Karın germe, meme dikleştirme, bbl

Merhaba bende Ömer bey ile bugün görüştüm meme büyütme yani protez ve dikleştirme aynı zamanda karın ameliyatı karında fazlalık alınacak.amelşyat sonrası süreçten korkuyorum,o kadar acıya dayanabilir miyim bilmiyorum ve meme dikleştirmede çok iz kalıyor,izler beni rahatsız edermi ?kafayı yiycem düşünmekten 3 doğum yaptım olmakta istiyorum.sizden rican öncesi ve sonrası özelden resim paylaşırmısınız karar vermek adına bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende arastırma içindeyim fiyat ne kadar ödediniz acaba özelden yazabilirmisiniz bu arada çok geçmiş olsun

Merhaba, izlerim cok yeni 2 hafta oldu o yuzden oncesi sonrasi yapmam pek mumkun degil zira su anda kotu gozukuyorlar hele de karin germe izi vucut ikiye ayrilmis gibi duruyo ama ileride fraksiyonel lazer yaptirmayi dusuniyorum. Ya da en kotu dovme. Meme kendi dokusuyla diklestirildi o nedenle agri olmadi pek. Ama protez agri yapiyormus sanirim. İki bolge agir olabilir gibi geldi bana ama agri esiginizi siz daha iyi bilirsiniz tabi

Merhaba, şu an karnınız dümdüz oldu mu acaba? Yoksa ödem var mı? Şimdiden çok geçmiş olsun umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız.

Merhaba, şu an karnınız dümdüz oldu mu acaba? Yoksa ödem var mı? Şimdiden çok geçmiş olsun umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız.
Su anda dumduz yani oturunca katlanmiyor ama odem hala var az da olsa. Daha incelecegimi umuyorum

Tam karın germe ve mini karın germe oluyormuş ben tam değil mini düşünüyorum iz açısından birde sezeryan izin olduğu için bende oradan yapılıyormuş çünkü benim sezeryan dikişide yamuk hem düzelir hem göbek gider diye düşünüyorum sizin tam germemi yoksa mini karın germe mi oldunuz acaba

nekadara yaptırdınız lütfen

Merhabalar ozelden resim atmanız mümkünmu bende aynı işlem ve aynı doktoru düşünüyorum geçmiş olsun

Bende ankarada karın germe için doktor araştırıyorum. Yazin olmam lazım ameliyatı.

Bence yazın olmayın korse takmanız gerekecek en az 6 hafta sıcaklarda her yeriniz yara olur. Ben kışın olmama rağmen kornerden bunaldım
Cok haklısın ama bebeklerime henüz süt veriyorum 1 yaşına kadar vermek istiyorum. Sagipta veriyorum. Haziran da yaşına girecekler. Önümüzdeki sonbahar yada kısa kadar beklemek istemiyorum 6 aylik hamile gibiyim aşırı göbekliyim. Kendimi böyle görmeye dayanamıyorum

Sizin doktorunuz kimdi? Araştırma hastanesi düşündünüz mü
Anlarada özel bir doktora oldum. Açıkçası henüz dümdüz karna sahip değilim akşamları özellikle göbeğim var gibi. Sabahları dümdüz 3-6ay normal diyorlar o yüzden bekliyorum gerçekten istediğim gibi sonuçlanırsa doktor adı verebilirim kimseyi de mağdur etmek istemem

Bence yeni doğum yapmış sayılırsınız vücudunuza biraz zaman verin. Ben doğumdan sonra 17-18 kilo verdim. Tabiki bu hemen olmadı bir kaç yılda verdim ama o zaman olsaydım pişman olabilirdim boğazımı tutmazdım sanırım

İkiz dogum yaptim 7 ay önce. Karın kaslarım yırtılmış durumda fazla kilom yok 53 kiloyum . Benim derdim sadece göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…