Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım annem de böyle bişey olmuş,göbeğini çektirince hamile kalıyomuş.hatta bize(ikizim var)hamile kalınca çok şaşırmış.ağaçtan sallınmıştım o zaman da öyle kalmışım der hep...benimde çocuğum yok 3 aydır istiyoruz ama olmadı henüz.bazen ben de düşünüyorum ama bu zaman da öyle bişey var mı bilmiyodum.eskiden ebeler yaparmıştı da...:26:
canım ben de manisadayım. 18 aydır bebeğim olmuyor. Bir arkadaşım bahsetti. Ben bir denemek istiyorum. Ama kadın nasıl bakıyor bilmiyorum. Rabbim şifayı kimin eliyle verecek bilinmez.
bendede var kızlar hatta ablamın gobegı dusmustu annem bır kadına cektırdı hemen hamıle kalmıstı sımdı aynı durum bende var gobegım dusuk ama o kadın ölmüşş maalesef eskıden ebe yaparmıs ama sımdı bunu bılen kımse yok eskıler bılıo bı kac kısı denedı benım ama olmadı gene aynı atma var
bende evlendim 3 sene çocuğum olmadı banada annem söledi böle bi olay olduğunu.benim ananemde çeker böle çocuğu olmayanların göbeğini.benimkinide bi çekti hemen hamile kaldım.hatta ondan snrki 5 senede 4 hamilelik yaşadım korunduğum halde.gerisini siz düşünün artık...................:))
çok güldüüm canım son söylediğine :))) ben en kısa zamanda bu koca karı yöntemine başvuracağım :))))))))))))))))))))
nasıl yapabilirz acaba ? Nerde kime yaptırabiliriz?
Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
ben izmirde evliyim ailem manisa turgutluda oturuuyo yani benim turgutluda var böyle bildiğim bi kadın
istanbuldayımpeki nasıl yapıldığını biliyor musun? Tarif etsen belki birilerine yaptırabilirm?
canım tarif etmeyle yapılabilinecek bi iş değil bu ..kadın benim yengeme senin sol tarafın problemli atmıyo dedi yengem dr a gitti sol yumurtalığı çalışmıyormuş..nasıl biliyorlarsa biliyorlar işte
buralarda olsaydın sana yardımcı olabilirdim