• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın çektirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana dr ufak miyom için ameliyat ol diyo kimi yaptırırsan daha zorlanırsın diyo.

istanbuldayım canım yok yakınlarımızda 2 kadın vardı yaptı ama olmadı gene atıyor :KK1:

Mrb,benimle de paylasir misiniz nerede yaptirdiniz? Bende istanbuldayim..cevaplarsaniz cok sevinirim.

Bende yaptirmistim sonuc alamadim ama muayenede sol yumurtaligim calisio cikti sag ve sol kasiginizda ki damarlarin atisina bakin kizlar eger birisi zayif atiosa yaptirin.

Beni Mersin'de bi kadına götürdü annem, bu ay deniyoruz bakalım inşallah olur. İlk gittiğimde adetime 15 gün kadar vardı. Kadın eliyle kasıklarınıza zeytinyağı ile masaj yapıyo hiç korkulacak bir şey yok, acısız ağrısız bişiy. Bana adetten sonra gel, ama senin yumurtalıkların zayıf sabahları aç karna bir avuç çam fıstığı üstüne bal ye 1 saat sonra da kahvaltı yap, gece yatarken ballı süt iç adetten sonra gel dedi. Uyguladım, kadının bu masajından sonra adetim 6 gün erken oldu, bu iyi dedi. 2. kez tekrar gittim biraz büyümüş yumurtalıkların dedi. tekrar zeytinyağı ile masaj yapar gibi bişiyler yaptı. Kendini üşütme ayaklarını sıcak tut dedi ama dün baya bi üşüttüm, inşallah bi problem olmaz... sonucu yine yazarım... Kadın çok iddialı tüp bebek deneyip gelip hamile kalanlar var diyo, kısmet...
merhaba çok zaman geçmiş ama umarım cevaplarsınız. mersin de kime çektirdiniz acaba sonuç ne oldu yazar mısınızz bende düşünüyorum mersinliyim

merhaba çok zaman geçmiş ama umarım cevaplarsınız. mersin de kime çektirdiniz acaba sonuç ne oldu yazar mısınızz bende düşünüyorum mersinliyim
Cnm bensana yardim edim tesadufem girdom buraya baska skntimi cozmye calisirken.soyle anlatim benim kardesim pcak aynda gobek cektirdi subatta hamile kaldo suanda1 bucuk aylkhamile adanadayim ben ama. Ilgilenirsen snn icin kardesmn kaynvaldesyle goruseyim irtibat no alayim donus yaparsin bana

Cnm bensana yardim edim tesadufem girdom buraya baska skntimi cozmye calisirken.soyle anlatim benim kardesim pcak aynda gobek cektirdi subatta hamile kaldo suanda1 bucuk aylkhamile adanadayim ben ama. Ilgilenirsen snn icin kardesmn kaynvaldesyle goruseyim irtibat no alayim donus yaparsin bana
Canım çok teşekkür ederim mersinde birini bulmuş annem onunla olmazsa sizede ulaşırım bi şekilde inşallah ama şimdi onu deniycem bakalkmm

Bu arada kardeşiniz kaç aydır hamile kalamıyodu

Ya umarım mesajımı görürsünüz 🥺
Mersin de nerede acaba nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim 🤲🏼

bende evlendim 3 sene çocuğum olmadı banada annem söledi böle bi olay olduğunu.benim ananemde çeker böle çocuğu olmayanların göbeğini.benimkinide bi çekti hemen hamile kaldım.hatta ondan snrki 5 senede 4 hamilelik yaşadım korunduğum halde.gerisini siz düşünün artık...................:))
maşallah annem bir çekmiş tam çekmiş😂

Back