KARIN GERME MEME DİKLEŞTİRME DENEYİMİM :)

izlemeye aldım bakabilir siniz
Nur meraba bende 21 kasımda olucam insallah ameliyat. Seninle boy kilomuz aynı. Bende çok kilo verdiğim için olucam . Öncelikle şunu sorsam sana dr la beraber silikon gerek yok diye düşündük çünkü yıllarca büyük gogusten dertlendim artık istemiyorum dedim. Sen küçükte olsa silikon yatırmışsın. Bana bu konuda fikir verirmisin lütfen. Bu arada benim lipo gerek yok dedi sadece fazla deri alınıp kaslar onarılacak dedi. Hatta kaslarınızda çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi.
Birde benide izlersen fotolarını görmek isterim

Teşekkür ederim, çok güzel olmuş.dikişleriniz gerçekten harika,tüm dr lar estetik dikmiyor mu?ben ilk kez sizin albümünüzü gördüm,özellikle belirtmek mi gerekiyor estetik dikiş olsun diye?
Teşekkür ederim, çok güzel olmuş.dikişleriniz gerçekten harika,tüm dr lar estetik dikmiyor mu?ben ilk kez sizin albümünüzü gördüm,özellikle belirtmek mi gerekiyor estetik dikiş olsun diye?

Pardon telefonumda problem var
Canım teşekkür ederim. Bu karın germe ameliyatı olduğu için estetik dikiş yapmak zorunda diye biliyorum.

Fakat şunu da söylemeliyim, bu sitede karın germe konusunda çok ameliyat gördüm lakin hepsi benim ki gibi düzgün değil tabi iyi olanda var. Herkes çok beğendi benim dikişlerimi.

Cidden drum iyi iş çıkardı.

Inşallah sizinki benimkinden de güzel olur.

Nur meraba bende 21 kasımda olucam insallah ameliyat. Seninle boy kilomuz aynı. Bende çok kilo verdiğim için olucam . Öncelikle şunu sorsam sana dr la beraber silikon gerek yok diye düşündük çünkü yıllarca büyük gogusten dertlendim artık istemiyorum dedim. Sen küçükte olsa silikon yatırmışsın. Bana bu konuda fikir verirmisin lütfen. Bu arada benim lipo gerek yok dedi sadece fazla deri alınıp kaslar onarılacak dedi. Hatta kaslarınızda çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi.
Birde benide izlersen fotolarını görmek isterim
Canım Merhaba benim silikon olmadı daha doğrusu göğüs ameliyatı olmadım. ben yalnızca karın germe oldum fakat sadece (fazla kg vermekten dolayı sarkmistı) fazla deri alındı kaslar onarildi lipo veya yağ alınmadı.
Bunun sebebi drum riske atmak istemedi çünkü daha önce emboli geçirmiştim o yüzden lipo yapılmadı.

Izlemeye alıyorum

Canım Merhaba benim silikon olmadı daha doğrusu göğüs ameliyatı olmadım. ben yalnızca karın germe oldum fakat sadece (fazla kg vermekten dolayı sarkmistı) fazla deri alındı kaslar onarildi lipo veya yağ alınmadı.
Bunun sebebi drum riske atmak istemedi çünkü daha önce emboli geçirmiştim o yüzden lipo yapılmadı.

Izlemeye alıyorum
Benide alır mısın izlemeye

Bende resimleri görebilirmiyim ve hangi doktora oldunuz?
Bende düşünüyorum ve dr araştırıyorum ama çok karsızım hangisi iyi.
Bide ne kadar ödediniz?

Pardon telefonumda problem var
Canım teşekkür ederim. Bu karın germe ameliyatı olduğu için estetik dikiş yapmak zorunda diye biliyorum.

Fakat şunu da söylemeliyim, bu sitede karın germe konusunda çok ameliyat gördüm lakin hepsi benim ki gibi düzgün değil tabi iyi olanda var. Herkes çok beğendi benim dikişlerimi.

Cidden drum iyi iş çıkardı.

Inşallah sizinki benimkinden de güzel olur.
Benide izlermişim acaba çok çok merak ettim 25 aralıkta benimde var ameliyatım meme diklestirme karin germe

izlemeye aldım bakabilir siniz

Nur hanım merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? Fotolarınızı görebilmem için beni izlemeye alabilir misiniz?
Kafayı yemek üzereyim. Geçen seneden beri ameliyat olacağım, işlerim yüzünden eşim yüzünden ertelendi durdu. Şimdi eşime kabul ettirdim ama onunda yara izi takıntısı var. sizin dikişleriniz güzel olduysa bende sizin gittiğiniz doktorla bir görüşeyim isterim. şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 28.04.2017'de dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Halimden çok memnunum. Bir tek şey size danışmak istiyorum. Meme uçlarım aşırı derecede duyarlı. Bu Zaman'la geçermi?
Beni De izler misiniz 1 ay sonra ameliyatım var korkuyoruuum

X