• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın çevresi 1 hafta geri çıktı korkuyorum?

Şimdi bir daha baktım alt sınırında çıkıyor haftasının. 32+0 32+6ya göre bakınca. Şuan 33.haftanın başındayız ama bakalım
Ben bir problem oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

Ayrica bu olcumlere asla inanmiyorum.

Ayni hafta iki farkli doktor biri 305 gr biri 600 gr ciksrtti. Sonra gidip hocam siz 305 cikarttiniz ama x hoca 600 cikartti dedim tekrar olctu 445 cikti:) yani bir hafta icinde 3 alakasiz gr buldular. Asla inanmiyorum o yuzden sende takilma...

Arkadasimi 31 cm buldular boyunu, bir ay sonra 28 cm dediler. Bu cocuk bir ayda kisalmadi ya

Ayni hafta iki farkli doktor biri 305 gr biri 600 gr ciksrtti. Sonra gidip hocam siz 305 cikarttiniz ama x hoca 600 cikartti dedim tekrar olctu 445 cikti:) yani bir hafta icinde 3 alakasiz gr buldular. Asla inanmiyorum o yuzden sende takilma...

Arkadasimi 31 cm buldular boyunu, bir ay sonra 28 cm dediler. Bu cocuk bir ayda kisalmadi ya
Ya ben doktora sordum da bebegin pozisyonu yuzunden dedi ...

Evet cok mantikli. Benim de hep fl nin kisa olculmesinin sebebi bu olabilir, doktor cok fazla hareket ediyor diyor mesela ultrason aletini tekmeliyor hep zor bela yapti adam olcumleri
Biliyon bende de sorun vardı acaba aletlerden mi dedim hayır dedi ...bebegin pozisyonu duruşu falan dedi...

Kısalmış olması iyiymiş :KK70:Bukadar şeyi duyduktan sonra istesemde inanmam takılmam zaten :KK53:

Back