• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım zararı olacagını hiç zannetmiyorum sonuçta kantoron zeytinyağınada oluyor dogal olarak surdugun bıtkısel bısey.ben hamıleyken ne kozmetıkler kullanmıstım karnım catlamasın dıye hattaa 8,aya kadarda hıc ama hıc catlagım yoktu gel gelelim ondan sonra bır basladı sankı içimde fay hattı vardıda deprem gecırmıs gıbı oldum ayy cok kotuydu bak hatırladım sımdı o günleri.:(
bu arada şimdiden hayırlı ugurlu olsun bebiş:nazar:şakkıdı

iyiki yazdın canım bunu bende çok üzülüyodum tedbirsiz davrendım diye ama demekki tedbirde bişeyi değiştirmiyo ben altı aylık hamileyim çatlaklar aldı başını gidiyo bebek yağı vazelin nivea filan sürdüm kıllanma yapar diye badem yağı sürmedim demekki süreninde çatlıyo neyse inşallah deneyen herkes güzel sonuç alırda bizede umut olur daha üç ayımız var ne hale gelcek bakalım şimdikten çorak tarla gibi maaşallah:))

kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus

inşallah bizdede aynı etkiyi yapar ya...

ya gerçekten işe yarıyor ben mi abartıyorum dedim eşim de farketti harika bişey bu

melix canım sende durumlar ne?

Ne kadardır kullanıyorsun ve kaç yıllık çatlakların,sedef renginde mi?

yok ben daha 1 haftadır falan kullanıyorum ve 7.5 ay önce doğum yaptım yani yeni çatlaklar sedef rengine dönemdiler daha. benim çatlaklarım çok fazala bacaklarıma kullandım bu yağı sadece ve bariz azalma var. yarın dışarı çıktığımda bikaç şişe birden alıcam karnıma ve kollarıma da sürmeyi düşünüyorum.

kızlar bu sarı kantaron mu?

saol canım.aktara sordum da bu ameliyat yaralarına falan iyi geliyo demişti

hayır canım kırmızı kantaron

Canım ya bende bugün aktara sordum.Bana zaten sarı kantoron yağı yok ki dedi.Anlamadım ben,adam çok çelişkili konuşunca almadım bende.Bu kantoron yağının içine buğday yağı,üzüm çekirdeği yağı karıştırıpta kullansak olur mu?

Canım ya bende bugün aktara sordum.Bana zaten sarı kantoron yağı yok ki dedi.Anlamadım ben,adam çok çelişkili konuşunca almadım bende.Bu kantoron yağının içine buğday yağı,üzüm çekirdeği yağı karıştırıpta kullansak olur mu?
sarı kantoron yağı da var hatta ben yanlışlıkla önce onu aldım sonra gidip değiştirdim kırmızısıyla o aktar nasılmış bilmiyormuş yahu

kantaron yağı kullanan kızlar nerdesiniz,melix01 canım devam ediyormusun,bırakınca eski haline dönüyormu acabaCADIARZU

KIZLAR BEN 8 YIL ÖNCE DOGUM YAPMIS BIRI OLARAK MALUMUNUZ KARNIM ÇATLAK İÇİNDE BİR KADINDIM.DIM DIYORUM CUNKU RASTGELE KULLANDIGIM BIR YAĞ SAYESINDE HARITA GIBI OLAN KARNIMDA BAYAAAA BIR DUZELME MEYDANA GELMİŞ delikafaduldenNASILMI? EGZAMA ICIN KULLANDIGIM KANTORON YAĞINI BELKI DIKIS IZIMİ HAFIFLETIR DIYE SEZERYAN YERIME MASAJLA SURUYORDUM ANAAA BI HAFTA SONUNDA KARNIMDA CATLAKLAR GOZLE GORULUR BICIMDE INCELMİŞ.HATTA İŞYERINDEKI KIZLAR BILE FARKETTI YANI GOSTERINCE.BILEREK KULLANMAMISTIM AMA İŞE YARADIGINI GORUNCE SIZLEDE PAYLASMAK ISTEDIM.HAAA DAHA ONCE BOLE BI KONU ACILDIYSADA ŞİMDİDEN ÖZÜR.
SIMDI DEWAM EDECEM BAKALIM NE KADAR DAHA ETKILI OLACAK BU KANTORON ACABA KIZLIK GUNLERIMDEKI GIBI ARMUT ÇIZIKSIZ BIR GÖBEĞİM OLABİLERMİİkaydirigubbakcemile3

canım paylaşımın için teşekkürler umarım diğer arkadaşlarda olduğu gibi bende de etkili olur bende doğum yapalı 7,5 ay oldu inşallah kısa zamanda geçer bu çatlaklar tekrar paylaşırız sonuçlarımızı

hatunlar bende aldım kantaronu dün akşam ve bu sabah sürdüm
ben sabah akşam sürmeyi düşünüyorum inşllah faydasını görürüm çatlaklarım 7 aylık
aama haarita gibiyim öfff

arkadaşlar neden bu konuya ilgi az ben anlamadım
oysa görüyorum kiherkes çatlaklara çözüm arıyor
benim bu sabah 4. sabahım 5 aralık akşamı başladım
sabah öglen ve akşam sürüyorum
ve şuan bile bariz değişim var ben bile şaşırıyorum
çok çok derin çatlaklarım var 18 kg aldım hamilelikte
hiç azalabileceğine dahi ihtimal vermiyordum ama şuan çok umutluyum
bukadar kısa sürede azda olsa fark varsa demekki dahasıda olabilir
bırakmayı hiç düşünmüyorum
sonuçları paylaşırımm

evet bencede neden bu konuyla ilgilenilmiyor illa karışım falan mı olması gerekiyor insanların inanması için? ben bi süre ara verdim ama gerçekten bariz azalma var çatlaklarımda.

hemen yarın alıcam bu yağdan...yaza kadar kullanıcam bakalım ne olucak.Allah'ım inşallar düzelme olur.o kadar sıkıldımki daha 21 yaşındayım.erkek arkadaşımın yanında soyunamıyorum bile yaa:(

evet bende alıcam öle pahlı bişey değil ki reklam koksun 5tl heryere gidiyo deneyelim ne kaybedriz ki tuttum bu kantoron yağıını ne varsa doğada var zatii ..

sonuçları paylaşırımm

İnan senin için üye oldum ilgi var ben çok uzun zamandır takip ediyorum burda yazılanları ,üşendiğimden üye olmuodum okuyodum sadece benimde 5. günüm bugün bende bi değişiklik yok ,benimkiler 14 yıllık var ama eski yani çatlaklarım:gitme:,bu arada girmişken söyliyim internetten rejene,renuee ve ilvina salyangoz kremi aldım ve düzenli olarak kullandım çatlaklara iyi geliyor diye ayrı ayrı zamanlarda yani, ama boş para biyana sabah akşam düzenli kullanıp sonuç alamamak üzücü yanlız değilsiniz kızlar ,ben bırakmıyorum kantoron yağını zaten sağlıklı doğal yan etkiside yoktur die en az 2 ay denicem haberdar ederim değişiklik olsada olmasada ,bu arada acnelysa ve maddeccassolda kullandım acnelysanın tahriş etmesi yıldırdı beni yara oluo sona iyileşio tahriş izide kalmıo ama çatlaklar çıkıo ortaya

bu arada bu forma üye olan ve sonuçları yazan herkeze yorumları ve fikirler içinde minnetarım çok teşşekürler yol gösteriyor çünkü umarım bu yağ yada başka bi yöntem işe yarar hepimizinde çatlakları geçer iyişallahhhhhhhhh söz veriyorum kurtulunca allah izin verirse kurtuldum die bırakmıcam formu yönlendirecem sizi buzlu terapininde ankaraya gelmesini bekliyorum gelirsede kobay olmaya razıyım ya eşimle anlaştık araba almaktan önce çatlağımdan kurtulucam önce senin kaportayı düzeltelim dio eşim o takmıoda benim için kabul etti iyi akşamlar herkeze:)

sonuçları paylaşırımm

canım aynen bende bugün aldım.çok inanıyorum.bende sonuçlarını yazıcam bakalım nolcak.kaydirigubbakcemile4

Back