Karin germe ´me bir hafta kala ( ercan karacaoglu)

C ChAneL81 Ya evet izliyoruz hattâ yorum da yapmıştım fotoğraflarına ama sayfana bakınca izlemiyor görünüyordu az önce tereddüt ettim ben de haha.

C ChAneL81 İnşAllah düzelir bir an önce, yazın Türkiye ziyaretinde gösterirsin artık uzaktan uzağa çok dert anlatılamıyor çünkü ve yine de bence fıstık gibisinnnnn!

C ChAneL81 Ya evet izliyoruz hattâ yorum da yapmıştım fotoğraflarına ama sayfana bakınca izlemiyor görünüyordu az önce tereddüt ettim ben de haha.
Izlemeden sen almisin beni neyse sorun yok
Tsk ederim mayis ayinda geliyorum zaten canli gormeleri tabiki daha net olur hem benim icin hem dr icin

Selam aradan baya bi zaman gecmis umarim sonuclardan cok memnun kalmissindir?? Bende düsünüyorum ve yurtdisindan istanbula gotmeyi istiyorum! Kesin olarak hangi dr a yaptiracagimi bilmiyorum! Bana önce ve sonraki karin halini gösterirmisin????

Izliyorum bakabilirsin ..

Gecnis olsun canim.Bende 11 inci ayda dr elif aydinda termin aldim amaliyatin nasil gecti nasil bir sikintin var

hayırlısı olsun, benim de kilo verdikten sonra göbekte hem sarkma hem de çok ciddi bir bozukluk var, geçen yıl Arif Eroğlu bana çok kötü bir lipo lazer adı altında liposuction yaptı .. eskiden en azından göbek vardı ama şimdi kısmen deri yapışıklığı ve en kötüsü de belimin sağ ve sol tarafında çok ciddi lekeler var, bunun deri yanığı olduğu söylendi.. tabii bir şey yapamıyoruz ama bilin.. şimdi hem bu göbeği şekillendirmek hem de germek için Ercan Bey'e ben de ameliyat olacağım.. 3 haftam var ve ben de çok korkuyorum. Ercan Bey beim göğüslerimi küçülttü ve sonuç muhteşem kendisine güvendiğim için yine onda karar kıldım.. umarım hayırlı sonuçlar elde ederiz :)
Bu arada 6 aydır pilates yapıyorum ( aletli) ve çok da faydasını gördüm 16 cm olan sarkıklık 13 cm e geriledi - 1 sene daha yapsam daha da iyi olacak ama deri yapışması vs gitmesi çok da zor

Sevgilerimle

çok geçmiş olsun :)

Yeniden gelismeleri yazacagim arkadaslar bu karin germemle ilgili ...

Burun iyi sorun yok ama gözlerim daha çok hassas ama zaman lazım daha..
Hassas derken canim ? Benim sadece ust goz kapagi oldugu icin belki hic hassas olmadi
Birde senin kombin tabi endo da var gergin hissetmen gayet normal tabiki zaman lazim izin ver yuzun kendine gelir elbet

Selam kızlar C ChAneL81 Cansuceren
C ChAneL81 gelişmeleri yazacağım diyince yeni bir kararlarmı var yoksa diye düşündüm Ameliyat tarihi kararımı alındı yoksa diye
Cansuceren Nasılsın canım,çok merak ediyorum öncesi sonrasını valla. Hâlâ foto bekliyorum. Birçoğu görmüş fotonu,biz ne zaman göreceğiz? Tamam erken süreç ama ben erken süreçleri bile paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…