Merhaba, ömer hocamdan cok memnun kaldim, ekibi de cok profesyonel. Benim islemlerimi ayri fiyatlandirmadi toplu bir fiyat soyledi sizin islemleriniz benimkilerden biraz farkli ama piyasada cok ucuk fiyat veren doktorlar var o nedenle gorusmeleri ucretsiz oldugu icin ugramanizda fayda var. Ablam da omer hocaya karin germe yaptirdi, hatta son sene kilo aldi ama karni hic deforme olmadi. Kollari kalinlasti. Kalcasi buyudu yani diger yerler bozuldu birazMerhaba geçmiş olsun bende ankarada vaser lipo ve popo yag enjeksiyonu olmak istiyorum ömer hoca nasıl? Fiyat aralığı
Tabiki donus yaptim.Özelden isminizi alabilir miyim sizi referans göstersem sakıncası yoksa
AnladimTabiki donus yaptim.
Popo en basiti hic hissetmedim bile. Gerci benimki tam bbl degi acikcasi. Cok az bir yag enjekte edildi 200 ml o da su anda sis olmasi gerekmesine ragmen belli belirsiz. Ben oyle istedim acikcasi kalca sevmiyorum ben her ne kadar benimki duz olsa da:) kisaca bana protezsiz meme diklestirme ve karin germe yapildi, popodan ucret alinmadi. Fiyati soylemem yaniltici olabilir zira on gorusme ucretsiz dedim ama dr un asistani ucretli demis buradan bir arkadasa. Tanidiklik olmasi fiyata da yansimis olabilir.Popoya yağ yaptırmak basit bir işlem mi?Bir sakıncası oluyor mu?Daha sonra bir sorun olur mu acaba?
Aslında ben ortalama bir fikir almak istiyorum fiyat konusunda popoya enjekte edilen yağ nereden alınıyor?Bilmediğim için soruyorumPopo en basiti hic hissetmedim bile. Gerci benimki tam bbl degi acikcasi. Cok az bir yag enjekte edildi 200 ml o da su anda sis olmasi gerekmesine ragmen belli belirsiz. Ben oyle istedim acikcasi kalca sevmiyorum ben her ne kadar benimki duz olsa da:) kisaca bana protezsiz meme diklestirme ve karin germe yapildi, popodan ucret alinmadi. Fiyati soylemem yaniltici olabilir zira on gorusme ucretsiz dedim ama dr un asistani ucretli demis buradan bir arkadasa. Tanidiklik olmasi fiyata da yansimis olabilir.
Yagli herhangi bi yerden alinabilir, karin, bacak ama genelde en cok yag karinda oldugundan ayrica bir de liposaksin oluyorsunuz. Onu da ayrica fiyatlandiriyorlar. Sonra da toplam bir fiyat cikartiyorlar.Aslında ben ortalama bir fikir almak istiyorum fiyat konusunda popoya enjekte edilen yağ nereden alınıyor?Bilmediğim için soruyorum
Evet en sevdiğim göbekten alınıp kalçaya enjekte edilmesini istiyorumYagli herhangi bi yerden alinabilir, karin, bacak ama genelde en cok yag karinda oldugundan ayrica bir de liposaksin oluyorsunuz. Onu da ayrica fiyatlandiriyorlar. Sonra da toplam bir fiyat cikartiyorlar.
Liposuction da dahilde fiyat bilgisi alabilir miyim Ankara'da aynı işlemleri bende düşünüyorumPopo en basiti hic hissetmedim bile. Gerci benimki tam bbl degi acikcasi. Cok az bir yag enjekte edildi 200 ml o da su anda sis olmasi gerekmesine ragmen belli belirsiz. Ben oyle istedim acikcasi kalca sevmiyorum ben her ne kadar benimki duz olsa da:) kisaca bana protezsiz meme diklestirme ve karin germe yapildi, popodan ucret alinmadi. Fiyati soylemem yaniltici olabilir zira on gorusme ucretsiz dedim ama dr un asistani ucretli demis buradan bir arkadasa. Tanidiklik olmasi fiyata da yansimis olabilir.
Merhabalar 22 gün önce Ankara’da ameliyat oldum.Ameliyata 9gibi girdim 11.30gibi çıkmışımVe ameliyat ne kadar sürdü
4 saat surmus benim ameliyatimda ama uyudu uyandi sureleri de var icinde o nedenle tam bilemiyorum tabiVe ameliyat ne kadar sürdü