- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşmemesi mümkün değil aynı işteler ve çalışma sistemleri askeri bölge olduğundan gidince 3-4 gün kalıyorlar orda
Ben bu durumlarda karşımdakine hep aynı şeyi sorarım.
Aldatılan sen olsaydın ve arkadaşın birşeyleri korumak için de olsa bunu sana söylemese ne yapardır?
Şimdi size soruyorum. Siz o kadının yerinde olsaydınız.
Hiçbirşeyden haberiniz olmadan, masumca o kadını eve çağırıyorsunuz. Ve adam da evde. Ne kadar rahatsız edici bir durum.
Enayi yerine konulmuyor mu bu kadın?
Ve siz bildiklerinizi saklayarak onların yaptıkları ahlaksızlığa gizli ortako lmuyor musunuz?
Eğer bu sizi rahatsız etmeyecekse birşey diyemem.
Cinayetle korkutmuşlar sizi? Kadın neden cinayet işlesin ki? Kaç tane kadın kıskançlık yüzünden cinayet işlemiş?
Çok zor bir karar.
Ama ben arkadaşımı başka bir yerde uyarır, sakinleşmesini sağlar, aklını başına toplayarak hareket etmesi konusunda konuşurdum
Sözlerinize katılıyorum. Bir aldatma olayını bilip susmak, hiçbirşey olmamış gibi taraflarla görüşmeye devam etmek de bana iki yüzlülük gibi gelir hep.
biz 3 yıldır bu şehirde yaşıyoruz,eşimin iş arkadaşı yan binamızda oturuyor dolayısıyla karısıda benim yakın arkadaşım oldu,çocukları var 15 yıllık evliler,adam bugüne kadar eşini hiç aldatmamış eşime ilk kez oluyor demiş,bir ay önce bizim binalara yönetici oldu bu zat,kendi memur,sık sık evde kalıyor eşlerimiz,binanın işleriyle uğraşayım derken bizim merdivenleri silen oraya buraya temizliğe giden evli iki çocuk sahibi kadınla temizlik sebebiyle telefonda görüşürken adam dilimi sürçtü neyse kadına öptüm diyor,kadın iki dakika sonra tekrar arayıp sen az önce ne dedin diye soruyor,adam alışkanlık işte deyince kadın gülüyor yani kaba tabir adama iş atıyor ve bunlar bir aydır birlikteler her halt yaşanıyor gizli gizli,geçen hafta arkadaşım o kadını kendi evine halıları sildirmek için çağırdı herşeyden habersiz,tabi bu arada kocasıda evde,düşünün üçü aynı evde,eşim uyardım diyor kadının kocası duyar cinayetler böyle çıkar diye ama adam dikkat ediyoz demiş,eşim sıkı sıkı tembih etti sakın karısına bişey söyleme temizlikçi kadınada bildiğini belli etme diye,buraya kadar beni ilgilendiren bişey yok sadece çok çok üzüldüm kendimi arkadaşımın yerine koydum gerçekten insan katil olur öyle bir durum,kendi adıma korkum ise eşim mesafeliyim desede hala çok yakın arkadaşlar etkilenirmi diye düşünüyorum yada ben yapıyorum sende yap diye ortam yaratırmı şahsiyetsiz adam,ben yazın annemlere gidip kalıyordum bir süre artık vazgeçtim gitmiycem,gerçi yapan burnunun dibinde de yapabiliyor demekki,ya kızlar ben çok kahroldum eşim de bana kızıyor bu çok yaygın uzaydamı yaşıyorsun da bu kadar etkilendin diyor,ne yapayım bi fikir verin lütfen
sana git arkadaşını uyar yada arkadaşının eşi ile konuş diyemeyeceğimçünkü devir o kadar değişti ki her söz çok farklı algılanabiliyor maalesef.en iyisi kimseye karışmamak olayı akışına bırakmak zaten bu tür şeyler gizli kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar.birde ben şuna inanıyorum akıllı bir kadın aldatıldığını anlar arkadaşın 15 yıllık eşinin pisliğini farkedecektir emin ol sen hiç karışma bence
sana tek tavsiyem eşinle bu adamın görüşmesini engelle.hatta eşin adama açıkca sen o kadınla görüştüğün müddetçe seninle konuşmam desin![]()
Ben bu durumlarda karşımdakine hep aynı şeyi sorarım.
Aldatılan sen olsaydın ve arkadaşın birşeyleri korumak için de olsa bunu sana söylemese ne yapardır?
Şimdi size soruyorum. Siz o kadının yerinde olsaydınız.
Hiçbirşeyden haberiniz olmadan, masumca o kadını eve çağırıyorsunuz. Ve adam da evde. Ne kadar rahatsız edici bir durum.
Enayi yerine konulmuyor mu bu kadın?
Ve siz bildiklerinizi saklayarak onların yaptıkları ahlaksızlığa gizli ortako lmuyor musunuz?
Eğer bu sizi rahatsız etmeyecekse birşey diyemem.
Cinayetle korkutmuşlar sizi? Kadın neden cinayet işlesin ki? Kaç tane kadın kıskançlık yüzünden cinayet işlemiş?
Çok zor bir karar.
Ama ben arkadaşımı başka bir yerde uyarır, sakinleşmesini sağlar, aklını başına toplayarak hareket etmesi konusunda konuşurdum
Ne yazık ki aldatıldığını anlamanın akıllı olma ile ilgisi yok. Öyle saman altından su yürütenler var ki, alemi cihan olsa kadın anlayamaz aldatıldığını.