• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin arkadaşı karısını aldatıyor ben korkuyorum

haksızlıktan nefret edıyorum ay ben uyuyamam sımdı cok etkılenıyorum ben bole seylerden kımbılır kadın kocasının gozunun ıcıne bakıyodur belkı kadına bı hedıyede almıyodur uzun zamandır ama o .......ya almıs adıler alcaklar haınler geberın tuhhhhhhhhh sızın ınsanlıgınıza

ay gece gece kasınmaya basladım ben sınırımden offffffffff ya ya benım basıma gelseydı bole bısey kı okurken benım basıma gelmıs gıbı hıssedıyorum resmen ya gıdıp kocamı olduresım geldı:47::47::47::47:

burada acilan konular yuzunden bende esimin mail adreslerini telefonunu ne karistirilmasi gereken sey varsa karistirdim..sonra aha yakaladim bir tane diye kuruntu yaparken kendi mail adresimede ayni msj gordum meger spammis..sonra esime bana boyle bisey gondermisler dedim..sakin acma icerigi vuris olabilir..gonderiri siteler boyle seyler dedi...

sonra paranoyaklastigimin farkina varinca artik okuyup geciyorum bazilarini..gereksiz kaygiya gerek yokmus...takmayin kafanizida boyle seylere...

görüşmemesi mümkün değil aynı işteler ve çalışma sistemleri askeri bölge olduğundan gidince 3-4 gün kalıyorlar orda

Açıkçası görüşmek zorundalar diye bir şey yok, iş gereği minimum samimiyet bırakılır, iş ortamı dışında eşimin merhaba dediğini bile duysam o evi başına yıkarım ben. Eşim de bunu çok iyi bildiği için böyle sütü bozuk arkadaşlarını hep ayıkladı çevresinden. Ha yapan adam her şartta yapar zaten, içi pisse ama en azından ben kimsenin aldatılan eşinin gözünün içine yalancı bir gülümseme ile bakmak zorunda kalmıyorum. Öyle bir durumda kendimi de o kadını aldatmış hissederim, dayanamam.

Sizin yerinizde olsam kendim için bu kadar endişe etmekten çok arkadaşımı öyle ya da böyle uyarırdım..

Yok olmaz v.s diyorsanız o kadını bir şekilde tehdit edin.

Bildiğinizi madem belli etmeyeceksiniz o zaman kadını birşeyler hissettiğinizi, cep tlf.dan ikameti bulabileceğinizi ve eşine şikayet edeceğini söyleyin.

O eve gelmemesi için arkadaşınıza yeni bir yardımcı bulun.

Sürekli uyarın v.s ama arkadaşınızı bu çirkin durumdan kurtarın..

Ben bu durumlarda karşımdakine hep aynı şeyi sorarım.
Aldatılan sen olsaydın ve arkadaşın birşeyleri korumak için de olsa bunu sana söylemese ne yapardır?
Şimdi size soruyorum. Siz o kadının yerinde olsaydınız.
Hiçbirşeyden haberiniz olmadan, masumca o kadını eve çağırıyorsunuz. Ve adam da evde. Ne kadar rahatsız edici bir durum.
Enayi yerine konulmuyor mu bu kadın?
Ve siz bildiklerinizi saklayarak onların yaptıkları ahlaksızlığa gizli ortako lmuyor musunuz?
Eğer bu sizi rahatsız etmeyecekse birşey diyemem.
Cinayetle korkutmuşlar sizi? Kadın neden cinayet işlesin ki? Kaç tane kadın kıskançlık yüzünden cinayet işlemiş?
Çok zor bir karar.
Ama ben arkadaşımı başka bir yerde uyarır, sakinleşmesini sağlar, aklını başına toplayarak hareket etmesi konusunda konuşurdum

Aldatılan sen olsaydın ve arkadaşın birşeyleri korumak için de olsa bunu sana söylemese ne yapardır?
Hiçbirşeyden haberiniz olmadan, masumca o kadını eve çağırıyorsunuz. Ve adam da evde. Ne kadar rahatsız edici bir durum.
Ve siz bildiklerinizi saklayarak onların yaptıkları ahlaksızlığa gizli ortako lmuyor musunuz?
Cinayetle korkutmuşlar sizi? Kadın neden cinayet işlesin ki? Kaç tane kadın kıskançlık yüzünden cinayet işlemiş?
Çok zor bir karar.
Ama ben arkadaşımı başka bir yerde uyarır, sakinleşmesini sağlar, aklını başına toplayarak hareket etmesi konusunda konuşurdum

Sözlerinize katılıyorum. Bir aldatma olayını bilip susmak, hiçbirşey olmamış gibi taraflarla görüşmeye devam etmek de bana iki yüzlülük gibi gelir hep.

Kadının durumu çok kötü.
Adam karısını mahrum bırakırken bir çok şeyden, hiçbirşeyi haketmeyen, aşağılık bir kadına hediyeler alıyor.
Yok böyle adalet.
Aslında kadın için daha kötülerini söylemek isterdim.
Utanmadan birlikte adamın olduğu evine girebilen kadın.
Evsahibi hanımefendinin yüzüne bakabilecek kadar utanmaz bir kadına çook şeyler söylenmeli.
Eminim o hadsiz eğleniyordur da o evdeyken.
O kadının gözü bir şekilde açılmalı.
Ya da diğer kadın feci şekilde rezil edilmeli ki bir daha böyle bir şey yapamayacak hale gelsin

Sözlerinize katılıyorum. Bir aldatma olayını bilip susmak, hiçbirşey olmamış gibi taraflarla görüşmeye devam etmek de bana iki yüzlülük gibi gelir hep.

Tabi ki.. Adam gönlünü eğlendiriyor. Kadın bütün eziyeti çekiyor. Gerçek saklı kalıyor. Olan kadına oluyor.
Benim arkadaşım böyle birşeyi bilecek ve söylemeyecek. Arkadaşlığından şüphe ederim onun. Benim kandırılmama, aldatılmama göz yumdu diye.
Hangi kadın ister ki kendisine söylenmemesini. Gerekçe ne olursa olsun.

Senin durumunda çok zor ben olsam ne yapardım ben eğer aldatılmayı nasıl kabullenmiyorsam arkadaşımada söylerdim sanırım sonuçta onu aldatan adamdan hayır gelmez zaten düşünsene bir adam o kadını bırakacak ama sen hep arkadışını aldattığını bildiğin için vicdanın rahat olmayacak bence arkadaşına söylemelisin Allah böyle erkekleri ve kadınlarıda bilidiği gibi yapsın inşallah

ben arkadaşınızın yerinde olsam bilip de sustuğunuz için sizi hiç affetmezdim. sizin yerinizde olsam da söylemeye cesaret edemezdim, iftira atıyor biz boşanalım da ona iş çıksın diyen bile olur allah korusun.

bence eşinizin arkadaşını açıkça tehdit edin, devam edersen arkadaşıma söylerim diye. diğer kadınla muhattap olmanızı hiç tavsiye etmem. arkadaşınıza da bu kadın milletin kocasını ayartıyormuş, evine sokma deseniz en iyisi bence..

Bu işe karışmamanızı tavsiye ederim..
Eşinizin niyeti önemli geri kalanı teferruat
her zaman derim bu şüpheyle yaşanmaz bir ömür
kafanızdan atın.....

biz 3 yıldır bu şehirde yaşıyoruz,eşimin iş arkadaşı yan binamızda oturuyor dolayısıyla karısıda benim yakın arkadaşım oldu,çocukları var 15 yıllık evliler,adam bugüne kadar eşini hiç aldatmamış eşime ilk kez oluyor demiş,bir ay önce bizim binalara yönetici oldu bu zat,kendi memur,sık sık evde kalıyor eşlerimiz,binanın işleriyle uğraşayım derken bizim merdivenleri silen oraya buraya temizliğe giden evli iki çocuk sahibi kadınla temizlik sebebiyle telefonda görüşürken adam dilimi sürçtü neyse kadına öptüm diyor,kadın iki dakika sonra tekrar arayıp sen az önce ne dedin diye soruyor,adam alışkanlık işte deyince kadın gülüyor yani kaba tabir adama iş atıyor ve bunlar bir aydır birlikteler her halt yaşanıyor gizli gizli,geçen hafta arkadaşım o kadını kendi evine halıları sildirmek için çağırdı herşeyden habersiz,tabi bu arada kocasıda evde,düşünün üçü aynı evde,eşim uyardım diyor kadının kocası duyar cinayetler böyle çıkar diye ama adam dikkat ediyoz demiş,eşim sıkı sıkı tembih etti sakın karısına bişey söyleme temizlikçi kadınada bildiğini belli etme diye,buraya kadar beni ilgilendiren bişey yok sadece çok çok üzüldüm kendimi arkadaşımın yerine koydum gerçekten insan katil olur öyle bir durum,kendi adıma korkum ise eşim mesafeliyim desede hala çok yakın arkadaşlar etkilenirmi diye düşünüyorum yada ben yapıyorum sende yap diye ortam yaratırmı şahsiyetsiz adam,ben yazın annemlere gidip kalıyordum bir süre artık vazgeçtim gitmiycem,gerçi yapan burnunun dibinde de yapabiliyor demekki,ya kızlar ben çok kahroldum eşim de bana kızıyor bu çok yaygın uzaydamı yaşıyorsun da bu kadar etkilendin diyor,ne yapayım bi fikir verin lütfen

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim....

ayy ne kotu bı durum sız kendınızı arkadasınızın yerıne koysanıza bı neden onun ııcn hıcbıse yapmıyorsunuz ya o kadını apartmandan uzaklastırmanız bı ıse yararmı bılmıyorum ama yonetıcınızın tepkılerı cıkar gercı ne tepkı gosterev-cekkı cıksın apartmandan onlar ısını dısarıdanda yurutur bence sız dırek gıdın adamı uyarın herseyden haberım var deyın ama adam hala devam ederse yanı sız ona bıldıgınızı soylesenız daha bı temkınlı yapacaktır bu aldatma konusunu ama sız yınede bıseler sezınlersenız bu sefer arkadasınıza anlatın durumu aldatılmak kotu bısedır herhalde ayy Allah kımseye yasatmasın ama durmayın artık bıseler yapın...

sana git arkadaşını uyar yada arkadaşının eşi ile konuş diyemeyeceğim:50: çünkü devir o kadar değişti ki her söz çok farklı algılanabiliyor maalesef.en iyisi kimseye karışmamak olayı akışına bırakmak zaten bu tür şeyler gizli kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar.birde ben şuna inanıyorum akıllı bir kadın aldatıldığını anlar arkadaşın 15 yıllık eşinin pisliğini farkedecektir emin ol sen hiç karışma bence:31:
sana tek tavsiyem eşinle bu adamın görüşmesini engelle.hatta eşin adama açıkca sen o kadınla görüştüğün müddetçe seninle konuşmam desin:31:

sana git arkadaşını uyar yada arkadaşının eşi ile konuş diyemeyeceğim:50: çünkü devir o kadar değişti ki her söz çok farklı algılanabiliyor maalesef.en iyisi kimseye karışmamak olayı akışına bırakmak zaten bu tür şeyler gizli kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar.birde ben şuna inanıyorum akıllı bir kadın aldatıldığını anlar arkadaşın 15 yıllık eşinin pisliğini farkedecektir emin ol sen hiç karışma bence:31:
sana tek tavsiyem eşinle bu adamın görüşmesini engelle.hatta eşin adama açıkca sen o kadınla görüştüğün müddetçe seninle konuşmam desin:31:

Ne yazık ki aldatıldığını anlamanın akıllı olma ile ilgisi yok. Öyle saman altından su yürütenler var ki, alemi cihan olsa kadın anlayamaz aldatıldığını.

Çok zor bir karar.

Katılıyorum... Arkadaşınızın düştüğü durum beni hiç alakam olmamasına rağmen çok üzdü ve sinirlendirdi. Bence bunu yapan bir eşle evliliğini devam ettirmesi bile mide bulandırıcı. İlişkisi olan kadın evde temizlik yapıyor. Aldatmak değil sadece bu ahlaksızlık, şahsiyetsizlik kısacası iğrençlik. Arkadaşınıza söylemekten çekiniyorsanız, bir mektup yazın. Bilgisayar çıktısı şeklinde sizin olduğunuzu anlamasın. Ama gerçek olduğuna inandıracak tüm ayrıntıları verin. En azından şüphelenir ve takip eder sonra ne yapacağına kendi karar verir :31:

Ne yazık ki aldatıldığını anlamanın akıllı olma ile ilgisi yok. Öyle saman altından su yürütenler var ki, alemi cihan olsa kadın anlayamaz aldatıldığını.

erkeklerin büyük çoğunluğu çok zeki değil canım mutlaka bir yerde falso veriyorlar akıllı bir kadın bunu anlar bence:31: çok zeki olan erkekler her türlü ayrıntıyı düşünenlerde vardır mutlaka onda haklısın ama bu durumda diğer kadın zaten evli kadının burnunun dibinde çok sürmez ortaya çıkar yada başkaları şüphelenir kadının kulağına gelir diye düşünüyorum ben:40:

arkadaşlar mesajlarınızı okudum teşekkür ederim yorumlarınız için,kiminiz adamla konuş ya da arkadaşına anlat demişsiniz ama ben bunu yaptığım zaman benim de eşimle aram çok kötü açılır,sen niye karışıyorsun gözünü açsın kadın kendi anlasın aldatıldığını diyecektir,eşimin adamla görüşmesine gelince zaten eskisi gibi değil mesafeli ama tamamen koparmak çok zor,çünkü hangi birinden koparacaksın,bana bu olayı anlattığı gün ismen bilip yüzünü görmediğim diğer iş arkadaşlarının yediği haltlarıda anlattı bunu ucundan kıyısından herkes yapıyor her iş ortamında ben bunu gördüm diyor,bu arada bana verdiği mesaj da bak kıymetimi bil ben aldatmıyorumdu ama bugün öyle ya yarın....evlililk ne kadar pamuk ipliğine bağlı bişeymiş meğer...

Back