Karın germe ameliyatı oldum

Cok sevındım sızın adınıza zor olmuş ama sonucu güzel. Bende düşünme asamasındayım bilemiyorum ne karar veririm. Çok sarkma varmıydı sızde?
ayyy hem nasılll vardı.. Hep istedim hem niyet içindeydim.. çok sarkıktı çok.. boydan boya kesiğim var zaten.. Rahatsız ediyorsa sürekli olarak yaptırın.. ama doktor araştırması refreransı olsun o çok önemli..Allah size de kolaylıkla keyifle nasip etsin inşaallah :dua:

ayyy hem nasılll vardı.. Hep istedim hem niyet içindeydim.. çok sarkıktı çok.. boydan boya kesiğim var zaten.. Rahatsız ediyorsa sürekli olarak yaptırın.. ama doktor araştırması refreransı olsun o çok önemli..Allah size de kolaylıkla keyifle nasip etsin inşaallah :dua:
Acaba benımkı kadar varmıydı

Etiketleme nasil olur unuttum harikamo arkadasa cevabim,strip bant ameliyat sonrasi yara ustune takilan bir bant... sizde kullanilmamis demek,zaten yazinizi okuyunca inanamadim,evet hepimiz hemfikiriz hastaya,doktora ameliyata gore degisiyor surecler,ama 15 gun diren hic duymamistim,ben ustelik hem uyluk hem karin oldum,benim hikayemde diren aksamdan sabaha durdu,ertesi gun dirensiz eve ciktim,ve ilk gun itibariyle dik duruyorum, sadece hareketlerim yavas,ilk 2 gun acili evet ama 3.gun basit ev islerine basladim,bugun masabasi bir isim olsa cok rahat giderim,ama full korse kullandigimdan tuvalet olayi iskence hakikaten,odem yuzunden bol su icince de...🤷‍♀️ bence korkulacak surec degil,kuzenimde oldu 3 gun zorlandi 1 hafta sonra yurtdisina dondu rahatca... artik bikac gunde acı cekilsin zorluk olsun o kadar...

Karın germe oldum kızlar bugün 4. Günüm dikiş bakımlarınızı nasıl yaptınız hergün baticonla sildiniz mi yada konseyi takarken yaranızı gazlı bezle kapattınız mı doktorum artık açık kalsın dedi ama korseyi nasıl takıcam açık yaranın üstüne

Merhaba,benimde cok yeni ben batikonla silip antibiyotikli krem surup gazli bezle kapatiyorum,bana oyle soyledi doktorum,gecmis olsun sizede 😊

Kızlar ya 5. Günüm karnımın içi her yeri sadece dikiş bölgeleri değil inanılmaz kaşınıyor sizde de oldu mu aynı durum

10 gun gecti benim,kasinti daha yeni ara ara oluyor,agrim yok,ama karinda rahatsiz etmeyen bir kas acısı var tabii,odemin buyuk kismini attim ama su ve beslenmeme deli dikkat ediyorum,korse kullanimi ve izler iste en buyuk problem simdilik...

10 gun gecti benim,kasinti daha yeni ara ara oluyor,agrim yok,ama karinda rahatsiz etmeyen bir kas acısı var tabii,odemin buyuk kismini attim ama su ve beslenmeme deli dikkat ediyorum,korse kullanimi ve izler iste en buyuk problem simdilik...
Fotoğraf atma şansınız var mı bende atayım bende aşırı dikkat ediyorum yiyip içmeme özellikle dut kaynatıp suyunu içiyorum enfeksiyona aşırı iyi geliyormuş olmaması için

Etiketleme nasil olur unuttum harikamo arkadasa cevabim,strip bant ameliyat sonrasi yara ustune takilan bir bant... sizde kullanilmamis demek,zaten yazinizi okuyunca inanamadim,evet hepimiz hemfikiriz hastaya,doktora ameliyata gore degisiyor surecler,ama 15 gun diren hic duymamistim,ben ustelik hem uyluk hem karin oldum,benim hikayemde diren aksamdan sabaha durdu,ertesi gun dirensiz eve ciktim,ve ilk gun itibariyle dik duruyorum, sadece hareketlerim yavas,ilk 2 gun acili evet ama 3.gun basit ev islerine basladim,bugun masabasi bir isim olsa cok rahat giderim,ama full korse kullandigimdan tuvalet olayi iskence hakikaten,odem yuzunden bol su icince de...🤷‍♀️ bence korkulacak surec degil,kuzenimde oldu 3 gun zorlandi 1 hafta sonra yurtdisina dondu rahatca... artik bikac gunde acı cekilsin zorluk olsun o kadar...
Heaven79 Heaven79 merhaba, farklı ameliyatlar mı olduk diye düşünmeye başladım :) :KK64:abdiminalplasti. Çünkü bahsettiğiniz gibi dikiş üzerinde bant yoktu. sargı bezleri vardı incecik üzeride korse bu kadar.. 13 gün net benimleydiler direnler çünkü sürekli pis kan akıyordu içine.. doludolu bir de.. eve çıkıca da 3 gün sonra kontrollü olarak dökme temizleme işi yaptık. yazdık bile kaç cc doldu vs diye. çok önemliymiş içeride sıvı kalmamsı için o direnler. acaba özelde mi oldunuz siz ameliyatınızı ? çünkü ben özelde olmadım.. bundan bir fark olabilir mi acaba ? hele ilk gün itibariyle dik durabilmeniz maşaallah.. ben aman aman bir acı çekmedim. ama basit bile olsa ev işleri mümkün değildi.. Benim işim masa başı aklımdan bile gidip çalışmayı geçirmedim.. kambur kambur :)) yani ben öyleydim. wc olayı da evet ilk başlarda işkence ama o da zamanla normle dönüyor tüm süreçler gibi. Ben de yazdıklarınız okuyunca inanamadım cvp yazayım dedim. Acı eşiğinin yüksek olması da çok etken.. mesela benim hiç yokmuş anladım :) Öyle de böyle de süreç zor bir süreç.. ortalama normale dönme süreci 1 ay.. 3 gün sonrası rahatlık mümkün değil.. yani bende olmadı o kolaylık.
belirttiğim gibi kişi yapısalı, doktor vs. hepsi etken.. o bakımdan yaptıran herkesin süreci aynı olacak diye bir şey yok tabi ki.
aynı olan tek şey sonrasında gördüğün görüntünün güxelliği :KK68:

Karın germe oldum kızlar bugün 4. Günüm dikiş bakımlarınızı nasıl yaptınız hergün baticonla sildiniz mi yada konseyi takarken yaranızı gazlı bezle kapattınız mı doktorum artık açık kalsın dedi ama korseyi nasıl takıcam açık yaranın üstüne
M Mayalartakvimi öncelikle size de çok geçmiş olsun. korse devamlı gece gündüz 2 ay sizinle.. arada bir evet açıp havalandırma yapın karnınızı.. evet gazlı bezle kapadılar. ama 4. gün olmuş sizin, ben dikişlerime hastane sonrası müdahalede bulunmadım. ta ki doktorum iz için kreme başlayabilirisn diyene kadar.

M Mayalartakvimi öncelikle size de çok geçmiş olsun. korse devamlı gece gündüz 2 ay sizinle.. arada bir evet açıp havalandırma yapın karnınızı.. evet gazlı bezle kapadılar. ama 4. gün olmuş sizin, ben dikişlerime hastane sonrası müdahalede bulunmadım. ta ki doktorum iz için kreme başlayabilirisn diyene kadar.
Ben her gün baticonla siliyorum kurutup ince bi kat gazlı bez kapatıp korsemi takıyorum tekrar siz hiç baticonla falan silmediniz mi yani

Back
X