Karın germe, meme dikleştirme, bbl

Bende öyle 54 kiloyla girdim ameliyata karnımda bombelik vardı ne kadar spora pilatese gitsemde hiç bir zaman istediğim gibi olmadı. Herkeste farklı bir süreç ama Çocuklarınız çok küçük size bakacak biri olursa çok iyi olur. Sormak istediğiniz bir şey olursa kendi yaşadıklarımı paylaşabilirim. Dediğim gibi süreç herkeste başka ilerliyor gibi okuduklarım onu gösteriyor

Süreci paylaşırsanız çok mutlu olurum. ikizlerim henüz 7 ay 15 günlükler esim izin alacak birde annem gelecek. Bende raporlu olurum zaten.. ınsallah koca göbeğimden kurtulurum bendeki bombelik falan değil gene mi hamilesin diyorlar, dogum yakın mı diyorlar otobüste yer veriyorlar o derece

Merhaba, benim size tavsiyem kisi beklemeniz. Hem cocuklariniz da biraz daha buyur. Korse isi cok sikintili en az 6 hafta gece gunduz takiliyor ve yazin odeminiz daha fazla olur. Ayrica yazin korsenin altinda mantar gelisme riski cok oluyormus ve enfeksiyon riski de cok fazla oluyormus. Benim kucuk oglum2,5 yasind. 1 ayin sonunda kucagima alabildim o da cok az bir sure. Sizin ikiz bebekleriniz mutlaka ki kucak isteyecek cok zorlanirsiniz. Gorunusunuzden menun degilsiniz tabiki anliyorum zaten hepimiz ayni psikolojideydik. Beklemek zor kendimden biliyorim ama bu ameliyatta gercekten cok zor. Kolay diyene inanmayin. Agrisi acisini egik yurumesini gectim yara bakimlari bile mesakkatli. Cok ozen istiyor.

Merhabalar 22 gün önce Ankara’da ameliyat oldum.Ameliyata 9gibi girdim 11.30gibi çıkmışım liposuction ve tam karın germe oldum
Merhaba bende üç gün önce karın germe ve liposuction oldum. Belimdeki yağlardan şikayetçiydim Doktor lipo yaptım diyor ama belimde hiç ağrı acı yok. Sadece karın germe yaptı sanırım Korseden şişliklerden falan anlayamıyorum da inceldim mi. Nasıl anlayabilirim acaba yapıp yapmadığını

Liposuction yapılan yerlerim baya morardı herkeste öyle mi bilmiyorum. Şişkinlikten ben de çok şikayetçiyim hala geçmedi iyi ki kışın oldum yaza kadar iner diye umuyorum

İlk zamanları gerçekten zor geçiyor. Bir hafta tatile gittim işe gittim diyenlere hayret ediyorum bende mi sorun var diye. Ben 25. Günde işe başladım. Ona rağmen zorlandım ödemden dolayı. İlk 15-20 gün doktorum eğilmemi söyledi sürekli korkuttu su toplar kasların diye. Onun dışında işe başlayana kadar hep yatar pozisyondaydım. Çocuklarınızın biraz büyümesi sizin açınızdan daha iyi olur 5kg üstü ağır kaldırmamanız da söyleniyor. Ameliyat kolay ama iyileşme süreci zor herkesin ağrı eşiği farklı tabi.

Morluktan anlayabilirsiniz

lipo yerleri mordu bende yapildiysa sizdede öyledir, oralarda bi boşluk hissi de vardi sanki ama sizin 3. gun agri hissetmemeniz normal yeni oldugu icin ve agri kesicilerden dolayi

Ben izler icin slikon bant kullanmaya basladim ama kafam da karisti. Bu bantlarin altinda dikis izleri nasil iyilesecek. 1,5 ay oldu ameliyat olali o nedenle bantlari yapistirmakta sorun olmaz diye dusundum ama oksijenle de temasi kesiliyor ve siz cikarmasaniz cikmiyor.

Ameliyat oldunzumu aceba

Merhaba suan nasilsinzi aceba bende karin germe meme kucultme istiyorum yedi aylik benegim var endiseliyim biraz

Merhaba suan nasilsinzi aceba bende karin germe meme kucultme istiyorum yedi aylik benegim var endiseliyim biraz
Merhaba, 2 ay gecti ameliyatimin uzeribden. Herhangi bir sikintim yok cok sukur. Ama bebeginizi biraz buyutun derim. Memelerin son seklini almasi lazim bunun icinde emzirme bitimindek itibaren en az 6 ay bekleniyor. Karin kaslarininin da son halini almasi ve deri fazlaligni gormek icin dogumdan sonra 1 yili gormek istiyor doktorlar. Bebeginizi de yaklasik 2 ay kaldiramayacaksiniz onu da hesaba katin. Benim tavsiyem 2 yasini doldurmus olsun, yurumeye baslasin derim

Merhaba , bende karIn germe ve meme kültme olsun bir ay önce , Yarim Temizlik isine gitmem gerek 6 Saat bir evde Temizlik yapacagim acaba Sorun olurmu? Gøgus altInda bir dikisim acilmis pansuman yapip kapatiyorum

Merhaba , bende karIn germe ve meme kültme olsun bir ay önce , Yarim Temizlik isine gitmem gerek 6 Saat bir evde Temizlik yapacagim acaba Sorun olurmu? Gøgus altInda bir dikisim acilmis pansuman yapip kapatiyorum
Merhaba, siz kendinz soylemissiniz acilma oldugunu. Zaten halihazirda sorun var onu halletmeden gitmeseniz daha iyi. Enfeksiyon kapma riskini de buyuk duruyor

Merhaba, siz kendinz soylemissiniz acilma oldugunu. Zaten halihazirda sorun var onu halletmeden gitmeseniz daha iyi. Enfeksiyon kapma riskini de buyuk duruyor
Evet øyle ama kadIna søz vermistim gelebilirim diye acilmyaI sonradan fark ettim , acilan yeri baticonla temizleyi gazli bez ve bantla kapattim , korkulur belki øylece?

Merhaba vaser lipomu oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…