Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Anammm hangi konu o.
Bu konu canım
.
Bende yaaa çok severdim öyle uyumayı
Bedenlerimiz aynıymış
Tabi eskiden sütyenin içine toplayıp evirip çevirip basıp koyuyordum ben içleri boş olduğu için
Sende lipo yoktu değil mi ? Bana bel oyuntusu yapılan yerlerim komik bi şekilde çok yorulduğum zamanlar halâ ağrıyor 4 aya yaklaşmama rağmen

Merhaba mia.bu bahsettigin egilince burusma tam olarak nasıl ?

Kendimi zorlarsam yürüyebilirdim ama buradaki yorumlardan çoğu doktorun dik yürümeyin dediğini okuduğum için eğik yürümeye çalıştım
Sizin doktorunuz korseleri çıkarmaya onay vermiş sanırım. Şu an korse kullanıyor musunuz? Dikişler ne durumda bir de yani kabuklar düştü mü?

Sizin doktorunuz korseleri çıkarmaya onay vermiş sanırım. Şu an korse kullanıyor musunuz? Dikişler ne durumda bir de yani kabuklar düştü mü?
Evet sütyeni çıkar dedi ama ben cesaret edemiyorum belki ara ara birkaç saat kıyafetime uymazsa çıkarabilirim. Dikişlerim iyi tamamen kabuklarım düşmedi zaten dün çıkardı bandları 1-2 banyoda düşer sanırım

Ay çok ilginç gerçekten benimki korseleri 6 hafta geve gündüz diyor. Bantları ise 11. Günde çıkardı. Neyse vardır bir bildikleri. Ya da kişiye göre değişiyordur. Ben pek yerinde durmayı beceremeyen biri olduğum için belki korseler konusunda katıdır.

Evet her doktorun uyguladığı tercih ettiği yöntemler çok farklı bende şimdi iz kremi kullanayım mı kullanmayayım mı diye düşünüyorum

Var ama yok denecek kadar az yapmıs. Yag yoktu bende zaten . Benim tüm yag bacaklarda

Spor zamanı geldi bence başladın mı mia yapabiliyor musun spor
Ben formu korumak için istiyorum ama halâ cesaret edemedim
Doktor yapabilirsin dedi. İnan cok istiyorum ama hiç vaktim yok calısma saatlerinden dolayı. Aksam 7.30 da geliyorum eve iki cocuk ders yemek bulasık . Kendime bile vakit ayıramıyorumki. Cok yoruluyorum.

hanımlar karın germe de bugün 26.günüm hala dimdik duramıyorum,zorluyorum ama olmuyor
bir de korseyi aşırı sık mı kullandınız siz yoksa hafif gevşek mi

hanımlar karın germe de bugün 26.günüm hala dimdik duramıyorum,zorluyorum ama olmuyor
bir de korseyi aşırı sık mı kullandınız siz yoksa hafif gevşek mi
ben 15.gündü sanırım dik yürüdüm korseyi de hep sıkı sıkı 6 hafta 24 saatvkullandım

korsemi değiştirdim çok sıcak hava korse kışlık gibiydi mahvoldum yaa daha 3 haftam var çıkarmaya

dik yürüyemiyorum deniyorum ama vücudum izin vermiyor inşallah böyle kalmam

hanımlar 27.günüm de belimin yan kısımları lipo yerleri ağrımaya başladı birdenbire
ağır da iş yapmadım ama sizde de oldu mu bu tarz ağrılar korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…