• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın çektirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar benimde 3 sene oldu evleneli ilk zamanlar korunduk istemedik ama simdide istiyoruz olmuyo doktor hic bir sebeb yok olmamasi icin diyor bizde anlamadik valla banada dediler kasik cektirme olayini ama genede korku var icimde nolur nolmaz diye bakalim artik :( ins allah herkese evlat sevgisini yasatsin amin..

kızlar ben ortaokula falan giderken ilk adet olduğum günlerde çok fena olurdum adetimin ilk gününü nerdeyse herkes anlardı oderece midem bulanır terleme basar kasık ağrımdan duramazdım
sonra bir komşumuz senin göbeğin düşüyor dedi bende çok köööötüydüm yaptırdım çünkü çocuk aklı dr.dan utanırdım adet olduğumu söylemek zor gelirdi
o teyze benim ayaklarınızı hafif dizlerinizi kırar gibi yatacaksınız böyleyken $zayiflama-nedir-300x300.webpsanırım sol elimdi baş parmağını göbek deliğinin üzerine koydurdu sonra o göbek deliği bir kalp atışı gibi aynı tık tık diye atar gibi geliyor onu hissediyorsunuz geldiğinde duruyor işte o parmak delikten çekmeden solaydı sanırım yatıp uyuyorsun zaten sersemlemiş oluyorsun o ağrıdan sonra 1saate yakın uyurdum hiçbişeyim kalmazdı eğer buysa anlatmaya çalıştığnız belki yardımı olur...

AYŞEO35 canım çok teşekkürler gönderin için. Ben daha özelden yazamıyorum o yüzden burdan yazayım dedim. Şifa nereden gelecek bilinmez. Umut işte...

Nasıl canım, nasıl yapıyorlar? Korktum şimdi

Beni Mersin'de bi kadına götürdü annem, bu ay deniyoruz bakalım inşallah olur. İlk gittiğimde adetime 15 gün kadar vardı. Kadın eliyle kasıklarınıza zeytinyağı ile masaj yapıyo hiç korkulacak bir şey yok, acısız ağrısız bişiy. Bana adetten sonra gel, ama senin yumurtalıkların zayıf sabahları aç karna bir avuç çam fıstığı üstüne bal ye 1 saat sonra da kahvaltı yap, gece yatarken ballı süt iç adetten sonra gel dedi. Uyguladım, kadının bu masajından sonra adetim 6 gün erken oldu, bu iyi dedi. 2. kez tekrar gittim biraz büyümüş yumurtalıkların dedi. tekrar zeytinyağı ile masaj yapar gibi bişiyler yaptı. Kendini üşütme ayaklarını sıcak tut dedi ama dün baya bi üşüttüm, inşallah bi problem olmaz... sonucu yine yazarım... Kadın çok iddialı tüp bebek deneyip gelip hamile kalanlar var diyo, kısmet...

.8 aydır uğraşıyorum hamiş kalamadım annem karnını çektirelim dedi ve tanıdığımız ve önceden ebelik yapmış yaşlı neneye götürdü..yumurtlıklarımın saat gibi attığını söyledi.atmazsa işte o zaman kork dedi.karnımı sabunlu suyla bastırarak masaj yaptı.ama acımadı.bilmiyorum ne olur ama benim fsh da sorunlu fsh 15 o yüzden umutlu değilim inşallah şifa olur hepimize

.8 aydır uğraşıyorum hamiş kalamadım annem karnını çektirelim dedi ve tanıdığımız ve önceden ebelik yapmış yaşlı neneye götürdü..yumurtlıklarımın saat gibi attığını söyledi.atmazsa işte o zaman kork dedi.karnımı sabunlu suyla bastırarak masaj yaptı.ama acımadı.bilmiyorum ne olur ama benim fsh da sorunlu fsh 15 o yüzden umutlu değilim inşallah şifa olur hepimize

merhaba arkadaşlar önceki günlerde bu konuyla alakalı bildiklerimi paylaşmıştım ve ben geçen hafta annemdeydim..annem kadına götürdü beni..elleriyle karnıma masaj yaptı ve inanın hep ağrı çektiğim yerlerim vardı ben kadına şuram ağrıyo demeden kendisi içinde birşeyler kaymış dedi ve ağrıyan yermi gösterdi buraya gelmiş dedi çok şaşrdım.sol tarafın çok güzel birşey yok dedi ama sağ tarafın sert iltihap var dedi ve ben o kadına gitmeden önce dr.a gitmiştim ve iltihap var demişti dr ilaç kullandım ama kontrole gidememiştim...neyse bu kadın bunuda ben söylemeden bildi...ve anneme sütlü maydanoz soğan sarımsaklı karışımı kaynatıp üstünde oturmamı söyledi bunu 3gün yap dedi 4.günü tekrar getir dedi..ve 4.günü gittik iltihap ta kalmamış dedi sağ tarafımdaki sertlikte yumsamıştı 2 aya kadar hamile kalırsın dedi ve kesinlikle zıplama ve ağır kaldırma dedi...

Back