- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
- Konu Sahibi cansuyum26
-
Teşekkür ederim. Drum hakan çepni konya.hala içiyorum
Kim. yardımcı olabilecekmisiniz. Ne kadar sürede ne şekilde iyileşti morluk özellikle.hımmm bu doktora olan çok sevdiğim bir arkadaşım var k.k da reelde de görüştüğüm aynı oldu göbeği onunda
Caninizi sikmak istemem ama ben sizin yerinizde olsam ASLA ve ASLA hala sigara icemezdim durumunuz cok ciddide olabilir lütfen icmeyinTeşekkür ederim. Drum hakan çepni konya.hala içiyorum
Günde 1 taneye izin verdi ama ben vijdan azabından onuda içmiyorum. 3~5 günde bir tane içiyorum.5 6 falan içiyorum. Sen kullanıyormusun. Kullanıyorsan içinmi ameliyat sonrasi
Göbekte ki morluk devam ediyor bugün çok az kan olmuştu peçete. Dikişlerim de sıkıntı yok çok şükür. Ama mor olan yer bi tarafı sis bi tarafı çökük.Şuanda durumunuz nasıl oldu? Morluklarda ve göbek deliği görüntüsünde bir iyileşme varmı?
Teşekkür ederim. Umarım öle olur. Sizde mi oldunuz karin germemorluğa fazla takmayın yer çekinin etkisinden göbek deliğinden aşağıya inmiştir kanlar sigarada mümkünse azaltın dikişler iyi duruyor bence fazla deriniz olmadığı için yukarıdadır zamanla aşağı iner merak etmeyin geçmiş olsun
hayır olmadım ama forumda okuyorum korkulacak bir şey yok siraz sabır sadeceTeşekkür ederim. Umarım öle olur. Sizde mi oldunuz karin germe
Hanim derken yani siz esimisiniz?Oncelikle karın germe operasyonu geçiren bayanlara geçmiş olsun. Girecek olanlar ise bu forumu iyi takip etsin. Ben hanimla 4 senedir takip ediyoruz operasyon olanların tecrübesi bambaşka oluyor. Benimki 2 hafta önce karın germe ve yan taraflarından liposuction oldu. Iyilesme süreci bu sefer çok hızlı oldu. Bu bizim ikinci ameliyatı mız. 3.5 sene önce hanim tüm vücudundan liposuction oldu. O ameliyat çok zor geçmiş ve hafta yataktan kalkamamıştı.Ben pek ameliyat yarasına bakamam ama hanımla yara yerini paylasalim dedik. Bu arada konuda geçen sigara olayınada bir anlam veremedik. Böylesine ağır bir ameliyat sonrası sigara ve alkolden baya bir süre uzak durmak lazım. Iyilesme süresinde vücut normalden daha fazla zarar görüyor. Birde bizimkine bakın bakalim nasıl is yapmış doktorumuz.
Pardon bu sinir nedir anlamadım??Siz sağlık ile ilgili konularda eşinden gizli gizli araştırma yapanlardan olabilirsiniz fakat ben hiç bir zaman eşimden gizli iş yapmam.Bu forumdada benim gibi çok arkadaş vardır.Kaldıki bu konularda beni destekleyen araştırma yapmamı teşvik eden hep eşim olmuştur.Karşınızdakininde ne yazdığını tam okumadan yazdıklarınıza lütfen dikkat edin.Ben sizin gibi aklından kötü şeyler geçiren dünkü üye değilim.Yaşadığımız tecrübeyi burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedik hatta kendi resmimi bile paylaştım farkındaysanız. Neyse ne haliniz varsa görün haklısınız hata bende.sulzer
Siz nasil esinizle birlikte bu siyete girersiniz ya !!! Burasi kadinlara ozel bir yer
Izlediginiz kisilere de beraber mi bakiyorsunuz ?
Buraya erkek uye girmesi yasak biliyorsaniz madem eski uyesiniz okuyun o zaman kuralli hatirlatmama gerek yok heraldePardon bu sinir nedir anlamadım??Siz sağlık ile ilgili konularda eşinden gizli gizli araştırma yapanlardan olabilirsiniz fakat ben hiç bir zaman eşimden gizli iş yapmam.Bu forumdada benim gibi çok arkadaş vardır.Kaldıki bu konularda beni destekleyen araştırma yapmamı teşvik eden hep eşim olmuştur.Karşınızdakininde ne yazdığını tam okumadan yazdıklarınıza lütfen dikkat edin.Ben sizin gibi aklından kötü şeyler geçiren dünkü üye değilim.Yaşadığımız tecrübeyi burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedik hatta kendi resmimi bile paylaştım farkındaysanız. Neyse ne haliniz varsa görün haklısınız hata bende.
Buyurun kurallarin biri de buPardon bu sinir nedir anlamadım??Siz sağlık ile ilgili konularda eşinden gizli gizli araştırma yapanlardan olabilirsiniz fakat ben hiç bir zaman eşimden gizli iş yapmam.Bu forumdada benim gibi çok arkadaş vardır.Kaldıki bu konularda beni destekleyen araştırma yapmamı teşvik eden hep eşim olmuştur.Karşınızdakininde ne yazdığını tam okumadan yazdıklarınıza lütfen dikkat edin.Ben sizin gibi aklından kötü şeyler geçiren dünkü üye değilim.Yaşadığımız tecrübeyi burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedik hatta kendi resmimi bile paylaştım farkındaysanız. Neyse ne haliniz varsa görün haklısınız hata bende.
Buraya erkek uye girmesi yasak biliyorsaniz madem eski uyesiniz okuyun o zaman kuralli hatirlatmama gerek yok heralde
Benim esimde biliyor burda yazistigimi ama beraber girip de yorum yapmiyoruz
Oncelikle karın germe operasyonu geçiren bayanlara geçmiş olsun. Girecek olanlar ise bu forumu iyi takip etsin. Ben hanimla 4 senedir takip ediyoruz operasyon olanların tecrübesi bambaşka oluyor. Benimki 2 hafta önce karın germe ve yan taraflarından liposuction oldu. Iyilesme süreci bu sefer çok hızlı oldu. Bu bizim ikinci ameliyatı mız. 3.5 sene önce hanim tüm vücudundan liposuction oldu. O ameliyat çok zor geçmiş ve hafta yataktan kalkamamıştı.Ben pek ameliyat yarasına bakamam ama hanımla yara yerini paylasalim dedik. Bu arada konuda geçen sigara olayınada bir anlam veremedik. Böylesine ağır bir ameliyat sonrası sigara ve alkolden baya bir süre uzak durmak lazım. Iyilesme süresinde vücut normalden daha fazla zarar görüyor. Birde bizimkine bakın bakalim nasıl is yapmış doktorumuz.
Evet eşimdi.bu konularda kendisi bir hayli araştırma yapıyo .nasıl olur sonuçları vs.dun bakarken ameliyat sonrası biz hiç böyle birşeye denk gelmemiştik doğrusu. O yüzden benimde fotoğrafını çekip koymak istedik.cok şükür benim ameliyatım çok iyi geçti ve düzelme surecim gün ve gün iyiye gidiyor. Yaptırmak isteyenlere tavsiyem Dr seçimini çok iyi yapsınlar. Karşılıklı güven çok önemli sonuçta. Biraz daha ödem inince tekrar paylaşırız sizinle.ama ikinci ameliyatı iyiki olmuşum diyorum.
Eşinizden gizli araştırma yapmıyor olmanız buraya kendisinin yorum yazma hakkı olduğunu göstermiyor.
Sitenin adı Kadınlar Kulübü...
Erkek yasaktır, eşiniz bile olsa.
Hanim derken yani siz esimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?