• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın çektirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar önceki günlerde bu konuyla alakalı bildiklerimi paylaşmıştım ve ben geçen hafta annemdeydim..annem kadına götürdü beni..elleriyle karnıma masaj yaptı ve inanın hep ağrı çektiğim yerlerim vardı ben kadına şuram ağrıyo demeden kendisi içinde birşeyler kaymış dedi ve ağrıyan yermi gösterdi buraya gelmiş dedi çok şaşrdım.sol tarafın çok güzel birşey yok dedi ama sağ tarafın sert iltihap var dedi ve ben o kadına gitmeden önce dr.a gitmiştim ve iltihap var demişti dr ilaç kullandım ama kontrole gidememiştim...neyse bu kadın bunuda ben söylemeden bildi...ve anneme sütlü maydanoz soğan sarımsaklı karışımı kaynatıp üstünde oturmamı söyledi bunu 3gün yap dedi 4.günü tekrar getir dedi..ve 4.günü gittik iltihap ta kalmamış dedi sağ tarafımdaki sertlikte yumsamıştı 2 aya kadar hamile kalırsın dedi ve kesinlikle zıplama ve ağır kaldırma dedi...

canım bu karışım nasıl yapılıyor anlatır mısın?

Bu konu hakkında azda olsa bilgim var annemler manisada oturuyor.ben bekarken yengemi götürüyordu annem..yengem 2senelik evliydi çocuk olmuyordu...annem adetin ilk günlerinde götürüyordu 2 defa gitti (yani iki adet döneminde) çok şükürki üçüncü ayında hamile kaldı....bende gitmeyi düşünüyorum

Canim bu konuda blgin oldgna mansada otrdguna sevindim. Bna numarani veya face adresini ozel msajdan otbilrmsiinn rca etsem

Valla yorumlari okudukca sok oldum...tuhafima gitti..inanmam boyle seylere derken acaba denesem mi demeye basladim..rabbim sen sifa ver allahim..

Bende 5 aydır bekliyorum hamile kalamadım. Karnımı çektirdik. Bakalım nolacak...

Bende 5 aydır bekliyorum hamile kalamadım. Karnımı çektirdik. Bakalım nolacak...

Bende bikac kere denedim ama malesef sonuc alamadim benimle beraber arkadasimda yaptirdi o bi olu dogum yapmisti ve 6 ay boyunca leke gordu kadin beli gevsemis dedi hem karnina masaj yaparak cekti hemde balla belini cekti hemen lekelenmesi kesildi ve o ay hamile kaldi suan tosuun gibi bi kizi var Allah bagislasin bizede tez zamanda nasib etsin insaAllah

valla bundanda ben şüphe etmeye başladım araştırdım pek bişey bulamadım.var mı öyle şeyler

kizlar bende üç yıldır tedavi görüyordum fakat olmadı bu ay kayinvalidemin ısrarıyla göbek çektirdim kadın gobegin düşmüş rahmin sarkmış dedi yaklaşık bir saat uğraştı yerine getirdim hepsini ama rahim damarların çok gergin hergün vazelin ve vicks ile masaj yap kadınlarına isitir gevser dedi beklemedeyim umarım artık bu ay olur isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Göbeği düşüp de göbeğini çektiren arkadaşlar bir şikayetiniz var mıydı?ben de bir kadına gittim bana göbeğin düşmüş dedi ama benim hiçbir şikayetim yok ilişki sırasında Ağrı sürekli uyku isteği iştahsızlık falan yani.ben de yok birde dizler kırılıp göbeğe parmağınızla bastırınca damar tık tık atıyorsa yerinde demekmiş doğrumu benimki atıyor.eğer gidilecekse gerçekten Güvenilir ve znlaysn birisi Olmalı eskiden Dr tüp bebek mi vardı? Böyle ebeler varmış işte.ben gittim ama kadının söyledikleri pek inandırıcı gelmedi.yumurtalıkların da çalışmıyor falan dedi ki ben her ay düzenli yumurtlarım yani adetli gel dedi ama ben güvenemedim

Canim herşey bi şifa diye umutlaniyor insan benimde bi şikayetim yoktu gittim çok şifa gören olmuş şifa allahtan kimin vesile olduğunu bilemeyiz acabami demektense yaptir derim. Ayrıca bende heray düzenli hasta olurum ama doktora gittiğimde yumurtaların tembel demişti

Benden bir hafta önce karın çektiren arkadaşım şimdi hamileymiş allahım bizede vesile olur inşallah.

Benden bir hafta önce karın çektiren arkadaşım şimdi hamileymiş allahım bizede vesile olur inşallah.
İnsaallah canim

Bende iki gun oldu cektireli,bakalim hayirlisi.annemle gittik,bir arkadasim oyle hamile kalmis iki cocuguna ds,beni de goturdu evvel Allah insallah diye basladi.gecmez yine bu ay beklemekle,sabir ver rabbim.

Back