karin germe ameliyati acil yardım!!!

morluğa fazla takmayın yer çekinin etkisinden göbek deliğinden aşağıya inmiştir kanlar sigarada mümkünse azaltın dikişler iyi duruyor bence fazla deriniz olmadığı için yukarıdadır zamanla aşağı iner merak etmeyin geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Umarım öle olur. Sizde mi oldunuz karin germe

Oncelikle karın germe operasyonu geçiren bayanlara geçmiş olsun. Girecek olanlar ise bu forumu iyi takip etsin. Ben hanimla 4 senedir takip ediyoruz operasyon olanların tecrübesi bambaşka oluyor. Benimki 2 hafta önce karın germe ve yan taraflarından liposuction oldu. Iyilesme süreci bu sefer çok hızlı oldu. Bu bizim ikinci ameliyatı mız. 3.5 sene önce hanim tüm vücudundan liposuction oldu. O ameliyat çok zor geçmiş ve hafta yataktan kalkamamıştı.Ben pek ameliyat yarasına bakamam ama hanımla yara yerini paylasalim dedik. Bu arada konuda geçen sigara olayınada bir anlam veremedik. Böylesine ağır bir ameliyat sonrası sigara ve alkolden baya bir süre uzak durmak lazım. Iyilesme süresinde vücut normalden daha fazla zarar görüyor. Birde bizimkine bakın bakalim nasıl is yapmış doktorumuz.

Eklentiler

• 20150922_183749.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 1.574
Hanim derken yani siz esimisiniz?

Hanim derken yani siz esimisiniz?[/QUOTE]

Evet eşimdi.bu konularda kendisi bir hayli araştırma yapıyo .nasıl olur sonuçları vs.dun bakarken ameliyat sonrası biz hiç böyle birşeye denk gelmemiştik doğrusu. O yüzden benimde fotoğrafını çekip koymak istedik.cok şükür benim ameliyatım çok iyi geçti ve düzelme surecim gün ve gün iyiye gidiyor. Yaptırmak isteyenlere tavsiyem Dr seçimini çok iyi yapsınlar. Karşılıklı güven çok önemli sonuçta. Biraz daha ödem inince tekrar paylaşırız sizinle.ama ikinci ameliyatı iyiki olmuşum diyorum.

sulzer
Siz nasil esinizle birlikte bu siyete girersiniz ya !!! Burasi kadinlara ozel bir yer
Izlediginiz kisilere de beraber mi bakiyorsunuz ?

sulzer
Siz nasil esinizle birlikte bu siyete girersiniz ya !!! Burasi kadinlara ozel bir yer
Izlediginiz kisilere de beraber mi bakiyorsunuz ?
Pardon bu sinir nedir anlamadım??Siz sağlık ile ilgili konularda eşinden gizli gizli araştırma yapanlardan olabilirsiniz fakat ben hiç bir zaman eşimden gizli iş yapmam.Bu forumdada benim gibi çok arkadaş vardır.Kaldıki bu konularda beni destekleyen araştırma yapmamı teşvik eden hep eşim olmuştur.Karşınızdakininde ne yazdığını tam okumadan yazdıklarınıza lütfen dikkat edin.Ben sizin gibi aklından kötü şeyler geçiren dünkü üye değilim.Yaşadığımız tecrübeyi burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedik hatta kendi resmimi bile paylaştım farkındaysanız. Neyse ne haliniz varsa görün haklısınız hata bende.

Buraya erkek uye girmesi yasak biliyorsaniz madem eski uyesiniz okuyun o zaman kuralli hatirlatmama gerek yok heralde
Benim esimde biliyor burda yazistigimi ama beraber girip de yorum yapmiyoruz

Buyurun kurallarin biri de bu

* Yasal mevzuat nedeni ile siteye eklediğiniz operasyon öncesi ve sonrası fotoğrafları, kendi albümünüze sadece arkadaşlarınızın görebileceği şekilde ayarlayarak ekleyin. Genele açık veya forum mesajlarına fotoğraflar ekleyenler uyarı cezası alacaklardır.

Siz aciktan resim eklediniz !!

Buraya erkek uye girmesi yasak biliyorsaniz madem eski uyesiniz okuyun o zaman kuralli hatirlatmama gerek yok heralde
Benim esimde biliyor burda yazistigimi ama beraber girip de yorum yapmiyoruz

Siz bu formun kurallarını ne kadar da iyi biliyorsunuz. Diğer yorum yaptığınız ve gerçekten ameliyatını olduğunuzdan emin bile olmadığım liposuction forumundada yazmışsınız bişeyler. Onada yorum yaptım merak etmeyin. Siz gerçekten benim gibi bu ameliyatın acısını çekmiş olsanız hemcinsinize daha yakın daha sıcak yaklaşırdınız. Ben operasyonu geçireli 2 hafta oluyor ve hala ağrılarını yaşıyorum. Ve çok şükür sizin gibi saçma sapan yorum yapan hangi ülkede yaşadığı bile belli olmayan insanlardan başka bana o güzel geçmiş olsun dileklerini söyleyen gerçek dostlarım var.

Eşinizden gizli araştırma yapmıyor olmanız buraya kendisinin yorum yazma hakkı olduğunu göstermiyor.
Sitenin adı Kadınlar Kulübü...
Erkek yasaktır, eşiniz bile olsa.

Son düzenleme:
Eşinizden gizli araştırma yapmıyor olmanız buraya kendisinin yorum yazma hakkı olduğunu göstermiyor.
Sitenin adı Kadınlar Kulübü...
Erkek yasaktır, eşiniz bile olsa.
Hanim derken yani siz esimisiniz?

Evet eşimdi.bu konularda kendisi bir hayli araştırma yapıyo .nasıl olur sonuçları vs.dun bakarken ameliyat sonrası biz hiç böyle birşeye denk gelmemiştik doğrusu. O yüzden benimde fotoğrafını çekip koymak istedik.cok şükür benim ameliyatım çok iyi geçti ve düzelme surecim gün ve gün iyiye gidiyor. Yaptırmak isteyenlere tavsiyem Dr seçimini çok iyi yapsınlar. Karşılıklı güven çok önemli sonuçta. Biraz daha ödem inince tekrar paylaşırız sizinle.ama ikinci ameliyatı iyiki olmuşum diyorum.[/QUOTE]
Merhaba sulzer otele mesajınız kapa li mi

Amaaaannnn ben de Karnım kötü sanıp uzuluyordum.. fıstık gibi Karnım varmış da haberim yokmuş..
Bir tarafıma zor geldiği için ameliyat fikrine sicak bakiyordum ama 3-4 ay düzenli karın egzersiziyle doğumdan önceki halimden bile daha güzel hale getiririm karnimi..

Güya estetik. O koca dikisin nesi estetik....??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…