- 6 Aralık 2015
- 138
- 75
- 18
- 45
- Konu Sahibi cansuyum26
-
Sorustur canim acele etmechanel81 dogru söylüyor anlatilan yazilan herseye inanmayin. ben daha ameliyat olmadim ama suana kadar 13 doktor ile yazistim hala sorusturuyorum
canım doğru söylüyorsun. adanada yaşıyorum. plastik cerrahların bir çoğunun adını adresini öğrendim. fakat hiç ameliyat ettikleri hastalarla karşılaşmadım. kimseye de sormaya gelmiyor. nedense herkes ağız birliği etmiş estetik ameliyat = emboli,ölüm felaketleri anlatıyor. hemoroid ameliyatı olacam desen bu kadar konuşan çıkmaz...chanel81 dogru söylüyor anlatilan yazilan herseye inanmayin. ben daha ameliyat olmadim ama suana kadar 13 doktor ile yazistim hala sorusturuyorum
genel olarak görüştüğün dr.lar ne diyorlar. senin dr. seçmendeki ölçütün ne olacak. biraz açıklayabilir misinchanel81 dogru söylüyor anlatilan yazilan herseye inanmayin. ben daha ameliyat olmadim ama suana kadar 13 doktor ile yazistim hala sorusturuyorum
Slm ben ameliyat olali 1 ay oldu sigara iciyorum ama benimkisinde sadece kizariklik var doktorum normal dedi simdi nasil oldunuz uyusukluk varmi dahaMerhaba arkadaşlar. Ben 5 gün önce karin germe ameliyati ve liposaksin oldum. Bugün bandajlarim açıldı. Gobek deliği kanlı alt dikişlerim ise bayağı yukarıda olmuş. Ve disikislerim poşet büzer gibi dikilmis. Bir de gobek deliği nin altında büyük bir morluk oluşmuş. Doktor sigara içmiş sin belliki dedi. Evet içiyordum. Aranızda bu ameliyatı olduktan hemen sonra sigara içen varmiydi buna rağmen morluk oluşan ve dikişleri anlattığım gibi olan varmiydi. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne kadar zaman sonra düzelir karnım. Eki Görüntüle 1636734
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 gün önce karin germe ameliyati ve liposaksin oldum. Bugün bandajlarim açıldı. Gobek deliği kanlı alt dikişlerim ise bayağı yukarıda olmuş. Ve disikislerim poşet büzer gibi dikilmis. Bir de gobek deliği nin altında büyük bir morluk oluşmuş. Doktor sigara içmiş sin belliki dedi. Evet içiyordum. Aranızda bu ameliyatı olduktan hemen sonra sigara içen varmiydi buna rağmen morluk oluşan ve dikişleri anlattığım gibi olan varmiydi. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne kadar zaman sonra düzelir karnım. Eki Görüntüle 1636734
benide izleme alırmısın kararsız ım ameliyat olsammı olmasammıMerhaba ben iki ay once ameliyat oldum memmun degilim su an yalana gerek yok neyse o benim cok soeunlu bir karnim yoktu aslinda sadece sutyen altindan baslayan bir bombelik ve cok az sarkan bir derim vardi genitalin uzerine dusmuyordu bile ve bu durumda tabiki hemen iyi bir sonuc bekledim oturunca goruntu ayni sadece vucudumda degisik olan bir tek ameliyat izleri ve alt deri yirtiklarin gitmesi oldu size tavsiyem
Drunuzu iyi arastirin ameliyat ettigi kisileri bulun ve resimlerine bakinve kimsenin etkisi altinda kalmayin lutfen.. Umarim mutlu olursunuz
Izliyorum bakabilirsiniz
Kesinlikle olun ama düzgün bir cerrahabenide izleme alırmısın kararsız ım ameliyat olsammı olmasammı
MerhabalarKesinlikle olun ama düzgün bir cerraha
Bu arkadaşın ameliyatı başarılı gözükmüyo, zaten ilk mesajında kendisi de bahsetmiş dikişlerin kötülüğünden
Karın germe ameliyatında en önemli hısus dikişler zaten
Geçmiş olsun bende olacagım biraz bilği verirmisiniz dpktor kimMerhabalar
Benim 10 gün oldu germe ameliyatım.
Dikişlerin buruşuk ve büzgülü gibi olması vr Birde orantısız şişlik var karnında. Normalmi bu durum
Bende ocak 25 te ameliyat oldum gogus altim da sislik bendde de var acaba bende cok memnun degilim simdilik haftaya doktoruma kontrole gidicem ve cok pisman oldum keske drtorun daha onceki islerinin fotosuna bi baksaydim herkes iyi arastirsin benceMerhaba ben iki ay once ameliyat oldum memmun degilim su an yalana gerek yok neyse o benim cok soeunlu bir karnim yoktu aslinda sadece sutyen altindan baslayan bir bombelik ve cok az sarkan bir derim vardi genitalin uzerine dusmuyordu bile ve bu durumda tabiki hemen iyi bir sonuc bekledim oturunca goruntu ayni sadece vucudumda degisik olan bir tek ameliyat izleri ve alt deri yirtiklarin gitmesi oldu size tavsiyem
Drunuzu iyi arastirin ameliyat ettigi kisileri bulun ve resimlerine bakinve kimsenin etkisi altinda kalmayin lutfen.. Umarim mutlu olursunuz
Izliyorum bakabilirsiniz
Bende fotorafinizi gorebilirmiyimBende ocak 25 te ameliyat oldum gogus altim da sislik bendde de var acaba bende cok memnun degilim simdilik haftaya doktoruma kontrole gidicem ve cok pisman oldum keske drtorun daha onceki islerinin fotosuna bi baksaydim herkes iyi arastirsin bence
Şimdi nasıl durumunuzMerhaba arkadaşlar. Ben 5 gün önce karin germe ameliyati ve liposaksin oldum. Bugün bandajlarim açıldı. Gobek deliği kanlı alt dikişlerim ise bayağı yukarıda olmuş. Ve disikislerim poşet büzer gibi dikilmis. Bir de gobek deliği nin altında büyük bir morluk oluşmuş. Doktor sigara içmiş sin belliki dedi. Evet içiyordum. Aranızda bu ameliyatı olduktan hemen sonra sigara içen varmiydi buna rağmen morluk oluşan ve dikişleri anlattığım gibi olan varmiydi. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne kadar zaman sonra düzelir karnım. Eki Görüntüle 1636734
Benin’de izlemeye alırmışsınız rica etsem bende ameliyat oldum resmilerinizi görmek istiyorumSeni izlemeye aldım. Benimde 4 günlükken yüklediğim resimler var hem göbek deliğine hemde kesi izlerime bakabilirsin, fikir edinmiş olursun.
Birde sen suan 5 günlükmüşsün ama kesi izin açıkta ona şaşırdım. Benim ve forumdaki çoğu arkadasın en az üç hafta bandajlıydı. Doktordan doktora değişiyormu acaba.
Birde drenlerin 1 gün kalmasınada şaşırdım. Çünkü en az 3~5 gün tutuyorlar tedbir amaçlı. Bu yazacağımdan sakın korkma. Zaten dr unlada irtibat halindesin anladığım kadarıyla. Bu yüzden eminim kontrol altındasındır. Ben resmi ilk gördüğümde o morluğun kan toplanması olacağından şüphelendim. Tekrar ediyorum yazdığım seni korkutmasın, doktor değilim sonuçta sadece resmi görünce aklıma düşen bir soru işareti benimkisi.
Şuan karnınız nasıl ne durumdaMerhaba arkadaşlar. Ben 5 gün önce karin germe ameliyati ve liposaksin oldum. Bugün bandajlarim açıldı. Gobek deliği kanlı alt dikişlerim ise bayağı yukarıda olmuş. Ve disikislerim poşet büzer gibi dikilmis. Bir de gobek deliği nin altında büyük bir morluk oluşmuş. Doktor sigara içmiş sin belliki dedi. Evet içiyordum. Aranızda bu ameliyatı olduktan hemen sonra sigara içen varmiydi buna rağmen morluk oluşan ve dikişleri anlattığım gibi olan varmiydi. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne kadar zaman sonra düzelir karnım. Eki Görüntüle 1636734
Hangi siteler bende oldum durumumdan çok korkuyorumTabiki bu bastaki resimde daha cok yeni ameliyat olan birine ait zamanla daha guzellesiyor basta hem odem cok hem dikisler morluklar baya belli
Sonucun da guzel olmasi icin iyi bir dr bulmakta fayda var tabi
Ama oyle kalmiyor merak etmeeger ilerde dusunuyosan bazi sitelerde aydan aya iylesme surecinin resimlerini ekliyenler var hatta burda bile var ama cok az kisi resim ekliyor
Bence muhtesem bir degisme oluyor mucize gibi
Şuan ki halınız nasıl bende oldum ve sonrasını çok merak ediyorumMerhaba arkadaşlar. Ben 5 gün önce karin germe ameliyati ve liposaksin oldum. Bugün bandajlarim açıldı. Gobek deliği kanlı alt dikişlerim ise bayağı yukarıda olmuş. Ve disikislerim poşet büzer gibi dikilmis. Bir de gobek deliği nin altında büyük bir morluk oluşmuş. Doktor sigara içmiş sin belliki dedi. Evet içiyordum. Aranızda bu ameliyatı olduktan hemen sonra sigara içen varmiydi buna rağmen morluk oluşan ve dikişleri anlattığım gibi olan varmiydi. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Ne kadar zaman sonra düzelir karnım. Eki Görüntüle 1636734
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?