canım neden öyle oldu acaba yaa
canım sen geçirdim demişsin ya neyle azaltmıştın peki onları?
bilmiom kii..aksine benim öle kremlere yağlara falan da alerjim yoktur.bisürü şey sürerim hiçbişi olmaz.benim asıl üzüldüğm nokta,bu kantaron yağı mucizesi kocaman bi yalan mıydı yaa...esas bu düşündürüo benii...(((
walla bişi deyim mi dermadoc ve lipometricten gördüğüm faydayı şuana dek hiçbişiyden ama hiçbişiyden görmedim.gözünüz kapalı gidin onları alın.bundan sonrada asla bilimden şaşmıcam.yani kanıtlanmış şeylerden..doğaya artık güvenmiorum...
lipometric var bnde ama kullanmadım doğru düzgün artık kullanayım bari...dermadoc nası bişey pahalı mı?nasılda ümitlenmiştim
walla bende çok ümitlenmiştim.ne zararı olur ki diyodum gördük zararın çapını.57 lira falan çok değil okadar dermadoc.esas işin sırrı onda zaten bisüre onu kullan.ondan ikisini birlikte kullan .ben böle yaptım sonrada 2 sene hiç sürmedim.ama etkisi devam etti.esas mucize bu bence.hangi krem hiç sürülmeden bukadar zaman devam eder etkisi.hatta çok şaşırmıştım buna.
walla kızlar bende yalan yok.gördüğünüz gibi başıma gelen her türlü şeyi anında sölüyorum size.iyisini de kötüsünü de..şimdi biri çıkar kremlerin reklamını falan yapıo der ondan sölüom bunları da baştan.art niyetli biri olsam bu başıma gelen kötü olayı hiç sölemezdim.sizde devam ederdiniz sürmeye.okadar moralim bozuk ki bi yerden atlasam mı diyorum hazır yağmur da yağıo.bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz..
arkadasım bı yerde okumustum hamıleyken kullanımı sakıncalıymıs...
kalçamda bacaklarımda hatta belimdeki çatlakları bile inceltti benim cnm.çok kilo aldım hamileyken heryerim çatladı psikolojim bozulmuştu iyice şimdi çok umutluyum bu kantaron bir harika moralimi bayağı düzeltti 1haftada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?