karın çektirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nesl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
5
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar karın çektirme duyan varmı ben duydum gitmeyi düşünüyorum 3 4 yıl olmayıp oldu diyen tanıdıklarım var ben çok umutlandım sizde fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim

canım annem de böyle bişey olmuş,göbeğini çektirince hamile kalıyomuş.hatta bize(ikizim var)hamile kalınca çok şaşırmış.ağaçtan sallınmıştım o zaman da öyle kalmışım der hep...benimde çocuğum yok 3 aydır istiyoruz ama olmadı henüz.bazen ben de düşünüyorum ama bu zaman da öyle bişey var mı bilmiyodum.eskiden ebeler yaparmıştı da...:26:

öyle şeylere inanmayın Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur öyle bişey olsaydı gerçekten kimse tüp bebek yapmazdı hem bak senin daha 3 ay olmuş biraz bekle sabret 1 sene içinde olmazsa doktora git

saol canım zaten ben öyle bişey düşünmüyorum ki zaten bu zaman da böyle bişey varmıymış yazmıştım.bebek için de daha çok yeni biliyoru ama bi kontrole gitsem hiç de fena olmaz aslında ama biraz tırsıyoru sanırım :))

Bu konu hakkında azda olsa bilgim var annemler manisada oturuyor.ben bekarken yengemi götürüyordu annem..yengem 2senelik evliydi çocuk olmuyordu...annem adetin ilk günlerinde götürüyordu 2 defa gitti (yani iki adet döneminde) çok şükürki üçüncü ayında hamile kaldı....bende gitmeyi düşünüyorum

Hatta sonrasında komsumuzun gelininide götürdü onunda o kadın vesilesiyle cocuğu oldu

Canım ben de Manisadayım. 18 aydır bebeğim olmuyor. Bir arkadaşım bahsetti. Ben bir denemek istiyorum. Ama kadın nasıl bakıyor bilmiyorum. Rabbim şifayı kimin eliyle verecek bilinmez.

bendede var kızlar hatta ablamın gobegı dusmustu annem bır kadına cektırdı hemen hamıle kalmıstı sımdı aynı durum bende var gobegım dusuk ama o kadın ölmüşş maalesef eskıden ebe yaparmıs ama sımdı bunu bılen kımse yok eskıler bılıo bı kac kısı denedı benım ama olmadı gene aynı atma var

canım ben de manisadayım. 18 aydır bebeğim olmuyor. Bir arkadaşım bahsetti. Ben bir denemek istiyorum. Ama kadın nasıl bakıyor bilmiyorum. Rabbim şifayı kimin eliyle verecek bilinmez.

canım birşe yapmıyormuş göbeğine masaj gibi birşeylr yapıp ot kaynatıyor
ben 7aylık evliym adet düzensizliği sebebyle ilaç kullanıyorum 3 ay daha kullanıcam sonrası 1 2 ay beklicem olmazsa bende kadına gitmeyi düşünüyorum

nerde oturuyorsun ki yakınlarınızda yok mu böyle bilmiş
kadınlar

.................................................................................................

cnm inşallah en kısa zamanda rabbim hepmze nasip eder.ßen çektirdim kadın çok umutlu konştu ßn 3 yıl tedavi qördüm ama olmadı.İstersen ,adresini verebilirim.

bende evlendim 3 sene çocuğum olmadı banada annem söledi böle bi olay olduğunu.benim ananemde çeker böle çocuğu olmayanların göbeğini.benimkinide bi çekti hemen hamile kaldım.hatta ondan snrki 5 senede 4 hamilelik yaşadım korunduğum halde.gerisini siz düşünün artık...................:))

Çok güldüüm canım son söylediğine :))) Ben en kısa zamanda bu koca karı yöntemine başvuracağım :))))))))))))))))))))

çok güldüüm canım son söylediğine :))) ben en kısa zamanda bu koca karı yöntemine başvuracağım :))))))))))))))))))))

arkadaşım ilk çocugu bi kadının yanına gidip karın çektirek oldu..şimdi ikinciyi düşünüyomuş diye tekrar gitmiş bakalım bu ay hamile kalırım diyo:) tabi işin gırgırı rabbim nasip etttikten sonra aradakiler her neyse vesile oluyo

nasıl yapabilirz acaba ? nerde kime yaptırabiliriz?

bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?

istanbuldayım peki nasıl yapıldığını biliyor musun? Tarif etsen belki birilerine yaptırabilirm?

canım tarif etmeyle yapılabilinecek bi iş değil bu ..kadın benim yengeme senin sol tarafın problemli atmıyo dedi yengem dr a gitti sol yumurtalığı çalışmıyormuş..nasıl biliyorlarsa biliyorlar işte
buralarda olsaydın sana yardımcı olabilirdim

Anlatım tatlım. Sorim bi bizim büyüklere ama sanmıyorum Yİnede çok sağoolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…