Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya kızlar ben hamileyken kakao yağı kullandım koskocaman olan karnımda tek bir çizik bile olmadı ama ergenlik döneminde gögüslerimde çok az olmuştu acaba kantoron kullansam geçermi

kizlar kantaron yagi ne kadar gidiyo bi sisesi bide sonuc alanlari bekliyorum lütfen benim aktara har zaman gitme sansim yok bir hafta sonra izine gelicem memleketten almam lazim malum yaza bikini giycez ve yasimda genc erken anne olunca takiyo insan kafaya yoksa yine mayo ile idare etcem lütfen yazin kizlar

canım bi şişesi normal boyda sanırım tahmini 1 hafta gider.ben 2 gün oldu süreli.inanmazsın mor mor kılcal görüntüleri yok etmeye başladı.hem bol bol sürmene de gerek yok.akıllı kullan.fazla da sürsen sonuç aynı zaten.o yüzden bitirme.elle değil mutlaka pamuğa dök.sonra bölgeye dağıt iyice.pamuk sayesinde çok geniş alana yayılıo.pamuğuda iyice bastır.3 dk sonra pamuk yağdan kuruo iyice sık hala gelio.böle böle baya yetio ozaman.bide günde 2 kere yapınca cilt devamlı nemli ve yağlı kaldığından süper oluo.zaten kutuda cilt besleyici yazıo.hiç düşünme hemen al canım.3,5 lira.ve hiçbir yan etki yok.sonuçlarda çabuk gelio..herzaman sölüorum çatlak çözümsüz değil ben keşfettim.

gerdirici kremlerle cildi iyice germek derinliği azaltmak ki o 3 boyutlu nalet görüntü gitsin ele gelmesin,nemlendirmek hep,sonrada cildi beslemek.ayakta durduğunda senden başka kimse farketmesin.aslında olay onların yok olması değil,dışardan bakınca farkedilmeyecek kadar küçülmeleri..inan mini etek giymeye başladım.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben de alıcam.dün sordum bi normal olan vardı bide organik olan normal olan 5ytl idi organik olan 44 ama ml daha fazlaydı sizce hangisini almalıyım?adam ne için diye sordu bnde çatlaklar için dedim.isveç şurubu varmış bide onu önerdi?ne alsam ya_?

yoook sakın boşuna fazla para vereyim deme.bu yağlar zaten doğal.ne organiği.bunlar hormonlu falan olsa ben nası faydasını gördüm ozaman.hem domates mi bu..sırnaşık şeykazıklanma bence organik adı altında.hepsi aynı işe yarıo.hatta 3,5 lira aktardan al.karden marka kırmızı.çok iyi gelio.çatlağa da iyi gelen bu.aman sarısıyla karıştırma canımkaydirigubbakcemile5

çok güzel bir paylaşım teşekürederim..peki ben hamileliğin daha ilk aylarındayım kullansam olurmu ilerde çatlak oluşmasın diye,yoksa bebeğe zararmı verir dersiniz..şimdiden teşekürleeer

bende aldım ama sarısını nolcak sımıd

kızlar benim vücuttada aldığım kortizon ilaçları yüzünden yarıldı resmen çatlak bile diyemiyorum bende aldım 2 gün oldu kantaron yağını bakalım sürüyorum her akşam gelişmler old. hemen söylücem..

Son düzenleme:
kızlarrrrr size kötü bi haberim varrrrr:gitme:

ya bu kantaron yağına çok güvenmiştim.hatta ilk 2 günde mor kılcal damarları harbiden geçirmişti.ya şimdi ne olduysa bu sabah bi baktım çatlaklar eskisinden fena hale gelmiş.benim aylarca ne kremler sürerek azalttığım görüntü o kabarıklık tekrar geri gelmiş.inanın resmen şok oldum ya.gitti aylarca emeklerim..sinir oldum sürmedim bugün.ya okadar inanmıştım ki sanki ihanete uğramış gibiyim.ne oldu anlamadım yaa.sanki dahada çoğalmışlar kabak gibi ortaya çıkmış hepsi.çıktığı yetmezmiş gibi bide esas kötü olan o çukurlar geri gelmiş ki bende o 3 seneden beri yoktu.onu halletmiştim.şimdi başladığım yerdeyim.inanın şimdi oturup ağlıcam yaa çok kötüyüm..moral falan kalmadı.aman deyim dikkat edin kızlarrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:

ay eğer geçiriyosa süper bişey bu benimde çatlağım oldu doğumdan sonra mutlaka uygulıcam
paylşaım için çok sağol

canım neden öyle oldu acaba yaa

hadi ya demek her cilde aynı reaaksiyonu göstermiyo
dikkat etmek lazım sen ne zamandır kullanıyodun canım
çok çok geçmiş olsun valla tühh

hadi ya demek her cilde aynı reaaksiyonu göstermiyo
dikkat etmek lazım sen ne zamandır kullanıyodun canım
çok çok geçmiş olsun valla tühh

çok olmadı.ya benim duyduğum bu doğal yağ olduğu için çoğu insanda aynı tepkiyi verir dediler.misal bi ağrı kesici çoğumuza iyi gelmez mi.reaksiyonluk bi durum yok bence.resmen ters tepti gibime gelio.ya size de olursa bence bisüre bırakın.ben korktum arkadaş..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…