatta kaslarınızda çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi.izlemeye aldım bakabilir siniz
Teşekkür ederim, çok güzel olmuş.dikişleriniz gerçekten harika,tüm dr lar estetik dikmiyor mu?ben ilk kez sizin albümünüzü gördüm,özellikle belirtmek mi gerekiyor estetik dikiş olsun diye?izlemeye aldım bakabilir siniz
Teşekkür ederim, çok güzel olmuş.dikişleriniz gerçekten harika,tüm dr lar estetik dikmiyor mu?ben ilk kez sizin albümünüzü gördüm,özellikle belirtmek mi gerekiyor estetik dikiş olsun diye?
Teşekkür ederim, çok güzel olmuş.dikişleriniz gerçekten harika,tüm dr lar estetik dikmiyor mu?ben ilk kez sizin albümünüzü gördüm,özellikle belirtmek mi gerekiyor estetik dikiş olsun diye?
Canım Merhaba benim silikon olmadı daha doğrusu göğüs ameliyatı olmadım. ben yalnızca karın germe oldum fakat sadece (fazla kg vermekten dolayı sarkmistı) fazla deri alındı kaslar onarildi lipo veya yağ alınmadı.Nur meraba bende 21 kasımda olucam insallah ameliyat. Seninle boy kilomuz aynı. Bende çok kilo verdiğim için olucam . Öncelikle şunu sorsam sana dr la beraber silikon gerek yok diye düşündük çünkü yıllarca büyük gogusten dertlendim artık istemiyorum dedim. Sen küçükte olsa silikon yatırmışsın. Bana bu konuda fikir verirmisin lütfen. Bu arada benim lipo gerek yok dedi sadece fazla deri alınıp kaslar onarılacak dedi. Hatta kaslarınızda çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi.
Birde benide izlersen fotolarını görmek isterim
Yazkuru benide izlemeye alırmısın rubi biliyor beni eylem bende ameliyat olcam resimleri görmek isterimMerhaba,bende resimlerinizi görebilirmiyim?
Benide alır mısın izlemeyeCanım Merhaba benim silikon olmadı daha doğrusu göğüs ameliyatı olmadım. ben yalnızca karın germe oldum fakat sadece (fazla kg vermekten dolayı sarkmistı) fazla deri alındı kaslar onarildi lipo veya yağ alınmadı.
Bunun sebebi drum riske atmak istemedi çünkü daha önce emboli geçirmiştim o yüzden lipo yapılmadı.
Izlemeye alıyorum
Eylem ben henüz ameliyat olmadım,ama olunca tabiki resimleri görebilmen için alırımYazkuru benide izlemeye alırmısın rubi biliyor beni eylem bende ameliyat olcam resimleri görmek isterim
Albüm oluşturmadım henüzEylem ben henüz ameliyat olmadım,ama olunca tabiki resimleri görebilmen için alırım
izlemeye aldım bakabilir siniz
Benide izlermişim acaba çok çok merak ettim 25 aralıkta benimde var ameliyatım meme diklestirme karin germePardon telefonumda problem var
Canım teşekkür ederim. Bu karın germe ameliyatı olduğu için estetik dikiş yapmak zorunda diye biliyorum.
Fakat şunu da söylemeliyim, bu sitede karın germe konusunda çok ameliyat gördüm lakin hepsi benim ki gibi düzgün değil tabi iyi olanda var. Herkes çok beğendi benim dikişlerimi.
Cidden drum iyi iş çıkardı.
Inşallah sizinki benimkinden de güzel olur.
izlemeye aldım bakabilir siniz
Beni De izler misiniz 1 ay sonra ameliyatım var korkuyoruuumGeçmiş olsun öncelikle. Ben de 28.04.2017'de dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Halimden çok memnunum. Bir tek şey size danışmak istiyorum. Meme uçlarım aşırı derecede duyarlı. Bu Zaman'la geçermi?
Beni de izler misiniz 1 ay sonra ameliyatım varMerhaba benim de 3 hafta oldu karın germe ameliyatı resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada bana lipo yapmadı doktorum sadece kasları onarıp fazla deriyi aldı...
Geçmiş olsun tekrar
Bende 1.5 ay oldu amelyat olali benimde karnim cok şiş ne yapacağımı sasirdim benide izlemeye alirmisin resimlere bakayim
Ameliyat sonrasıbenim hiç o kadar şişim olmadı ama evet şişim vardı hala var belli bi kısmında normaldir yani bana lipo hiç yapılmadı ondan bişey diyemem ama 15 gün çok az bi zaman en azından 2 ay bi geçmeli malesef sabır :)