Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Merhaba kızlar herkese çok geçmiş olsun benimde bugün 36 günüm karıngerme basenlerden lipo ve göğüsdikleştirmeyle beraber 250 cc silon işlemleri yapıldı
Bütün yazdıklarınızı okudum benimde göğüslerim ve karnım geceleri çok şişip geriliyor acayip bir baskı oluyo sabah uyandıktan sonra yavaş yavaş normale gönüyor

Merhaba kızlar herkese çok geçmiş olsun benimde bugün 36 günüm karıngerme basenlerden lipo ve göğüsdikleştirmeyle beraber 250 cc silon işlemleri yapıldı
Bütün yazdıklarınızı okudum benimde göğüslerim ve karnım geceleri çok şişip geriliyor acayip bir baskı oluyo sabah uyandıktan sonra yavaş yavaş normale gönüyor
Çok geçmiş olsun benimde 2. günüm bana da 250 cc koymuşlar kaç gece hastanede kaldınız doktorum ilk önce 2 gece demişti şimdi 3 gece de kalabilirsiniz diyor drenleriniz ne zaman çıktı

Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun
Banada 2 gün yeteli olur hastanede kalmak için demişlerdi ama ben çok kötü atlattım narkozu o yüzden 4 gece kaldım hastanede
Göğüslerin direnleri 3 gün çıktı karnımın drenleride 7 gün çıktı 8 günüde uçağa binmeme izin verdiler

Kas üstü kaslarım uygun olmamış
Keşke benimde kas üstü olsaymış kas altı işlemi gerçekten çok ağrılı ve iyleşme süresi daha uzun oluyor sizde karında işlem yapılmadıysa çok daha çabuk düzelirsiniz canım .. eve çıktığındada çok dikkat edin kendinizi zorlamayın direnlerin çıkarılmasından korkmayın göğüslerinki ağrı olmadan çekiliyor ama karındaki direnler biraz ağrılı oluyor

Kızlar 2 ci ayını dolduranlara sormak istiyorum bu göğüslerdeki ve karındaki şişlikler özelikte gece ve sabah uyandığınızda bu betonlaşmış his nezaman geçiyor

Keşke benimde kas üstü olsaymış kas altı işlemi gerçekten çok ağrılı ve iyleşme süresi daha uzun oluyor sizde karında işlem yapılmadıysa çok daha çabuk düzelirsiniz canım .. eve çıktığındada çok dikkat edin kendinizi zorlamayın direnlerin çıkarılmasından korkmayın göğüslerinki ağrı olmadan çekiliyor ama karındaki direnler biraz ağrılı oluyor
Karın germe de yapıldı canım neyseki doktorum 4 direnden 3ünü çıkardı evet karındaki çok kalın ve uzundu eve geldim banyomu yaptım ohhh miss gibi açıkçası bana sezeryandan kolay geldi

Maşallah çok sevindim inşallah iyleşme sürecinizde çok hızlı ve sorunsuz geçer
Benim dikişlerde hiçbir sorunum olmadı ama çok yavaş ilerliyor iyleşme sürem karnim taş gibi göğüsler yumuşadı biraz ama gece taş gibi oluyor sabahları düzeliyor😂

Maşallah çok sevindim inşallah iyleşme sürecinizde çok hızlı ve sorunsuz geçer
Benim dikişlerde hiçbir sorunum olmadı ama çok yavaş ilerliyor iyleşme sürem karnim taş gibi göğüsler yumuşadı biraz ama gece taş gibi oluyor sabahları düzeliyor😂
Çok teşekkür ederim canım inşallah benimde iyileşir

Yalnız tek kalan drenimin yerinin dibinden sızıntı oluyor doktora yazdım ama hem pazar hem seçim görmedi daha başına gelen var mı tıp tıp damlıyor sargı bezi koydum

Kas altı iyi diyorlar kalıcı sarkma vs olmuyormuş

Merhaba bana bugün 50 gün oldu
Kremi tüm bandajlarım açılıp dikişlerimde hiç açıklık görmediği için hemen başlamayı tercih etmişti doktor
Ama iz kremi cildi yenilemeye çalışıyor ya deri inceliyor ve açılma olayı oluyor aslında sizin doktorun dediği de doğru
Ben çünkü bikaç kabuğun açılmasını iz kremine bağlıyorum ondan geç iyileşti gibi geliyor bana
Kusura bakmayın platformda daha yeniyim çok kullanamıyorum siteyi,msjınızı şimdi gördüm. 23 mart'ta 2 ayım doldu 6 mart'ta contractubex e başladım şuan düzenli kullanıyorum ama hiç iz de açılma vs yok gibi iyileşme süreci belki de bu şekilde ilerlemesi lazım bilemiyorum. Sizin izleriniz ne durumda şuan peki. Silikleşmeye başladımı yada tamamen geçti mi?

Yalnız tek kalan drenimin yerinin dibinden sızıntı oluyor doktora yazdım ama hem pazar hem seçim görmedi daha başına gelen var mı tıp tıp damlıyor sargı bezi koydum
Çok geçmişolsun canım elin takılıp yerinenmi oynadı ki
Benim baranımın direnlerinden birinde aynı şekil akıntı oluyordu tam vajinanın üstünde takılıydı diren ordan akıyordu
Dikiş yerinde olmadıkça sorun yok demişti ama az sızdırıyordu korkma bişey olmaz inşallah
Birde vücut okadar ödemli oluyorki akacak yer arıyor resmen 😂ben fil gibi şişmiştim

Merhaba canım. İnşallah her şey yolunda gider ve istediğin gibi olur her şey. Gün yaklaştıkça bi korku kaplayacak seni ama seni ele geçirmesine izin verme çünkü bu korku ameliyattan bile vazgeçirebiliyor insanı. Ben ameliyat masasında narkozu alırken ağlayarak gözümü kapattığımı biliyorum. İlk günler zor gelebilir belki, ah ben ne yaptım kendime falanda diye bilirsin ama unutma iyileşmede bir problem olmazsa bu acilar 1 hafta sonunda hafifleyecek. Kendini çabuk ayaklandırmaya bak. İş güç yap diye değil. Bol bol yürüyüş.
Merhaba dilek karın germe ameliyatı olmussun öncelikle geçmiş olsun ameliyatını İzmirde olduğunu yazdığın için sormak istedim okudum yazdıklarını bende olmak istiyorum ama.korkuyorumda biraz tam cesaretjmi toplayamadım. İzmirde doktor arıyordum ve devlet hastanesi de olunca doktorundan ve ameliyat sonucundan memnunmusun özelde çok pahalı geldi bana o kadar para da vermek istemiyorjm açıkçası paylaşırmısın şu an nasıl olduğunu

Çok geçmişolsun canım elin takılıp yerinenmi oynadı ki
Benim baranımın direnlerinden birinde aynı şekil akıntı oluyordu tam vajinanın üstünde takılıydı diren ordan akıyordu
Dikiş yerinde olmadıkça sorun yok demişti ama az sızdırıyordu korkma bişey olmaz inşallah
Birde vücut okadar ödemli oluyorki akacak yer arıyor resmen 😂ben fil gibi şişmiştim
Benim de tam olarak aynı yer vajinamın üstünde bir tanesi kalmıştı o akıyor doktor batikon sür kapat dedi öyle yaptım

Kusura bakmayın platformda daha yeniyim çok kullanamıyorum siteyi,msjınızı şimdi gördüm. 23 mart'ta 2 ayım doldu 6 mart'ta contractubex e başladım şuan düzenli kullanıyorum ama hiç iz de açılma vs yok gibi iyileşme süreci belki de bu şekilde ilerlemesi lazım bilemiyorum. Sizin izleriniz ne durumda şuan peki. Silikleşmeye başladımı yada tamamen geçti mi?
Merhaba , benim izlerimde halâ kırmızı iz kremini bu ara unutup düzenli kullanamıyorum maalesef
Sarı kantaronda önerdi doktorum

Kontrolden cıktım şimdi🙏🏻direnlerim cıktı. O kadar rahatladımki anlatamam. Hocamın eli cok hafif anlamadım bile. Aynada gösterdi. Ödemlerim var cok normal ama bu hali bile güzel. Ödemsiz halini de cekmişti operasyon sonrası . Hayal ettiğim gibi gerçekten. 2 hafta eğik gezecekmişim. Oturarak yatcakmısım hafif. Kendini iyi hissediyorsun diye dik yürümek yok dedi. Kremlerimi sürdük. Pazartesi banyo yapabilirsin dedi. Günde üc kez pansuman yapacağım.
selam canım benim doktorum 4. günümde dik yürümeye çalış dedi neden acaba bende hep burayı okuduğum için eğik yürüyorum hangisi doğru acaba

X