karin germe ameliyati acil yardım!!!

chanel81 dogru söylüyor anlatilan yazilan herseye inanmayin. ben daha ameliyat olmadim ama suana kadar 13 doktor ile yazistim hala sorusturuyorum

chanel81 dogru söylüyor anlatilan yazilan herseye inanmayin. ben daha ameliyat olmadim ama suana kadar 13 doktor ile yazistim hala sorusturuyorum
Sorustur canim acele etme tek dilegim kimse hayal kirikligina ugramasin dusmanim bile .. Insallah senin sonucun da guzel olur yurekten diliyorup bunu

canım doğru söylüyorsun. adanada yaşıyorum. plastik cerrahların bir çoğunun adını adresini öğrendim. fakat hiç ameliyat ettikleri hastalarla karşılaşmadım. kimseye de sormaya gelmiyor. nedense herkes ağız birliği etmiş estetik ameliyat = emboli,ölüm felaketleri anlatıyor. hemoroid ameliyatı olacam desen bu kadar konuşan çıkmaz...

genel olarak görüştüğün dr.lar ne diyorlar. senin dr. seçmendeki ölçütün ne olacak. biraz açıklayabilir misin

Slm ben ameliyat olali 1 ay oldu sigara iciyorum ama benimkisinde sadece kizariklik var doktorum normal dedi simdi nasil oldunuz uyusukluk varmi daha

Merhaba karninizin son halini cok merak ettim acikcasi.

benide izleme alırmısın kararsız ım ameliyat olsammı olmasammı

benide izleme alırmısın kararsız ım ameliyat olsammı olmasammı
Kesinlikle olun ama düzgün bir cerraha
Bu arkadaşın ameliyatı başarılı gözükmüyo, zaten ilk mesajında kendisi de bahsetmiş dikişlerin kötülüğünden
Karın germe ameliyatında en önemli hısus dikişler zaten

Merhabalar
Benim 10 gün oldu germe ameliyatım.
Dikişlerin buruşuk ve büzgülü gibi olması vr Birde orantısız şişlik var karnında. Normalmi bu durum

Bende ocak 25 te ameliyat oldum gogus altim da sislik bendde de var acaba bende cok memnun degilim simdilik haftaya doktoruma kontrole gidicem ve cok pisman oldum keske drtorun daha onceki islerinin fotosuna bi baksaydim herkes iyi arastirsin bence

Ben yeni uye oldum once bi resim nasil yukleniyor ogreneyim foto cektim doktora gostermek icin tabi sizede gosteririm cunku icimdeki evhamlar buyuyor cevremde hic karin germe ameliyati olan yok care burasi diye dusundum

Şimdi nasıl durumunuz

Benin’de izlemeye alırmışsınız rica etsem bende ameliyat oldum resmilerinizi görmek istiyorum

Şuan karnınız nasıl ne durumda

Hangi siteler bende oldum durumumdan çok korkuyorum

Şuan ki halınız nasıl bende oldum ve sonrasını çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…