• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arkadaşı karısını aldatıyor ben korkuyorum

arkadaşlar mesajlarınızı okudum teşekkür ederim yorumlarınız için,kiminiz adamla konuş ya da arkadaşına anlat demişsiniz ama ben bunu yaptığım zaman benim de eşimle aram çok kötü açılır,sen niye karışıyorsun gözünü açsın kadın kendi anlasın aldatıldığını diyecektir,eşimin adamla görüşmesine gelince zaten eskisi gibi değil mesafeli ama tamamen koparmak çok zor,çünkü hangi birinden koparacaksın,bana bu olayı anlattığı gün ismen bilip yüzünü görmediğim diğer iş arkadaşlarının yediği haltlarıda anlattı bunu ucundan kıyısından herkes yapıyor her iş ortamında ben bunu gördüm diyor,bu arada bana verdiği mesaj da bak kıymetimi bil ben aldatmıyorumdu ama bugün öyle ya yarın....evlililk ne kadar pamuk ipliğine bağlı bişeymiş meğer...

korkmakta haklısınız..
eşiniz size niye bu konuları anlatıyo onu anlamış değilim:53:
bak elin adamları eşlerini nasıl aldatıyor ben seni aldatmıyorum diye bi msj verdiğini ima etmişsiniz...
maden sana karışma sakın diyor NEDEN anlatıyor..???

Son düzenleme:
bugün arkadaşımla dışarı çıktım hiçbişeyden haberi yok,geçen eve temizlikçi kadın aldım dedi ballandıra ballandıra anlattı,ben de başında durdum yoksa güzel yapmaz diyor,biraz sıkışıksınız masraf değilmi kadın tutmak diye sordum meğer kocası demiş kadın tutalımda o temizlesin diye,bugün benim yanımda aradı bikaç kez eşi aşkım aşkım diye konuşuyo evdeyken tartışıyo gidince özlüyo heralde diyor,temizlikçi kadına dediği laflar daha beter bebeğim yavrum tatlım..gerçekten bunu bilmek ve susmak çok zor,Allah korusun eşin seni aldatırsa naparsın diye sordum laf arasında,başka şeylerden boşanıpta meydanı boş bırakmamda aldatmaz ama yaa diyor velevki aldattı naparsın dedim çocuklarımla başabaşa otururum onu boşayıp dedi,vicdanım rahat değil,biraz gözümüz açık olsun dedim imalarda bulundum hatta bi ara şüphelenip bildiğin bişeymi var dedi yok demek zorunda kaldım,hayatından memnun,kocasına parfüm almış,bugün kendine küpe alacaktı kıyamadı paraya eşim belki kızar diye

korkmakta haklısınız..
eşiniz size niye bu konuları anlatıyo onu anlamış değilim:53:
bak elin adamları eşlerini nasıl aldatıyor ben seni aldatmıyorum diye bi msj verdiğini ima etmişsiniz...
maden sana karışma sakın diyor NEDEN anlatıyor..???

eşimin biraz yapısı öyle paylaşıyor benimle,aslında hemen söylemedi bir iki kez bunlar madi yönden yakında çökerler bak gör dedi ama benim aklımın ucundan geçmedi aldattığı için olacağı,üstünde durmadım,sonra birgün bu adamla kadın civar büyükşehirlerden birine gezmeye gitmişler geçen cumartesi,sırf gezmek içinmiş yani burası küçük olduğundan..o gün söyledi eşim şuraya gitti diye,niye gitti dedim bilmiyorum dedi bırak canım nasıl bilmiyosun deyince anlatmaya başladı,ben çok üzülüp küfürleri basıncada adam mutlu,karısının bişeyden haberi yok mutlu,benim evin huzuru kaçtı onlar yüzünden deyip bana kızdı bende fazla üstelemiyorum artık eşimin yanında

arkadaşlar mesajlarınızı okudum teşekkür ederim yorumlarınız için,kiminiz adamla konuş ya da arkadaşına anlat demişsiniz ama ben bunu yaptığım zaman benim de eşimle aram çok kötü açılır,sen niye karışıyorsun gözünü açsın kadın kendi anlasın aldatıldığını diyecektir,eşimin adamla görüşmesine gelince zaten eskisi gibi değil mesafeli ama tamamen koparmak çok zor,çünkü hangi birinden koparacaksın,bana bu olayı anlattığı gün ismen bilip yüzünü görmediğim diğer iş arkadaşlarının yediği haltlarıda anlattı bunu ucundan kıyısından herkes yapıyor her iş ortamında ben bunu gördüm diyor,bu arada bana verdiği mesaj da bak kıymetimi bil ben aldatmıyorumdu ama bugün öyle ya yarın....evlililk ne kadar pamuk ipliğine bağlı bişeymiş meğer...

Yanlış anlama ama eşinin verdiği mesaj "bak ben seni aldatmıyorum" değil, "sen anlamadığın sürece ben seni aldatmıyorum"dur. Bir erkek çevresindeki aldatma olaylarını bu kadar doğal karşılıyorsa aldatmayı doğal ve basit görüyor demektir. Evet, evlilik pamuk ipliğine bağlı dediğin gibi. Senin yerinde olsaydım ben de aldatılan kadına birşey diyemezdim ama açıkçası senin gibi sık görüşmeyi de kendime yediremezdim. Yani aldatıldığını söyleyemiyorsam onunla arkadaşlığımı bitirirdim. Çünkü ben aldatılsam, bunu bilip de bana söylemeyen arkadaş bildiğim insanların hepsinin hayatımdan silinip gitmesini isterdim. Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun dersen, aldatılmayı evliyken değil ama üniversitedeyken yaşadım. O zaman bu pisliği bilip de bana söylemeye yüzü olmayan ama benle olan arkadaşlığını sürdürenleri bir kalemde sildim hayatımdan. Ve ilginçtir sonrasında hepsi benimkinden daha çetrefilli aldatma vakaları yaşadı.

Yanlış anlama ama eşinin verdiği mesaj "bak ben seni aldatmıyorum" değil, "sen anlamadığın sürece ben seni aldatmıyorum"dur. Bir erkek çevresindeki aldatma olaylarını bu kadar doğal karşılıyorsa aldatmayı doğal ve basit görüyor demektir. Evet, evlilik pamuk ipliğine bağlı dediğin gibi. Senin yerinde olsaydım ben de aldatılan kadına birşey diyemezdim ama açıkçası senin gibi sık görüşmeyi de kendime yediremezdim. Yani aldatıldığını söyleyemiyorsam onunla arkadaşlığımı bitirirdim. Çünkü ben aldatılsam, bunu bilip de bana söylemeyen arkadaş bildiğim insanların hepsinin hayatımdan silinip gitmesini isterdim. Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun dersen, aldatılmayı evliyken değil ama üniversitedeyken yaşadım. O zaman bu pisliği bilip de bana söylemeye yüzü olmayan ama benle olan arkadaşlığını sürdürenleri bir kalemde sildim hayatımdan. Ve ilginçtir sonrasında hepsi benimkinden daha çetrefilli aldatma vakaları yaşadı.

eşimle bizimde aramızda zaman zaman sorunlar oluyor,eşimi çok sevmeme rağmen hani desinler canını ver veririm ama benden hep daha fazla sevgi bekliyor,ben de sevgisini sözcüklere çok dökemeyen en azından onun kadar dökemeyen biraz ağır biriyim diyeyim,eşimin bana anlatması biraz tehditkar konuşması bu yüzden olabilir,ruhum senden sevgi istiyor ilgi bekliyor diyor bana ama inanın ben onu çok seviyorum zaten,iki tane oğlumuz var,herkesten uzak sakin bir hayatımız var eşimin işide sakin bir iş beni sık sık arar her konuda çocuğuyla ilgilendiği gibi ilgilenir sağolsun ama onun gözünde ben çok ilgisiz rahat biriyim,şimdi arkadaşının ve hatta diğer arkadaşlarınında eşlerini aldatmasından dolayı benim kendisini haketmediğim kanısına kapıldı heralde..ve bende üniversetede okurken bu tür şeylere tanık olduğumu bildiği için niye bu kadar kafaya takıyorsun uzaydanmı geldin gibi laflar ediyor

siz adamın karısına birşeyleri ima etmişsiniz..
kadın o imaları kocasına soracaktır belki ve
eşi bu durumu riske atmayıp temizlikçi kadını
evine çağırmaktan vazgeçer ve dışarda görüşmeye devam ederler..
ya da hiçbir şeyin gizli kalmadığı gibi bu olayda en yakın zamanda
patlak verir...

cümle alemin bildiğini er geç evin hanımı da duyar,öğrenir..

eşiniz arkadaşına yaptığı yanlışlığı söylemiyor,karışmak istemiyor..
sizinde o adamla konuşmanıza izin vermiyor..ama kendiside olanı biteni size
anlatmaktan da geri durmuyor bu süre zarfında..yani bu kadar
ayrıntı bilirken müdahil olmamayı seçiyorsunuz..

karışmak da zor karışmamak da...
ayrı bir evlilikten bahsediyorz zira..
olayın merkezinde kalmak da var, yuvamızı yıktınız diye suçlanmak da var..

ama ben herşeye rağmen o temizlikçi kadınla konuşmayı denerdim şahsen
olayın çirkin bir hal aldığını,hem kendisi hem de bu aile için buradan uzaklaşması gerektiğini,
saçma ilişkiye son vermesini söylerdim..göz göre göre de susmazdım herşeye rağmen

velhasıl kelam zor bir durum netice itibariyle...

Son düzenleme:
Back