canım zararı olacagını hiç zannetmiyorum sonuçta kantoron zeytinyağınada oluyor dogal olarak surdugun bıtkısel bısey.ben hamıleyken ne kozmetıkler kullanmıstım karnım catlamasın dıye hattaa 8,aya kadarda hıc ama hıc catlagım yoktu gel gelelim ondan sonra bır basladı sankı içimde fay hattı vardıda deprem gecırmıs gıbı oldum ayy cok kotuydu bak hatırladım sımdı o günleri.
bu arada şimdiden hayırlı ugurlu olsun bebişşakkıdı
iyiki yazdın canım bunu bende çok üzülüyodum tedbirsiz davrendım diye ama demekki tedbirde bişeyi değiştirmiyo ben altı aylık hamileyim çatlaklar aldı başını gidiyo bebek yağı vazelin nivea filan sürdüm kıllanma yapar diye badem yağı sürmedim demekki süreninde çatlıyo neyse inşallah deneyen herkes güzel sonuç alırda bizede umut olur daha üç ayımız var ne hale gelcek bakalım şimdikten çorak tarla gibi maaşallah:))
kızlar bır ay dolmak uzere ve karnımda kı catlaklar belli belirsiz duyurulurrrr denemeyen kalmasın.bu arada babamada tavsıye ettım onunda vucudunda sedef vardı 1 haftadır suruyor gozle gorulur gelişme var.allahım yaaa şu yağlar her derde devaymış ama ben bu kantoronu sımdıye kadar nıe akıl edemedım bunca zaman catlak karınla dolastım neyse zararın neresınden dönsek kardır.kantorona devammmzemuszemus
inşallah bizdede aynı etkiyi yapar ya...