Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbuldayım canım yok yakınlarımızda 2 kadın vardı yaptı ama olmadı gene atıyor![]()
Mrb,benimle de paylasir misiniz nerede yaptirdiniz? Bende istanbuldayim..cevaplarsaniz cok sevinirim.
Hayir canim malesefCanım buldunmu
merhaba çok zaman geçmiş ama umarım cevaplarsınız. mersin de kime çektirdiniz acaba sonuç ne oldu yazar mısınızz bende düşünüyorum mersinliyimBeni Mersin'de bi kadına götürdü annem, bu ay deniyoruz bakalım inşallah olur. İlk gittiğimde adetime 15 gün kadar vardı. Kadın eliyle kasıklarınıza zeytinyağı ile masaj yapıyo hiç korkulacak bir şey yok, acısız ağrısız bişiy. Bana adetten sonra gel, ama senin yumurtalıkların zayıf sabahları aç karna bir avuç çam fıstığı üstüne bal ye 1 saat sonra da kahvaltı yap, gece yatarken ballı süt iç adetten sonra gel dedi. Uyguladım, kadının bu masajından sonra adetim 6 gün erken oldu, bu iyi dedi. 2. kez tekrar gittim biraz büyümüş yumurtalıkların dedi. tekrar zeytinyağı ile masaj yapar gibi bişiyler yaptı. Kendini üşütme ayaklarını sıcak tut dedi ama dün baya bi üşüttüm, inşallah bi problem olmaz... sonucu yine yazarım... Kadın çok iddialı tüp bebek deneyip gelip hamile kalanlar var diyo, kısmet...
Cnm bensana yardim edim tesadufem girdom buraya baska skntimi cozmye calisirken.soyle anlatim benim kardesim pcak aynda gobek cektirdi subatta hamile kaldo suanda1 bucuk aylkhamile adanadayim ben ama. Ilgilenirsen snn icin kardesmn kaynvaldesyle goruseyim irtibat no alayim donus yaparsin banamerhaba çok zaman geçmiş ama umarım cevaplarsınız. mersin de kime çektirdiniz acaba sonuç ne oldu yazar mısınızz bende düşünüyorum mersinliyim
merhaba çok zaman geçmiş ama umarım cevaplarsınız. mersin de kime çektirdiniz acaba sonuç ne oldu yazar mısınızz bende düşünüyorum mersinliyim
Canım çok teşekkür ederim mersinde birini bulmuş annem onunla olmazsa sizede ulaşırım bi şekilde inşallah ama şimdi onu deniycem bakalkmmCnm bensana yardim edim tesadufem girdom buraya baska skntimi cozmye calisirken.soyle anlatim benim kardesim pcak aynda gobek cektirdi subatta hamile kaldo suanda1 bucuk aylkhamile adanadayim ben ama. Ilgilenirsen snn icin kardesmn kaynvaldesyle goruseyim irtibat no alayim donus yaparsin bana
Bu arada kardeşiniz kaç aydır hamile kalamıyoduCnm bensana yardim edim tesadufem girdom buraya baska skntimi cozmye calisirken.soyle anlatim benim kardesim pcak aynda gobek cektirdi subatta hamile kaldo suanda1 bucuk aylkhamile adanadayim ben ama. Ilgilenirsen snn icin kardesmn kaynvaldesyle goruseyim irtibat no alayim donus yaparsin bana
Mutlaka bana da haber ver canım adet günün ne zaman bir de hangi şehirdeydin acababen de bu ay çektirdim. beklemedeyim bakalım
adet günüme daha var 2 hafta kadar. ankaradayım ben.Mutlaka bana da haber ver canım adet günün ne zaman bir de hangi şehirdeydin acaba
Hmm anladım canım bende bursadayım da eğer burada çektirdiysen bende gideyim diye sordum. Anakarada okudum arada gidiyorum bende . inşallah işe yarar canımadet günüme daha var 2 hafta kadar. ankaradayım ben.
Kardesim 6 ay kalamdi hamile iste suanda 3 aylikhamile cektirmeden sonra adet gormedi hamile kaldi hemen. Imsallah sonuc alirsin canm dedigim gibi yardim ederim dier durum sonc vermezseBu arada kardeşiniz kaç aydır hamile kalamıyodu
çok sağol canım inşallah gerek kalmaz ama olur da gerek kalırsa senle iletişime geçeerim inşallahKardesim 6 ay kalamdi hamile iste suanda 3 aylikhamile cektirmeden sonra adet gormedi hamile kaldi hemen. Imsallah sonuc alirsin canm dedigim gibi yardim ederim dier durum sonc vermezse
maşallah annem bir çekmiş tam çekmişbende evlendim 3 sene çocuğum olmadı banada annem söledi böle bi olay olduğunu.benim ananemde çeker böle çocuğu olmayanların göbeğini.benimkinide bi çekti hemen hamile kaldım.hatta ondan snrki 5 senede 4 hamilelik yaşadım korunduğum halde.gerisini siz düşünün artık...................:))
Merhaba üstünden gecmiş ama ankara da yaptırdınız mı acabaadet günüme daha var 2 hafta kadar. ankaradayım ben.