Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım neden öyle oldu acaba yaa

bilmiom kii..aksine benim öle kremlere yağlara falan da alerjim yoktur.bisürü şey sürerim hiçbişi olmaz.benim asıl üzüldüğm nokta,bu kantaron yağı mucizesi kocaman bi yalan mıydı yaa...esas bu düşündürüo benii...(((

walla bişi deyim mi dermadoc ve lipometricten gördüğüm faydayı şuana dek hiçbişiyden ama hiçbişiyden görmedim.gözünüz kapalı gidin onları alın.bundan sonrada asla bilimden şaşmıcam.yani kanıtlanmış şeylerden..doğaya artık güvenmiorum...

lipometric var bnde ama kullanmadım doğru düzgün artık kullanayım bari...dermadoc nası bişey pahalı mı?nasılda ümitlenmiştim

lipometric var bnde ama kullanmadım doğru düzgün artık kullanayım bari...dermadoc nası bişey pahalı mı?nasılda ümitlenmiştim

walla bende çok ümitlenmiştim.ne zararı olur ki diyodum gördük zararın çapını.57 lira falan çok değil okadar dermadoc.esas işin sırrı onda zaten bisüre onu kullan.ondan ikisini birlikte kullan .ben böle yaptım sonrada 2 sene hiç sürmedim.ama etkisi devam etti.esas mucize bu bence.hangi krem hiç sürülmeden bukadar zaman devam eder etkisi.hatta çok şaşırmıştım buna.

walla kızlar bende yalan yok.gördüğünüz gibi başıma gelen her türlü şeyi anında sölüyorum size.iyisini de kötüsünü de..şimdi biri çıkar kremlerin reklamını falan yapıo der ondan sölüom bunları da baştan.art niyetli biri olsam bu başıma gelen kötü olayı hiç sölemezdim.sizde devam ederdiniz sürmeye.okadar moralim bozuk ki bi yerden atlasam mı diyorum hazır yağmur da yağıo.bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz..

sen tekrar kullandıklarına devam et canım

bunun kutusu mavı sarılımıdır aslında resım eklemeyı bılsem resmını akleyecem ama bılmıyorum emir_bebek:

karden ın sarı kantaron otu yagıda varmıs hangısını alcaz yazarmısnız lutfen ıkı cesıt cıkardı karsıma sasırdım kaldım sızce hangısını almalıyım

geçmiş olsun sidneyy acaba bu kantaron yağını sürerken çok dar falan mı giydin basıncla yumusayan bölgede tekrar o tip reaksiyonlar olabilir ...

4 yıllık beyaz çatlaklarımın hiç geçmeyeceğini sanmıştım ama bu kırmızı kantaron yağı mucize gibi bişey..daha kullanalı 1 hafta olmasına rağmen çatlaktan öte yırtıklarımı bile gözle görülür biçimde azalttığına göre 1 ay sonra filan eski gibi çiziksiz bir karnım olacak demektir.konuyu açan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem azdır bu kadar kısa sürede böyle etkili olacağına kesinlikle ihtimal vermiyordum.meğer 3,5 tllik küçücük şişede gizliymiş bu mucize allah razı olsun melixxxxx:)

ya bişi sorcam kilo almadan ve vermeden kaynaklanan catlaklar var kalcamda bide bacaklarımda beyaz çizgiler
banada faydası olur mu acaba??

lalle senin işin daha kolay bence benimki doğum çatlağı hatta yırtığı cnm bana etki etti bence hem kullanımı kolay hem maliyeti ucuz mutlaka deneyin bence bu forumu 1 aydır takip ediyorum bunu seçtim kullanımının kolaylığından dolayı denedim 1 haftadır da çok memnunum aynadaki görüntümden arkadaşa teşekkür etmek için üye oldum geceleri yatmadan iyice masaj yaparak yedirerek sürüp yattım hem cildi yumşacık yapıyor hemde bariz azalma var.şuan sabah akşam uygulamaya başlayacağım.bence kesinlikle denemesi gereken bir yöntem ben çok mutlu oldum inşallah eski günlerimdeki gibi dümdüz bir karnım olacak çok inanmaya başladım

kalçamda bacaklarımda hatta belimdeki çatlakları bile inceltti benim cnm.çok kilo aldım hamileyken heryerim çatladı psikolojim bozulmuştu iyice şimdi çok umutluyum bu kantaron bir harika moralimi bayağı düzeltti 1haftada:)

slm kızlar benim göğsümde var ve çok kötü 13 yıllık doğumdan kaldı işe yararmı bende psikojim çok bozuk artı sarkık ve büzüş büzüş görünüyo bana yaramı sizce

her gün mü uyguladın sen canım,yatmadan önce sürüp öyle mi yattın:)
teşekkürler şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…