Karın germe 360 lipo meme büyütme bbl kombine operasyon tecrubelerim

Bana yeni gobek deligi yapmafi doktor eskisinden devam. Ameliyat ta karar verecegim yeri degismeli mi diye soylemisti sonra da gerek kalmadigini söyledi

Çok teşekkür ederim gayet çok güzel anlatmışsınız daha çok yeni ileriki aylarda çok daha güzel olacak günden güne vucüt zaten toparlayacak kendini kalçandaki baskıda daha yeni olmasından dolayı bence çünkü en büyük kas grubu kalçada olduğu için ordaki değişikliği hissetmek çok normal gibi geliyor bana inşallah darısı benim başıma olur bbl ve lipocıstion maharetli eller isteyen işlemler memnun kalmanıza çok sevindim lütfen ileriki zamanlarda arada bilgilendirme için ne durumda olduğunuzu vücudunuzun nasıl göründüğünü yazın lütfen ben çok korkuyor ve doktorda çok kararsızım 2 yıldır hep aklımda çokta istiyorum özgüvenim hiç yok kendimi dünyanın en çirkin insanı vucüdü gibi görüyorum

O ben olabilirim ama tabii bünye v.s kisiden kisiye degisir muhakkak . Umarım komple çıkar hayatimizdan sigara
Maalesef bende kullanıyorum karar verince doktora ve ameliyat gününe umarım içmemeyi başarabilirim çünkü stresli zamanlarımda daha da çok içiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…